Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (219)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetelor .. da' ce se petrece aici? iara ati fugit cu "toatele"?

plec si eu acum .. ma duc chitita sa-mi iau cirese din ala mari si pietroase ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

mitsu, raly, shose,jelimony va multumesc pentru compasiune si gandurile bune! apreciez mult! milan a facut febra mare, aproape de 40 cum spuneam, timp de trei zile, am zis ca ne urcam pe pereti de spaima, acum e bine si asteptam potentialele bubite de roseola daca asta a fost. Doctora ii gasise ganglionii umflati si asta banuim.
raly cu antibiotice nu sare sa prescrie nici dr noastra, hihi, o fi americanca.Apropo de medicii spartani de acolo, sper insa ca ti au facut epidurala.mai are si obstreticiana mea idei gen cum ar fi sa nasc fara anestezie, ca va fi mai usor acum, dar ea viseaza, zic eu, nu cred ca pot fara.

grati la multi ani cu sanatate, noroc si fericire alaturi de familia ta frumoasa si copiii extrem de reusiti!

sanatate tuturor bolnaviorilor si pupam cucuiatii de zilele astea!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

of saracutul...cred ca ati fost speriati...bine ca acu e bine... si eric a avut 38.5-39...tot vreo 4 zile...nu stiam de la ce...pana au aparut acele pete multe si mici pe burtica si spate...cred ca tot roseola a fost...dar i-au trecut in 2 zile...
sanatate!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Nu am intrat sa ma mai vait desi tare ce as face-o

Am reusit sa citesc doar paginile din capitolul acesta.

Din toata inima si cu multa dragoste:

ADELA
la multi ani buburuza frumoasa!!!!
Sa fii sanatoasa si sa-ti bucuri parintii toata viata asa cum ai facut-o si pana acum !!!!!

si celuilalt sarbatorit la momentul de un an si jumatete :

ERIC
la multi ani pui mare si frumos !!!
Sa fii sanatos si sa cresti mare si cuminte !!!

si, nu in ultimul rand, cu scuze de intarziere:

GRATIELA !!!!
La multi ani cu sanatate, fericire si impliniri atat tie cat si minunatei tale familii!!!!
si distractie placutra la mare!!! Meriti sa te rasfeti si sa fii rasfatata !!!

p.s. unde pleci la eforie? cum se numeste pensiunea? are ceva fotografii pe net ?

Imi pare tare tare rau de milan... am auzit ( citit) ca este bolnavior...Sanatate multa si grija mare si tu mami sa nu cumva sa te "captusesti" si tu ...

offf, nu mai pot sta... trebuie sa cobor la sefu sa iau niste acte... si trebuia sa fiu acasa de acum 2 ore

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Alina si eu am observat ca uneori cc e ca un nisip…intoleranta cred ca are si alte semne (ex. Nu ia in greutate). Concediu placut in Albena. back.

Ven cu intarzire, la multi ani in casnicie.

Honey, l-am admirat pe Aj in poze.

Grati, la multi ani cu intarziere. Distractie placuta la mare!

Ema sanatate lui Milan…Mi-am aruncat ochii la DPN…mai e atat de putin.

Lala ma uit mai tarziu la met. Cred ca imi ia ceva timp. Sigur e interesant.

Fetelor va sfatuiesc sa cresteti in ghiveci aloe (se tine la loc luminos dar sa nu fie lumina directa)…se da pe rani, opreste sangerarea, vindecare rapida…e super tare planta... e util sa ai asa ceva in casa...asta pt bbii cazaciosi. Ii pe toti sa le treaca "buba".

Off topic fetelor ati vazut cine o sa ne reprezinte in Europa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Ia uitati aici un link pt o pensiune super de la mare ... au fost socrii anul trecut si super bine s-au simtit si in plus a fost super curat ... asa ca maine fac si eu rezervari ... poate mai place cuiva ... http://www.vilaefor.ro/galerie.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ELLENUTA .Esti singura care a remarcat ca am scris si eu un mesaj azi.GRATIELA distractie placuta la mare!Cum e sapca de care spui?Are ca o prelungire de material peste urechi ca si noi avem asa ceva.EMA multa sanatate lui Milan!Nici eu nu as naste fara epidurala daca ar fi sa dau timpul in urma.La Darius desi ajunsesem la spital cu dilatarie 8 si contractii la 3 minute am cerut anestezia.ADELAERICJELIMONI pe capusorul proaspat ras al lui Robert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

laura, dana, pusici de la Eric...multumim mult pt urari...si le intoarcem si noi cu mult drag

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

fetele... pe 14 PLEC LA MAAAAREEEE!!!! Stam 10 sau 14 zile...la Eforie Nord desigur. Probabil nu mai e de bon ton sa mergi pe litoralul romanesc numai ca noi ne simtim fb acolo. Basca eu merg sa ma tratez de obezitate si stres la EFOSAN (dus subacval, dus masaj, aquagym, gym la saltea - eu; Ozi: dus masaj, aquagym si gym la saltea), sa fac o cura de tratamente faciale cu produse Gerovital....ma rasfat (dar merit). All inclusivul nu ne aranjeaza ca suntem niste impanati, de piscina sunt satui ai mei - vor mare si nisip asa ca marea noastra este absolut perfecta. Stam tot la vila la care mergem de 4 ani si platim ok (80ron camera dubla si 120ron camera de 4 locuri - practic sunt doua camere duble care comunica). Sunt happi! Lui Tudor i-a trimis cumnata mea din germania costum de plaja cu protectie UV mare (slip si un fel de tricou plus un soi de sapca stranie).

