*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (56)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multi ani Alra,Bravegirl,Vrabiutaniciodata nu-i prea tarziu,cica.ma iertati,asa-i?

santem sanatosi,frumosi si voiosi.asta-i tot ce conteaza doar...
Raducu,creste,'vorbeste',merge de-a busilea mai timid asa...'raspunde' la 'cucu'.asa-l striga Crinuta.este f posesiv.ma vrea doar pentru el...,ma termina fizic.s-a mai implinit si-i din ce in ce mai greu sa-l tin pt ca se sprijina cu o mana in gatul meu si sta intors spre fata.in stilul asta nu mai pot face ceva...cam asa spal eu vasele...,il las jos,le sapunesc.iau copilu' in brate si le limpezescnevoia te invata muuuulte.la baie,nu mai merge cu stat pe buda cu el pe picioare...,il pun in cosul de rufe si ma relaxez.Crinuta,in celalalt cos de rufe,binentelesinca santem in etapa,"mami si eu sant bebelus"...aproape orice vrea sa manance/bea...,ii dau eu ca lui Raducu.orele de masa sant aceleasi.pregatesc mancarea pt ambii,ii asez comod.o lingurita la bufla mica,o lingurita la bufla mare.de curand am postat o regula noua.de fiecare data cand ii dau lui Raducu un pupic,ii dau si Crinutei.mai mult cu forta...,da ii dauapropo de asta,zilele trecute vorbeam cu sotul despre tinutul in brate...,cat de multe mame se plang ca vor picii in brate...si cat de scurta este perioada asta de fapt.asa dor imi este s-o simt pe Crinuta stand cu capul pe umarul meu...,de nu va spun.rarrrr se mai intampla,cand adoarme in masina si vrem s-o ducem sus.de fiecare data o iau eu si simt ca plutesc.as urca 100 de etaje cu ea asa,dormind pe mineacum chiar sant intr-o stare deplorabila,emotional.mi-este atat de dor de ea,de fetita meaaaa,doar de ea.imi lipsesc atat de tare momentele de stat numai cu eazilele astea a fost un pic mai diferita...,probabil ca si ea simte acelasi lucru si se comporta ca atare.o sa gasesc timp numai pentru noi doua,sa ne iubim,dragalim,regasim
baita,facem zilnic...uneori si mai des.tot timpul le fac impreuna.iese mareee 'bubunie' la baie.copii tipa,arunca cu ce prind,mami uda si extenuatacat se joaca pici, reusesc sa spal chiuveta si wc,organizare,domle',ca altfel...mai greu.ajutor,nema...,nu comentez ca ma enervez

revin...

Teledon pt Mihaita
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Ia uitati ce palesc jucariile in fata minunatei, fermecatei sticle cu apa

Dandus, ce ma bucur ca iti mai faci timp sa scrii, mi-era tare dor de voi In fiecare zi ma gandesc la tine...mai ales ca ascultam Radio ItsyBitsy bebe si stiu de el de la tine...cat de greu tre sa-ti fie fara niciun ajutor, numai tu stii Al meu deja nu mai sta pe umarul meu decat tot asa cand e adormit in rest ma aleg numai cu capuri in gura si genunchi in stomac...e clar imi trebuie inca unul mic si cuminte

Olivia de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

La Multi Ani cu sanatate sarbatoritilor!

Dandusule, cred ca e greu cu doi, dar si satisfactia cand te uiti in urma si stii ca doar tu si soatza ati `contribuit` e pe masura.... Mai trimite-l pe soatza cu Raducu pe-afara sa ai timp doar pt voi, fetele. As veni eu cu zibe.

Z_Iulia, of, ce chinuita e mititica, si pe caldurile astea...

Eu inca n-am masurat cam cat mananca zibe, ii dau ochiometric si mai cu masura. Acu 2 zile i-am dat cat a vrut ea, a mancat de 4 ori, si seara a vomitat in jet. Mama nebuna i-am tot dat ca se maraia si deschidea gurita. Asa ca ieri, azi, 2 mese cu masura e suficient si tz cat cuprinde ca e cald tare. Si apa din canitza cu cioc de silicon. Ea o ia sa-l roada si mai merge si apa vrea-nu vrea.

Am fost si noi ieri la control pt displazie, si cica are ceva, nu grav dar trebuie corset. Acu, daca n-as trai in Romanica, daca madame doctor n-ar lucra la o renumita firma de protezare unde ne-a si zis sa mergem sa ne puna si ne-a si asigurat ca se deconteaza prin asigurarile sociale, poate as fi inghitit-o... Insa asa, are, saraca, n-are vina, maine ne mai vede un medic. Doamne da sa nu fie nevoie, pe caldurile astea...

Uitasem, am 58 de kile! Oti, o sa ma masor si las pe mess masuri sa ma scrii sa vad si sa uit de ciocolata si alte cele ce-mi fac cu ochiul.

