*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (56)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi:
Remus de anes
Maria Diana de Lorellay
David de malinas,
Sonia de Esaria ,
Maya-Maria de Andreea_23

La multi ani, Vrabiutza multa sanatate si bucurii alaturi de familie!

Fluturasha al meu n-are treaba cu suzeta... cand era m mic il calma si adormea repede daca reuseam sa i-o dau, i-o scoteam dupa ce adormea asta daca n-o scuipa el, dar de o vreme e doar una dintre jucarii ..

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Remusica de anes

Diana de Lorellay
David de malinas
Sonia de Esaria
Maya-Maria de Andreea_23

Sa fiti sanatosi!

Olivia de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, vrabiuta! Sa fii iubita si sanatoasa si sa-ti traiasca printesele!

Olivia de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Vrabiuta!

La multi ani, Diana, David, Sonia si Maya!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

neatza fetelor....multumim de urari
Si tuturor sarbatoritilor de azi....Vrabiuta sanatate fericire si multe bucurii !

Noi azi mergem la dr de fam sa ne dea trimiterea pt fizioterapie..maine tre sa mergem..mi-e cam frica..groaza chiar...
In scoala(eu asa ii spun premergatorului) am pus-o si noi pe Di de vreo 2 sapt, e tare fericita.A facut progrese mari intr-o luna..sta in fund nesustinuta, se intoarce de pe spate pe burta...ca sa nu mai spun ca papa super...deja nu mai fac fatza cu papica...
Ai vostri ce papa seara ca la noi ceva nu e ok...ii dau 150 cereale..si dupa 10 min ma urla de nu se poate..asta de vreo 3 zile..ca pana acum ii ajungeau cerealele si dormea pana dim la 6..acu pana nu-i mai dau si 100ml lapte nu se lasa...Da nu e prea mult?adica 150 cereale si la 10 min lapte...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

lorellay, poate ii este sete, nu neaparat foame. oricum, nu cred ca e prea mult 250 ml de papa per total seara, fiica-mea baga un biberon de lapte de 230 ml inainte de culcare (eu nu-i dau cereale).

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Ai vostri ce papa seara ca la noi ceva nu e ok...ii dau 150 cereale..si dupa 10 min ma urla de nu se poate..asta de vreo 3 zile..ca pana acum ii ajungeau cerealele si dormea pana dim la 6..acu pana nu-i mai dau si 100ml lapte nu se lasa...Da nu e prea mult?adica 150 cereale si la 10 min lapte...

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

buna fetelor!
nu stiu daca mi-ati simtit lipsa dar eu cu siguranta v-am simtit-o!
Am trecut prin atatea ca nu stiu cu ce sa incep !
Am fost cu Diana la ortopedie pediatrica si acum purtam orteze ! E foarte greu ca nu prea le suporta dar asta e! Imi pare tare rau ca nu am fost cu ea cand era mai mica...poate se rezolva doar prin masaj daca avea cine sa ma invete miscarile corecte ! Orcum stiu ca se va rezolva si asta imi da putere ! Mai greu a fost drumul pana la Bucuresti cu fata. A condu tatal meu ca nu m-a lasat sa conduc eu! Atunci am si sesizat o usoara nesiguranta la el ceea ce m-a speriat. La doua zile a facut un accident vascular cerebral....Multumesc lui Dumnezeu acum e bine...dar prin ce am trecut...nici nu vreau sa ma mai gandesc !

imi plange fata
revin

Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)
http://picasaweb.google.com/savanta.iz/Aprilie#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Iulia draga...de ce poarta Diana orteze?
Hai ca sa ma sperii...maine merg cu a mea la fizioterapie..dr fizioterapeut mi-a spus ca se rezolva prin masaj...da lumea pe aici spune ca nu..ca e cam tarziu...
Di are talus valgus...au descoperit acum o luna...nu vreau oretze sau gips ..nu vreau nimic, vreau sa fie bine...mi-e o groaza...nu pot sa fac nimic..doar stau si fumez..si fumez...si mai si plang...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Lorelay nu vreau sa te sperii dar asa a zis si doctora de Diana mea. Ca e cam mare deja si muschii f dezvoltati. Diana are METATARSUS ADDUCTUS BILATERAL. Trebuie sa poarte aceste orteze(care sunt ca niste sandalute cu talpa taiata pe jumatate si cu un pivot pe care il rotesti functie de problemele piciorusului) tot timpul. Dimineata si seara tr sa i le scot doar cat facem masajul. Ce e drept ca mai o las si fara ele cate o juma de ora ca o apuca nervii si freaca picioarele si tipa in asa hal ca as zice ca le rupe! Nu ne e usor dar trecem noi si de asta!

Am si eu o rugaminte! Am intrat si eu in concursul dupa Infoturism. Vreti sa ma votati si pe mine ?
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/
Va multumesc.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SARBATORITILOR!
Remus de anes
Diana de Lorellay
David de malinas
Sonia de Esaria
Maya-Maria de Andreea_23
SA AVETI PARTE DOAR DE BUCURII SI MULTA SANATATE!

LA MULTI ANI VRABIUTA!

Lorelai cu plansu te inteleg, face si bine cate odata! Dar tigarile nu fac bine! Va urez sa nu aveti nevoie de asa ceva!
Uite asa arata orteza pe care o poarta Diana!http://www.ortoprofil.ro/orteze-pentru-membre/orteze-pentru-membrul-inferior/orteza-de-picior-bebax-
sau mai multe imagini am gasit aici
http://www.healthmegamall.com/prodView-Bebax-Tri-Plane-Pediatric-Forefoot-Orthosis-Pair-Foot-Size-4-Length-90cm_c11129_p52964.htm

Mergi la inceput