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Grati, te rog frumos, trimite-mi si mie date de contact si detalii pe PM pentru ca Eforie Nord este si statiunea noastra preferata. Multumesc frumos.

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Aventurile lui David
Mutzupusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Imi cer scuze ca am intrat si am "sarit" asa pe Grati, fara sa va salut.
Salutare tuturor! Azi am fost in Cismigiu. Itsy-Bitsy radioul impreuna cu Prigat a lansat un suc pt copii. Am primit cadou cateva sticle ca avem "pile"! Am o prietena care lucreaza acolo si ea mi-a zis ca or sa mai lanseze tot felul de chestii pt copii. Ideea principala care ma incanta e ca sucul e 100 % din fructe (scrie pe sticla ca contine minim 99,7% suc de fructe), fara zahar, fara conservanti si are vreo 5 combinatii de fructe. Le-am incercat pe toate! Rugamintea mea la cele care se pricep: se poate sa fie un suc cu 100% suc de fructe sau e musai sa aibe si chimicale ca sa reziste?

Laura imi pare rau ca ai fost nevoita sa ramai peste program. Si eu urasc asta. E sentimentul ala ca trebuia sa fii deja acasa sa faci ceva placut, nu sa te stresezi cu munca. O sa te simti mai bine.

Ema imi pare tare rau sa aud ca Milan e bolnavior, acum putin timp am trecut si noi printr-un episod de febra mare si nu vreau sa-mi amintesc ce inseamna. Trimit o si la tine sa-ti te incurajeze sa fii puternica. De asemenea, deoarece eu intru mai rar, as dori sa-ti urez nastere usoara si bebe sanatos!

DanaPuuuuup cum e sa fii de 3 ori mamica?

Ellenu te izola sufleteste si spune-ne ce mai face burtica. Te rugam.

mitsu Salut colega de stresiuni!

RoliMersi frumos de raspuns. Cred totusi ca o sa mergem singuri. Mi-e groaza mie de drum, d-apoi cand ma gandesc la David-cel-fara-de-stare. Plus ca mergem la un prieten si n-avem cazare, stam in casa parintilor lui si n-am nici un control asupra meselor lui David. Adica nu pot sa impun femeii ce sa gateasca si nici sa-l tin pe David 5 zile pe prostii sau mancare aiurea, dupa toate cate am patimit cu stomacul lui. Dar multumesc din nou pentru ca ai avut rabdare si timp sa-mi raspunzi, iar o parere experimentata nu strica niciodata!

La multi ani AdelaMultam de cico!

Daca am uitat ceva, imi cer scuze.

PS:Cand ne mai intalnim si noi?

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Aventurile lui David
Mutzupusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Sunt terminata de oboseala, dar foarte fericita. Azi, de fapt ieri, caci e trcut de miezul noptii, puiul meu cel mare a implinit 3 anisori. Nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul...parca ieri ma aflam la terapie intensiva, taiata pe burta si intrebandu-ma cum arata iubitul meu...cei mai frumosi 3 ani din viata mea de pana acum...

Toata ziua am batut orasul prin caldura si prin trafic infernal, la santier, dupa materiale, sa iau tortul, sa-l duc la gradi...am intarziat putin...cand am intrat toti erau asezati frumos la masute asteptandu-ma cu tortul...a suflat in lumanari, au cantat "Multi ani traiasca" si "Happy birthday to you"...au savurat tortul (foooarte bun, de la Alice) si au cerut si a 2-a portie. Marc era foarte emotionat si mandru in acelasi timp. Am mers apoi la ai mei sa-si ia cadourile si apoi in parc impreuna cu buni si Andrei. De la ai mei, am plecat cu Marc din nou la santier sa mai las niste materiale pe care le aveam in masina pt maine dimineata si am ajuns la ceilalti bunici unde e parcat Marc la 10 si ceva. Era frant si s-a culcat instant.
Am plecat cu greu...(mi-e un dor de baietii mei de nu mai pot)...am trecut pe la tati la birou (are de lucru toata noaptea asta) si in sfarsit acasa.
Maine o iau de la capat.
Cand apuc pun poze de azi cu baietii.
Va doresc noapte buna.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput