*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (56)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu sunt prin zona si va citesc, dar nu am dispozitia sa scriu.
Maine plecam la mare. Ne intoarcem pt 2 zile sapt viitoare si apoi plecam din nou pana in iulie.
Va pupacim pe toti si uram si noi la multi ani cozonaceilor care au implinit lunite si mamicilor lor care au intinerit

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Alra, cum a iesit freza cu peria cea noua?? La mine primele 2-3 incercari au fost mai grele, in sensul ca n-a iesit asa bine freza ca nu aveam dexteritate, nu aveam destule maini. Acuma imi iese tare bine si repede

Tot am citit, dar n-am apucat sa scriu, ieri am facut vaccinul de 6 luni, a facut putina febra aseara si astazi. In rest, totul ok, n-a fost maraita, a dormit bine asta noapte, mancat bine.

Dandusa, ce bine te inteleg Si mie mi-e dor tare mult de Rebeca...de bebele meu cretz care a terminat primul an de gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Alra, cum a iesit freza cu peria cea noua?? La mine primele 2-3 incercari au fost mai grele, in sensul ca n-a iesit asa bine freza ca nu aveam dexteritate, nu aveam destule maini. Acuma imi iese tare bine si repede

Dandusa, ce bine te inteleg Si mie mi-e dor tare mult de Rebeca...de bebele meu cretz care a terminat primul an de gradinita

nu ti-ai muscat limba ieri? mi-am smuls paru, mi-am dat cu chestia aia in cap, am mai simtit nevoia de cateva maini, intr-adevar o roteam tot timpul aiurea in sens invers decat voiam, m-am tras de par ... etc etc. daaaarrrr, cand am terminat ostilitatile aratam ca iesita de la coafor, ha! sincer insa numai dupa sedinta de ieri nu mor de incantare, astept datile urmatoare.
am luat-o pe asta: http://www.vandenborre.be/WEB/NL/Warme-luchtborstel-/-Droogkap/BABYLISS-2735E/Page77.vdb?Detail=KmqaNqqaM.tbbeNmM6qaMe9nO.9n

altfel zis, ca tot vorbim de par, am gasit leacu impotriva caderii!!!! m-am dat in cap cu ce i-a dat pediatra lui nicole pentru crusta de lapte (lotiune antimatreata) si dupa 2 dati nu mai pica parul!!! e extraordinar, cand bagam mana scoteam vreo 10 fire odata, acum nimic!
leacul minune: http://www.cocooncenter.com/Ducray-Kelual-Zinc-Lotion_6642076.html

dandusa ... imi pare bine ca nu sunt singura nebuna. ma uit pe poze cu laura bebe si mi-e dor de bebe ala. eu sunt si mai in cacao ca tine caci a mea a avut grija taica-su de ea mai mult (eu sunt cu bufleici) si ma respinge. odata dupa baie am ramas eu sa o culc si a urlat ingrozitor dupa taica-su, m-a lovit si mi-a zis ca eu nu sunt prietena ei. am inceput sa bocesc impreuna cu ea

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Si eu am asa o stare .....

Ieri am fost la control. Are 7,7 kg si 68 de cm. E asa cum preconizam, a luat putin in ultima luna, 300 de grame.
I-am dat de azi legume, a papat vreo 8-10 lingurite. Destul zic eu. Pediatra mi-a zis sa i le fac cu furculita. Eu le-am pasat pe o strecuratoare, cea mai mica sita am ales, si le-a inghitit bine, le-a terminat ca nu am fiert multe legume. Mai aveam cateva lingurite de piure, ce a deasupra pe sita, l-am facut cu furculita dar nu l-a vrut, se inneca. I-am dat cartof, telina, morcov, pastarnac.
Si de saptamana viitoare cereale cu lapte seara.

Z_iulia, sa scapati repede de orteze. Bine ca exista solutie!
Lorelay, plansul si fumatul nu ajuta. Ia putin curaj, studiaza optiunile si ia o decizie, sigur va fi bine.
Malinas, tu ce ai patit? Ce te doare?
Dandusule, mie imi spui de crescut. Ana a avut prima serbare in seara asta.
Dadui un edit sa spun ca eu am noroc. Elisa seamana mult cu Ana mica, toata lumea a remarcat, de multe ori amimpresia ca dau timpul inapoi.
Fug cu ele la baie, sunt tare lipicioase.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

otilia, nu are cum sa mai ia asa mult acuma. nicole a luat mai zdravan lunile astea pentru ca e lunguta si pentru ca e "programata" sa aiba o greutatea mai mare. pana acum ceva timp a tinut-o inima.
7-8 lingurite din prima e super. sunt convinsa ca o sa fie o mancacioasa.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Fetelor in seara asta sunt nostalgica! Am fost la serbareade sfarsit de an la gradinita! GATA, ACUM SUNTEM BAIETI MARI!!!
Nu-mi vine sa cred ca am baiat asa mare, clasa I!!!!!!!!!!
Ce repede trece timpul!
Dandus te invidiez...pe Claudiu nu il mai pot lua in brate nici macar cand doarme, nu ma tine spatele! Chiar imi e dor de bebelusul meu care ma lua de gat si ma pupa pana ma tocea!Si acum ne pupam dar acum e aproape barbatel!

O sa pun poze de la serbare!

Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)
http://picasaweb.google.com/savanta.iz/Aprilie#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Multumesc fetelor care m-au votat.

Vroiam sa va spun ca am pus poze noi la semnatura sa ne vedeti cat am crescut! Am inceput si noi diversificarea si am o mare mancacioasa!

Noapte buna!

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/ va rog sa ma votati! Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Nu mai vorbiti de trecerea timpului Mie deja mi-e dor de perioada cd era toata ziua la tzitzi. Trece asa repede timpul, ca-mi vine sa-l dau mereu inapoi. Nici nu stiu cd a crescut zanica mea. Azi am fost la Baby spa si cd m-au intrebat cat are, parca m-a lovit ceva: mai avem putin si facem 7 luni. Imi vine sa plang...

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Da` ce aveti dragelor toate de plangeti? Eh, vorbesc si eu...! Eu ma bucur ca il vad crescand, dar ma cuprinde nostalgia cand vad cate un nou nascut in parc. Doamne ce trece timpul! Azi avem 8 luni!!

Edit> daca vreti sa ne vedeti...nu sunt chiar de azi, dar sunt mai recente.http://entertainment.webshots.com/album/571387808FWNsKr?start=24

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Anesule, macar tu stii ca mai vine in viitor un bb.
La mine nu stiu cum s-au nimerit amandoua azi. Ana a terminat cu grupa mica, a luat diploma, prima si cred ca si ultima ei serbare in Ro si vreodata la gradi.
Iar Elisa a primit azi prima data lingurita in gura, gata cu bebelusia, am dus la gunoi primul scutec diversificat .
Alina, nu stiu pe ce curba este dar arata perfect graficul ei. Tocmai bagai datele in excel, grasa de Ana avea cu 500 de grame mai mult la aceeasi inaltime, deci Elisa e numai bine, perfect.

Nici nu stiu ce mai vroiam sa scriu, sigur mai aveam ceva. Fug la nani ca tare sunt zombi. tocmai am papat de pranz si nu mai am oxigen la creier .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput