Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (219)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Marc
La multi ani si clopoteilor nostrii care au implinit 18 luni si nu am apucat sa-i felicit
Citesc din urma si revin mai tarziu(a se citi dupa ce dau de baut)...dar trebuie sa va anunt ca
AM PERMIS!!!
Asa ca va invit si pe voi...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

FELICITAAAARI!!!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Buna ziua zuzulici !

Tare greu mai ajung sa intru pe forum de cand sunt aici la tara...tot timpul este ceva de facut . Cutreieram toata ziua coclaurile , malul raului , satul...e tare frumos si este un timp de-a dreptul superb.
Sara sta toata ziua afara la aer ...saptamana asta am avut oameni la fan in gradina si veneau cu copiii sa luceze , asa ca Sara a stat zi lumina printre ei , dand si ea o mana de ajutor.
Azi am fost la scaldat pe Dambovita , n-am bagat-o in apa ca era rece gheata , dar am stropit-o si era extaziata...pun cateva poze mai tarziu.

Vreau sa urez si eu la multi ani celor 3 pitici care si-au aniversat 1.5 ani zilele astea :

Anita

Adelle

Eric

La multi ani cu intarziere si lui Grati !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Am aici si pozele de la zoo daca aveti timp sa le vedeti.

http://entertainment.webshots.com/photo/2865261880102497651sfwvLf

Sunt o mica parte din ele, am facut o gramada de poze ca am avut la ce.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Salutam piticii si mamicile!

Cu intarziere, dar cu mult drag:
La multi ani, Ana, Adela, Eric, Marc!
La multi ani, Grati!

Felicitari pentru permis, Lala20!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Roli , sa-ti traiasca ingerasul Marc . Puisor frumos , sa cresti mare , destept si frumos si s-o bucuri in fiecare zi pe mamica ta !

Lala , uraaa ! Sa stapanesti sanatoasa permisul , sa n-ai parte de niciun incident in trafic si poate ne vedem mai des in Bucuresti , acum ca esti soferita !

Vali , pupa-l pe frumosul AJ ...am vazut pozele si s-a facut chipes nevoie mare !

Ema , pupam pe Milan cel frumos sa treaca usor peste boala . Cred ca a fost groaznic sa-l vezi cu febra atatea zile. Eu una ma panichez ingrozitor daca vad termometrul peste 38. Ultima oara , cand mi-a facut Sara 39 eram tot aici la Campulung si am innebunit de frica. La 4 dimineata eu faceam bagajele sa plec la Bucuresti ...noroc ca a scazut repede febra cu Novocalmin si m-am mai calmat .

Am mai vazut poze si cu Thomas de Raly.... ce mandrete de baiat ai tu , mamico , acolo. De ce nu ni-l arati si noua mai des ?

Andreea , nu stiu ce sa zic de rezultatele analizelor lui Eric ...stiu doar ca VSH-ul marit indica o infectie.

Roxana , e delicioasa buburuza tunsulica . Si pe mine ma bate gandul s-o tund pe Sara , dar tare-i sade frumos cu codite si nu prea ma indur. E adevarat ca e un chin la spalat , uscat , pieptanat , plus ca transpira. Mai aman pana plecam la mare...

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LA MULTI ANISORI, MARC! SA CRESTI MARE SA FII SANATOS SI SA AI O VIATA MINUNATAT ALATURI DE FAMILIA TA FRUMOASA!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

multumim celor care ne au transmis ganduri bune, cum va spuneam febra trecuse iar de ieri au aparut si faimoasele bubite de roseola.
dupa zilele acelea grele a ramas piticul meu cu un mare rasfat, si intinde manutele sa il iau in brate non stop, nah ca tot ma plangeam ca nu e lipicios

apropo de dpn, hehe, pana la sf lui iulie mai e , dar daca se grabeste ca si milan, la mijlocul lui iulie apare.Tinand cont ca eu nu mai mai odihnesc ca la prima sarcina, plus faptul ca e vara, e posibil chiar mai devreme sa apara bb mic. imi doresc insa sa stea atat cat trebuie. oricum incep sa ma simt ca o balena, abia ma mai deplasez si caldura asta ma termina

Roli la multi ani scumpicului Marc!

La multi ani clopotei maricei de 1 anisor si jumatate!

Anandrei chiar asa, si eu de mult doream sa te intreb de tatuaj,,daca ti l ai facut deja dar neuronul nu m a ajutat.
Niste magne b6 e bun la starile tale. si eu am inceput sa iau, chiar mi a recomandat doctora.

Lala20 felicitari pt permis!

Gatta asa e, am fost terminata de spaima, mai ales ca el nu facuse ever ma mult de 38.5 . cand am vazut ca are aproape de 40 am ametit...
Am vazut un slide cu pozele de la tara, ce bine tb sa fie acolo, va invidiez hihi! noi ne topim aici, dar nici nu putem pleca.Pup frumoasa plecata la scaldat purtand doar zulufi!

Ce buburuza tunsulici am mai vazut, ii sta tare bine dar stii ca eu i am admirat zulufeii cand ne am vazut asa ca imi pare rau si de ei Roxi
Ramo ce frumos v ati distrat, frumoasa zoo si nici canicula nu vad sa fie acolo, ce bine!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

s a nascut primul bebelus de la odiseea de iulie-august, o fetita!
ma ia cu emotii!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Un mesaj scurt pentru Gatta

Merci de aprecieri la adresa lui Tomitza.

Am fost de-a dreptul socata sa vad ca esti de la Badeni. Bunicii mei, familia mamei sunt tot de acolo si eu am crescut acolo. Merg in vara asta sa o revad pe bunica si pe rudele din partea mamei (nasul meu apare in pozele de la botezul Sarei).

Ce locuri frumoase. Mi-e asa de dor! Nu am mai fost de 5 ani acasa.

Pupici micutei tale. Ce domnisorica mare si frumoasa s-a facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Dragi zuzici,

de cand s-a lungit ziua, parca mi s-a comprimat timpul liber abia apuc sa va citesc, ce sa mai spun de scris...

am vazut doar pozele Sarei, ce dulcica e ea goala-goluta, dar incaltata si cu basmaua pe cap! Nu face pipi in adidasei? :-) Sa stii Simona ca o invidiez pe Sara ca are asa rai in care sa zburde, sunteti niste norocosi!

Ema, bine ca a trecut perioada critica, febra e inspaimantatoare pentru noi parintii, dar are si ea rostul ei...Si Sofia a avut o viroza din asta cu eruptie acum vreo 2 luni cred, dar la ea, nefiind roseloa, ordinea manifestarilor a fost inversa: mai intai pete si pe urma febra. Oricum, recordul ei personal la febra a fost cu acea ocazie de 40,2...nici nu mai vreau sa-mi amintesc, vorba ta, te ia cu ameteala cand vezi asa scoruri pe termometru. Si, stiu ca bebe2 o sa vina mai devreme decat DPN, dar are "ordin" de la mine sa se nasca totusi dupa 1 iulie, ca sa fim si noi prin preajma sa ne bucuram, ca pana atunci suntem in concediu! Glumesc, desigur - partial...

Mai aveam de scris, dar fug la dus ca sunt obosita si, cum la noi noaptea e cu suprize, mai bine ma culc si eu mai devreme...

Va pup cu drag!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput