Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 2
happymum spune:
fetele mele cele dragi...
cu atatea urari de bine si mai ales cu atatea fete care ma iubesc... stiu eu... , e imposibil sa nu vina bebe... pai cum altfel...
multumesc frumos.
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
ana_micu83 spune:
happymum- felicitari pentru sarcina! Ma bucur nespus de tare cand dintr-o pura intamplare primesc o asa veste buna si mare...
Eu mai am un pic si vine ziua cea mare....
si o sarcina usoara usoara...
Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Andrei Razvan !38+
uta_ciun spune:
doamne happy, ai deschis deja subiect, si eu nici macvar n-am ovulat inca
dar e pe vine ...oul...asa ca poate ma trec si eu pe lista voastra....in functie de cand va fi ovulatia, DPN ar putea fi in jur de 6 martie plus minus cateva zile
www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone
Deea_24 spune:
happymum ma bucur enorm pentru tine! sa fie intr-un ceas bun! pentru viitoarea mamica fericita!
Hai Clody! Hai Ramona!
Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)
noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
doula spune:
Happy esti o scumpa numai sa stii ca mi-ai luat-o inainte cu cateva ore - vroiam eu sa deschid o odisee de martie-aprilie, am spus ca cine stie poate asa conving un sufletel sa vina
Iti doresc sa ti se indeplineasca visul si sa ne bucuram de aceasta odisee impreuna
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
grafice TB
happymum spune:
andreea, pai asa cum am zis... sa pastram gasca si aici.
Doamne ajuta!
uta tin pumnii... sa fie oul norocos...
sa dea Domnul sa fie la aceasta odisee si elena, mara, georgiana, oanele, adina, toateeeeeeee feteleeeee... si mai ales cele care au de curand ingerasi scumpi si frumosi in cer... si primim si tatici - cipicah...
Doamne ajuta!
nu avem voie sa pierdem aceasta odisee... nici una din aspirante... am asteptat destul... trebuie sa fie si randul nostru odata... de ce nu chiar acum?
anaaaaa ce putiiiiinnn... nastere usoara... a ramas sa mergi la brasov? cum nasti?
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
happymum spune:
si fetelor, usurel cu felicitarile... inca nu am test pozitiv... mai dureaza nitel... dar e imposibil sa nu fie pana la urma... simt eu...
blog 1------blog 2
happymum spune:
inca o data trimit rugaminte catre moderatori.
va rog sa verificati user mar-apr-2010 sau mar_apr_2010
si sa ne trimiteti mesaj daca e acceptat ca user comun.
multumesc.
blog 1------blog 2
ana_micu83 spune:
Da Happymum...urmeaza sa merg conform planului la Brasov! Acum sa vedem cand o sa se declanseze travaliul...oricum cam in maxim 2 sapt trebuie sa se intample intr-o zi!
As vrea sa nasc in apa daca Dr meu nu o sa fie de garda la celalat spital unde mai este medic...daca o sa fie de garda, am sa nasc normal sau daca situatia o impune cu cezariana...oricum, ar fi abia astept sa-mi cunosc baietelul!
Pupici la toata lumea si sa auzim numai de bine!
Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Andrei Razvan !38+
happymum spune:
te cred ana...
tin pumnii si oricum o fi, sa ai nastere usoara. sa filmezi, da? daca te lasa bineinteles...
blog 1------blog 2