Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 4
neliaCris spune:
nu as vrea sa va dezamagesc dar luna aceasta am prestat cu tot tacamul 1 sg dat pe 1 sau 2 iunie....ciclu de 34 de zile,ovulatia nu stiu..sotul sa hotarat prea tarziu pt bebe 2.eu l-am cicalit pana a zis da...
deChristian Ionut
vias spune:
fetelor va doresc din suflet sa vi se indeplineasca visul...toate care scrieti aici va cunosc dorinta de a avea un copilas atat de mult..
Sper si am rog la DD sa se intample minunea cat mai curand, sa va puna un sufletel in burtica voastra care sa creasca sanatos, sa se faca mare si frumos... sa va umple inimile de bucurie.
Doamne Ajuta sa apara copilasii
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
18+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
doula spune:
Buna dimineata.
Gata in mod oficial - toate cele care au ovulat in urma cu doua zile (pe 8 iunie) oul norocos au data probabila a nasterii 1 martie. Deci in 12 zile incep sa apara gravidutele
O asteptare placuta si usoara tuturor
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
grafice TB
happymum spune:
andre
yoty... de aia am deschis eu odiseea aceasta... ca facusi calcule si yoooo...
sa dea Domnul sa fie bebei multi aici....
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
Bebe Beca spune:
Happy, cand aflam ca e cu ochisori? Toate gandurile bune pleaca spre tine...
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
happymum spune:
mami de beca si Sara multumesc din suflet.
dau sfoara in tara, imediat cum ochisorii mei vor vedea minune de II...
de fapt mint un pic... ca am promis ca prima data cand aflu merg la biserica sa ii multumesc lui DD si sa Il rog sa aiba mai multa grija de noi a doua oara...
apoi imi instiintez sotul - am planuit un intreg scenariu...
si apoi va anunt pe voi....
am hotarat - de una singura, sotul nu stie... ca de data asta sa nu mai zic nimic familiei, pana nu ma vad cu burta maaaare... sotul zice ca asa o sa fie bebe mut ... dar eu nu cred in astea....
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
doula spune:
Happy
Cand ai ovulat?
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
grafice TB
neliaCris spune:
fete,deja incepe sa ma doar burtica...si nu pare a fii sub buric ca atunci cand am fost gravi cu cris....desi ar trebui sa imi vina pe 16 ca eu am ciclul de 34 de zile(cred ca v-am incurcat cu totul)....dar oricum prin eu aceasta odiseenici in aprilie nu e tarziu...acum 2 ani am ramas pe 5 iunie si am nascut pe 14 martie...
pup si multu frumos cami
deChristian Ionut
siema spune:
Fete , Happymum, ma alatur si eu aici..sper sa trec de la Aspirante la acest capitol pe care il ador:)
Ma bucur ca s-a gandit cineva sa deschida martie- aprilie si sper sa apara si la mine II
Azi aflu si cand ovulez..sunt ziua 11
Va pup cu drag si va urmaresc de cateva ori pe zi
Ema C