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Nu prea mai reusesc sa intru...am ramas in urma rau cu treburile casei, am fff multe de calcat si pe caldura asta...
Maine seara mergem la dr. pt vaccin.Sambata mergem sa vedem cum se desfasoara o sedinta de gimnastica subacvatica, pt. ca de saptamana viitoare incepem si noi.Trebuie sa-i cumpar slip, vreo 60 RON si cred ca va trebui sa-mi cumpar si eu un alt costum de baie, azi il probez pe cel vechi sa vedem cum stam.M-am cantarit ieri si am 53,5 kg.
Merg sa citesc ce ati mai scris de cand nu am mai intrat.
toate fetele si bebelusii

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Iulia, sanatate multa tatalui si sa scapati repede de orteze, saracuta cred si eu ca o enerveaza mititica dar ce sa faceti, mai bine acum ca se repara mai usor decat sa fie probleme mai tarziu. Votat

Lorellay, poate la voi nu va fi nevoie sa poarte. Sanatate multa si capul sus ca nu-i asa mare problema incat sa disperi.

Bertha, Oceanborn, va dau ceva batai de cap torturile smecherilor

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Ia uitati ce palesc jucariile in fata minunatei, fermecatei sticle cu apa

Doamne ce dulce e. Ce m-am mai ras singura , nici zibe n-are treaba cu jucariile, in schimb, la fel, peturi cu apa, mici si mari, cabluri, telecomanda, telefon - a avut si prima convorbire telefonica cu nasul, ma suna el a doua zi, `ieri am vb cu zibe da nu mi-a zis nimic, voi in schimb vorbeati pe fundal....` - cordon storuri, s.a. neconventionale.

Ma-ntrebasi de intalnire Olivia, a fost fain , dar scurt. Bine, si eu ma rupeam in trei, sa vad ca I. e ok, sa sun sa vad zibe cum e, sa mai trag o dantzuiala cu fetele... o sa pun pozici. Sunt restanta la cap pozici. Am fost doar 13 din 24, dar e o placere sa-ti revezi colegii, si la un moment dat asa chef se-ncinsese de parca eram in urma cu 10 ani, disparuse timpul. Si fosta noastra diriga are 78 de ani , atunci era batrana, acum.... Dar e o batranica simpatica, a stat cu noi pana la sfarsit. O sa pun pozici.

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Anca, bafta maine la alt , tin pumnii sa nu fie nevoie de nicio proteza nimic, si eu cred ca anumea v-a prescris-o, a mirosit rapid potentiali clienti la orizont Felictari pt kg In rest, cum mai sunteti, cum a fost la petrecere?

Ramo, bafta maine la vaccin.

Aici e asa urata vremea de cateva zile si am o stareee

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Aici e asa urata vremea de cateva zile si am o stareee

Eu VREAU ploaieeeee. Noi stam la 9 din 9, si-afara sunt 31 de grade, la nivelul asfaltului (sau al acoperisului) nici nu vreau sa ma gandesc. Si fara AC. Tb neaparat sa ne punem cumva. Stam ca huhurezii cu geamurile deschise doar sus si storurile trase pana jos ca au ceva parte care nu permite caldurii sa treaca - in camera la noi - si noaptea e si mai dezastru. Dormim cu limbile scoase.

Poarta-ma, mami!
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Multumim de urari.La multe lunite tuturor cozonaceilor si cozonacitelor nascuti intr-o zi de 10, mamicilor, taticilor si fratilor de cozonacei nascuti intr-o zi de 10 iunie.La multi ani vrabiuta.La multi ani Darius de Bertha (am citit candva,zilele trecute, ca a implinit 5 ani).

Sunt si eu pe aici si va citesc, sunt insa tare apatica zilele astea si nu am pofta sa scriu.

Editez sa va zic ca lui Darling, care, dupa cum stiti, este in tara, i-ar placea sa ne intalnim din nou.Daca e careva dispus sa organizez o intalneala pana weekendul urmator (eu nu am dispozitia necesara), cand pleca la tara, apoi probabil pleaca din tara, ar veni cu cea mai mare placere.

...vin si eu la voi cu o rugaminte, poate ma puteti ajuta.

Saptamana viitoare plec cu David la Timisoara si ma voi intalni acolo cu verisoara de 19 ani, despre care v-am mai scris, eleva in clasa a 12 si insarcinata in luna a 8.De paste si de-a lungul timpului i-am tot trimis hainute de la David (o mare parte i le voi duce acum) si de la alti cativa copii, adunate de pe forum,ii voi duce acum carutul lui David (daca nu reusesc sa-i cumpar un landou), un balansoar si scoica de masina (sa-l tina in casa, ca masina nu au), dar nu are patut.Prin luna martie se oferise cineva de pe forum sa o ajute cu un patut dar nu stiu ce s-a intamplat cu tipa respectiva ca nu a mai intrat de loc pe forum, prin urmare Roxana nu are patut pt Darius. Asa ca vin la voi sa va intreb daca stiti pe cineva dispus sa renunte la un patut.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

La 6 luni si 10 zile masuram 68 de cm si cantaream 8100 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Z_Iulia Votat Multa bafta la concurs.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput