*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (56)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Camelia, multumesc pt felicitari, dar, sincer, nu mi se pare o bravura ca i-am facut tort. I-am facut in fiecare an, dar niciodata nu am avut atatea peripetii.

Oceanborn, hai sa fim optimiste si sa credem ca s-au spart toate ghinioanele cu torturile (puteti citi si cu accent pe "tor" si pe "tu", e cam acelasi lucru) astea alea noastre. Urmatoarele sigur vor fi si gustoase si aspectuoase.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumim frumos draga Miky sper sa treaca cat mai repede.
Sanatate si numai bine.

Citat:
citat din mesajul lui Miky-ea

Olivia,Amalia,Monicus,Criss multumim mult pt urari si voua numai bine!
Monicus,sanatate multa printesei Ana!
Am vazut poze f frumoase cu pui de Mav si scumpul zambaret al lui Andy!
Felicitari mamicilor care au slabit,tineti-o tot asa!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

La multi ani Alexandra, Elisa si Eduard!

Olivia, Oceanborn, Mav, Otilia, Amalia, Miky_ea: Multumim mult de aprecieri. Avem niste cozonacei tare frumosi!

Gata, ma cheama seful. Revin! (sper)

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Bertha cu siguranta o sa ne iasa urmatoarele torturi!mie imi place mult sa fac prajituri , torturi , orice e dulce ..
am uitat sa-ti zic, poate a ajuns putin galbenus in albus, si atunci nu se mai face spuma.

Pt tabel, scrisesem sapt trecuta reusita de 61 kg, stagnez, in schimb in talie am ajuns la 73cm, restul e neschimbat..

Azi l-am pus pe thomas in premergator... fuge( tagadam tagadam ) si se tamponeaza de tot ce se poate, mai ales de picioarele mele, exact in zona unde se fac besici de la pantofi...
de unde stie el sa fuga?..presimt ca peste vreun an, 2 o sa fac ture multe pe strada dupa el.....
ghiciti incotro a luat-o din prima ? inspre baie...ha, marele mister baia...mai ales oglinda acolo unde sunt atatea jucarii colorate , mici si frumoase , numai bune de bagat in gura...dar din pacate s-a blocat la usa..si l-am ajutat eu sa faca stanga-mprejur

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Hehehe ce zambaret frumos a vazut Mirunica! I-au cam sclipit ochisorii Andy ai un baietel tare scump. Pupici multi si balosi de la noi

Porumbita la primele doua intrebari nu stiu ce sa iti raspund, vad ca fetele au fost mai informate ca mine. cat despre cucoana aia cu dintele in cerul gurii.... mai bine nu mai asculta toate alea ca te imbolnavesti. Laptic dau toti bebeii pe toate partile Mirunica mea patea la fel ca bebele tau, in timp ce sugea, ii curgeau picaturi de lapte pe nas. Solutia este sa il alaptezi in plan inclinat, de preferat la 30 de grade. Pupici

Monicus din cate stiu eu multi bebei fac febra si scaune moi cand le dau dintisorii. Imi spunea o cunoscuta ca e posibil ca primii dinti sa iasa fara probleme, febra sa apara la urmatorii. dar fiecare bebe e diferit, cel mai bine stii tu pt ca o cunosti si daca ti se pare ca ceva nu e in regula, mergi la dr. Nu stiu cu muscatul ca noi n-avem dinti , poate se joaca.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Cantarul meu arata 56 de kg desi nu inteleg de ce ca talia e 76 cm. Burta mea nu vrea sa scada si pace. Nu vreau la descalificate ca inca nu sunt multumita de mine. OK?

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor nostri!! Mai adaugam o lunita in palmares!!

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei si numai bine,Alexandra, Elisa si Eduard!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Cantarul meu arata 56 de kg ...

vreau si eu cantaru tau

cu toate ca nu pricep cum ai 74cm in talie, esti si micuta de statura. cum stai cu muschii abdominali? bagi degetul sub buric?

eu mi-am luat perie de aia de ii facurati reclama si acu ma duc sa o incerc

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Neatza la toata lumea! Cu invitatie la si cornuri multe pentru cele care nu sunt la regim!

Iulia reuseste si ea sa se intoarca de pe spate pe burta si e tare fericita. Ai vostri copii dorm cu suzeta in gura aproape toata noaptea? De nu a zapacit suzeta aia.... I-o fi sete, i-or apare dintii sau pur si simplu ii place sa molfaie la ea???

mami de Iulia

Mergi la inceput