Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 5
happymum spune:
nelia fii optimista... tin pumnii...
vom fi o gasca de burtici, viitoare mamici optimiste si pline de viata... nu-i asa?
andreea sunt in valtoarea lunii ...
urmeaza saptamana norocoasa... Doamne ajuta!
poti ajuta o fetita de 5 ani - MARIA
SMS la 848 si ii vei prelungi viata cu inca o jumatate de ora!
2€ / mesaj fara TVA
eu am trimis... tu?
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
eladea2005 spune:
salutare!!!!!!!!!!
uauuuuuuuuuu...deja s-a deschis odiseea pt martie aprilie 2010??????????? super!!!!!!!!! si eu vreaaaaaauuuuuuuuuuu!!!
DD sa fie cu noroc!
pupici, la viitoarele burtici, care vor deveni mamici!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
happymum spune:
siema si eladea2005 Doamne ajuta!
abia astept sa apara si primele gravidute... sa dea Domnul sa fiu si eu una din ele... parca nu mai trece timpul asta...
eu sunt un pic plangacioasa... dar de bucurie... o minunata fata de aici de pe forum... isi tine bebelusul in bratzica de cel putin o ora...
FELICITARI CLODY! sa fiti sanatosi amandoi... si tati normal... sa aveti o viata frumoasa mereu...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
neliaCris spune:
felicitari clody.....in sfarsit...sa fiti fericiti si sanatosi...ai vazut ca asteptarea a fost mare dar a meritat?doamne ce ma bucur...
-normal ar trebui sa intre macar mamica gravidutza pe aici...cele care au avut ultimul ciclu dupa 1 iunie ar trebui sa ne anunte....
-pe mine nu ma dor nici sanii,numai burta,si nu am nici o simtoma de gravidutza....
dupa cum v-am spus la sarcina anterioara,cred ca imediat dupa fecundare am inceput sa am scurgeri dar apoase ,mereu,care m-au acompaniat pana in 10 luni...sanii tari ,constipatie,si astea cu vreo sapt inainte de a face testul....deci pentru mine cred ca luna ce vine e hotaratoare...si era si culmea ca am facut 1 singura data ...si aia la ovulatie,sau dupa...si ar fii iesit baiat....acum m-am documentat si luna viitoare voi presta inainte de a ovula si vin la voi cu o fetitza frumoasa cu ochii verzi....stiu si numele si tot....oare cobesc?
va pup....apropo...celor care au un copil acasa...va mai dor sanii inainte de venirea ciclului?mie fr rar...de cand l-am nascut pe Cris cred ca m-au durut 1 sg data....oare ce sa intamplat?
deChristian Ionut
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happymum siema si eladea2005 Doamne ajuta! abia astept sa apara si primele gravidute... sa dea Domnul sa fiu si eu una din ele... parca nu mai trece timpul asta... eu sunt un pic plangacioasa... dar de bucurie... o minunata fata de aici de pe forum... isi tine bebelusul in bratzica de cel putin o ora... FELICITARI CLODY! sa fiti sanatosi amandoi... si tati normal... sa aveti o viata frumoasa mereu... www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea blog 1------blog 2 |
doamne ajuta, asa sa fie...si tie la fel..
ce frumoasa veste ne-ai dat...sa traiasca pui mic si sa fie sanatos...si parintii fericiti alaturi de el...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Ioanact spune:
citat din mesajul lui neliaCris va pup....apropo...celor care au un copil acasa...va mai dor sanii inainte de venirea ciclului?mie fr rar...de cand l-am nascut pe Cris cred ca m-au durut 1 sg data....oare ce sa intamplat? deChristian Ionut |
Pe mine nu ma dor..nu stiu ce sa iti zic.
Ce varsta are Christian?
ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
neliaCris spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
Pe mine nu ma dor..nu stiu ce sa iti zic. Ce varsta are Christian? ALBUM 7 si 5 maselute Ioana creste mare ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
1 an si trei lunishoare...
deci nici pe tine nu te dor inainte de ciclu?
deChristian Ionut
Ioanact spune:
citat din mesajul lui neliaCris 1 an si trei lunishoare... deci nici pe tine nu te dor inainte de ciclu? deChristian Ionut |
Multi, multi ani inainte, sa fie sanatos si fericit!
Nu, nu ma dor.
ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
eladea2005 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui neliaCris
1 an si trei lunishoare... deci nici pe tine nu te dor inainte de ciclu? deChristian Ionut |
nici eu n-am avut niciodata dureri de sani...doar cand alaptam si erau plini cu lapte..
ERIC IN 2009...
ERIC
happymum spune:
eladea2005 ce baietel frumos ai tu...
sa va traiasca sanatos si mandru...
blog 1------blog 2