*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (56)*
Raspunsuri - Pagina 4
Olivia26 spune:
Alexandra de Cami
Elisa de Oti
Eduard de Darling
Sa fiti sanatosi!
Olivia de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Amalia spune:
Neata mamicutelor!
Mav am vazut pozicile cu frumosii tai. Sunteti o familie foarte frumoasa!
Andy sa-ti traiasca scumpul, tare dulce e in poze!
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Miky-ea spune:
Olivia,Amalia,Monicus,Criss multumim mult pt urari si voua numai bine!
Monicus,sanatate multa printesei Ana!
Am vazut poze f frumoase cu pui de Mav si scumpul zambaret al lui Andy!
Felicitari mamicilor care au slabit,tineti-o tot asa!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
bertha spune:
La multi ani, Alexandra si Elisa!
Eu vin dupa 3 zile f obositoare, a fost ziua lui Darius si au venit bunicii, petrecere mare, ca a facut aitu' mamei 5 ani. Wow, ce mult mi se pare 5 ani, parca acum s-a nascut. Am avut comanda de tort iepuras, am prestat ceva oarecum asemanator Niciodata n-am avut atatea ghinioane cand am facut o prajitura. Albusurile pur si simplu nu s-au batut (nu am explicatii, nu mi s-a mai intamplat), le-am aruncat si am trimis-o pe mama sa ia alte oua. Am luat 500 ml frisca si dupa batere, am obtinut cam o cana de frisca, evident putin, am zis ca pun glazura pe cap si frisca numai pe urechi, insa, in loc sa fac eu glazura, m-am lenevit si am trimis-o din nou pe mama la magazinul de langa bloc si a cumparat o glazura la plic din care am obtinut fix 2 linguri compozitie, pe care am intins-o cu greu pe tort, marginile ramanand goale, astfel incat se vedeau cele 3 felii din care era tortul. In sfarsit, va spun ca am vrut de o mie de ori sa arunc totul si sa ma duc sa cumpar primul tort ce-mi iese in cale, dar imi parea rau de promisiunea facuta copilului, ca prestigiul meu era oricum tandari. Ce e f important e ca lui Darius i-a placut la nebunie si ca a fost f gustos.
Dupa toata agitatia, acum e o liniste nefiresca, pt ca Darius a plecat la bunici si peste cateva zile merg cu totii la munte 2 sapt. Asa ca-s numai cu fata si tare ciudat mi se pare, sunt f trista fara frumusetea cea mare. Niciodata n-am stat 3 sapt fara el. Ma consolez ca e f bine pt el sa stea la munte.
In alta ordine de idei, de sambata are si dsoara un dintisor si e maraici in continuare, cred ca si perechea e pe drum. Victoria mea cu banana s-a transformat intr-un esec rasunator pt ca n-a mai vrut ulterior, ba chiar a vomitat ieri dupa ce am convins-o sa ia 2-3 gurite, asa ca iar am zis pas. Nu's ce sa mai fac cu ea. Am cantarit-o si am masurat-o sambata si are 7200g si 68 cm, e ff vioaie, se taraste din ce in ce mai bine, pot spune ca aproape merge de-a busilea, daca si-ar ridica si burta de pe covor i-ar fi mult mai usor.
Fetelor, va multumesc din inima pt cuvintele frumoase la adresa nazdravanilor mei. Si eu ii vad frumosi, ca doar sunt ai mei. Dar stiti si voi cum e cu cioara, ei bine, io sunt o cioara batrana si tare mandra. Exista cioara cu burta? Ca io am burta si ma mai doare si spatele rau.
Mav, am vazut pe albastrelul cel frumos, nu e grasan tare, insa i-as da cam un an asa. Iar Sebi cu ochelari e un scump, imi aduce aminte de Darius in perioada in care purta si el ochelari. Sa fie sanatosi! Ma gndesc des la tine, ca si tu ai avut pb cu Anto cu mancarea, o trece si la noi.
Hai ca facui un roman.
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
julia16 spune:
Elisa, Alexandra, Eduard
Bertha, multumesc pentru sprijin. La asa baiat frumos, care o fi si pretentios, cum sa-ti iasa tortul din prima? Ma bucur ca l-ati sarbatorit. Sa va traiasca. Si noi patim la fel cand pleaca Maria la bunica sau in vreo tabara. Daca ne-am gandi doar la noi, n-am mai trimite-o nicaieri, dar cred ca e mai bine pentru ea sa mai stea si fara noi. Plus ca merge la aer curat.
Cameliam, Laura, Ginye, Amalia, Olivia, merci de aprecieri .
Multumesc mult Monicus, Babyzapi, Bertha pentru semnarea petitiei. Scuze daca am uitat pe cineva. Se pare ca se misca ceva. Au fost si Realitatea si Prima in weekend si s-a inceput mediatizarea. Poate mai strangem ceva semnaturi. Cand am descoperit eu petitia erau vreo 30 si ceva de samnaturi, acum sunt vreo 400.
Otilia, felicitarile mele pentru cum ai reusit sa slabesti!
Alra super costum de baie ti-ai luat.
bertha spune:
Imi cer sczue, l-am uitat pe Eduard! La multi ani, Eduard!
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
cameliam spune:
Fetelor, multumim din suflet pentru urari!
Asa-i, azi dam de baut, am facut 7 luni!
Eu nu stiu cand a trecut luna asta, ca doar acu' parca va puneam pozele cu jumatatea de tort de la 6 luni....
Am pus niste poze facute in ultimele zile si azi.
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
cameliam spune:
Bertha bravo tie ca i-ai facut tort copilului de ziua lui! Ce conteaza aspectul comercial, daca lui i-a placut si a fost bun la gust eu zic ca ti-ai atins scopul .
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
oceanborn spune:
Salut!
Julia Maria e o dulceata de nota 10! vazusem pozele dar am uitat sa comentez.Multa bafta in demersurile pentru pastrarea zonei verzi!
Bertha nu esti singura cu ghinion... am facut si eu un tort pt thomas la 6 luni...asa sa avem ce manca noi, parintii, deci nu mi-am facut griji ca as dezamagi pe cineva dar mi-am facut 1000 de nervi..
am facut un blat care mi-a iesit f fain, luasem o crema de caramel si m-am apucat s-o fac...cand ma trezesc ca nu imi ajunge laptele(se intampla sa nu avem lapte in casa 1 data la an..a fost data asta..) nu-i nimic, fac mai putina crema si arunc o glazura deasupra... fac crema ung mijlocul tortului, fac si glazura care de obi iasa pt ca e f simpla dar acum imi iasa m tare si pe cand o intind pe tort se intareste... in fine scot sculele de ornat, imi lasasem niste cremapt asta... mi se strica scula..
pana la urma am gaurit o punga de congelator am bagat forma prin gaurica , am mutat crema in punga si am ornat asa...a iesit un tort straaaamb si urat dar foarte gustos..
am pus poza la cozonacei...din pacate in ultimele 3 saptamani n-am avut aparat foto pt ca e la niste prieteni asa ca tot fotografiez cu telefonul care nu prea e bun de nimic...
La multi ani cozonaceilor ce sarbatoresc azi!!!!!! si pentru Darius, cu intarziere!
mami de Thomas
julia16 spune:
Oceanborn, merci. Si eu ma uit la poze si nu apuc sa scriu comentarii. Ce face dragul de Thomas?
Cameliam, ce mare si frumoasa e Alexandra. Zici ca are mai mult de 1 an.