Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 3
doula spune:
Happy dar gata ti-ai deschis odiseea si pe noi deja ne-ai uitat Chiar sa intri asa macar pentru un buna dimineata nu vrei????
Ce va fi cand vei fi cu burtica????
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
grafice TB
miruta spune:
Happymum,ma bucur enorm pentru tine si ma rog sa ai o sarcina usoara iar in martie sa-ti tii in brate minunea mult asteptata.
Sa nu ne uiti,noi te mai asteptam si pe la albinute cu vesti despre minunea din burtica.
Felicitari tuturor viitoarelor mamici de minuni de martie-aprilie iar pentru cele care inca nu au confirmarea tinem pumnii si uram mult succes,sa fie cu ochisori.
Mirela 39+ minunea mea Antonia Maria
Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea
ellenii spune:
Happy, am raspuns la apel! Nici macar nu sunt la ovulatie, dar sper si io sa fie "oul norocos".
Ce m-ai distrat... Imi place... E cea mai tare odisee!!!
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby
neliaCris spune:
stii cumva daca sunt teste care iti pot da un raspuns inainte de ziua de venire a CM?daca fac un test acum si ciclul ar trebui sa imi vina in 14 ar iesi ceva?pup
deChristian Ionut
Beatrice1982 spune:
pai nelia depinde cand ai ovulate si cate zile ai de la ovulatie?
dar asa repede nu stiu daca iese............
oricum multa bafta!!!!!!!!!!!
happymum................sper sa ti se indeplineasca visul de a vedea II
doamne ajuta!!!!!!!!!!!!
deja s-a deschis odiseea de mar-apr???????????
wow
deci la a noastra nu mai vin alte burtici/??????????????/
ooffffffffffffff
na bine.............
doamne da sa se umple repede cu multe multe gravidutze!!!!!!!!!!!!!!!!
Poze
Bea 7+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Ramona_bm spune:
Ma si eu sa ni se implineasca visul tuturor aspirantelor si sa calatorim cu bine prin aceasta odisee.... sper ca o prind si eu macar pe aceasta daca pufuletii nu au vrut sa se prinda de mine
Va
oare cand vine meu?
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3162318136&albumId=127212197&ownerId=173950600#3162318136_173950600_127212197_0" target="_blank"> Nepotelul meu
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui neliaCris stii cumva daca sunt teste care iti pot da un raspuns inainte de ziua de venire a CM?daca fac un test acum si ciclul ar trebui sa imi vina in 14 ar iesi ceva?pup deChristian Ionut |
Buna!
Si mie tb sa imi vina CM pe 15 Iunie, mi-am facut azi un test si e negativ..banuiesc ca e prea dvm (asa sper sa fie).
ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
..Si acum:
FELICITARI, happymum, pt deschiderea noii odisei, Doamne Ajuta sa faci parte din aceasta odisee, deschisa de tine.
ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare
Ioanact spune:
Am calculat cand ar tb sa ovulez (dupa site-ul de pe prima pagina) si imi zice ca pe 01.06.2009, am ovulat, iar mestruatia ar tb sa imi vina pe 15.06.2009 (ar face bine sa nu vina).
ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare
happymum spune:
neli eu cumpar teste baby... si zice pe el ca ar detecta sarcina la 7 zile de la conceptie... acum eu stiu...
sa iti zic sa mai ai rabdare cateva zile? nuuuuu... ca stiu bine cum e...
tin pumnii sa fie II... hai... sa fii prima graviduta de pretiosi...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2