Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (219)
Raspunsuri - Pagina 6
madalina28 spune:
Roli ca nu ti-am urat baiatul cel mare.La multi ani Marc!Sa fi sanatos si fericit alaturi de parinti si mezinul familiei!
Cand va mutati in casa noua?
Ana de mult vroiam sa te inteb, ti-ai facut pana la urma tatuajul de care spuneai?Bafta in sesiune!
La multi ani puilor care au facut un an si jumatate!
Ema multa sanatate micutului Milan, bine ca nu a fost ceva mai rau!
Madalina & Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
Ellenuta spune:
mai intai, cu scuzele de rigoare ptr intraziere ..
MARC
La multi ani pitic frumos! Sa fii sanatos, norocos, destept si fericit alaturi de familia ta minunata!
neata
poftiti la !
va dati seama ce varza de oboseala eram incat azi-noapte nu am auzit cand a plans eva .. i-am gasit dimineata veioza aprinsa si cand l-am intrebat pe sot mi-a spus ca a fost de 3 ori la ea ca s-a infundat in nas si nu mai putea respira si ca i-a curs si nasucul .. deci am dormit ca valiza in gara ...
ema imi pare rau ca piticul e bolnavior .. uff, e asa greu si suferi impreuna cu ei .. sanatate multa!
ana nu e nimic deosebit de spus ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
beinazutza spune:
[quote]citat din mesajul lui godzila
Alina si eu am observat ca uneori cc e ca un nisip…intoleranta cred ca are si alte semne (ex. Nu ia in greutate). Concediu placut in Albena. back.
Ven cu intarzire, la multi ani in casnicie.
Honey, l-am admirat pe Aj in poze.
Grati, la multi ani cu intarziere. Distractie placuta la mare!
Ema sanatate lui Milan…Mi-am aruncat ochii la DPN…mai e atat de putin.
Lala ma uit mai tarziu la met. Cred ca imi ia ceva timp. Sigur e interesant.
Fetelor va sfatuiesc sa cresteti in ghiveci aloe (se tine la loc luminos dar sa nu fie lumina directa)…se da pe rani, opreste sangerarea, vindecare rapida…e super tare planta... e util sa ai asa ceva in casa...asta pt bbii cazaciosi. Ii pe toti sa le treaca "buba".
Off topic fetelor ati vazut cine o sa ne reprezinte in Europa?
Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
www.psihologiafamiliei.ro
POZE
[/quote
buna dimineata!
ven intradevar ai dreptate cu aloe , dar din cate stiu eu, planta este benefica dupa 3 ani.
Ellenuta spune:
ca sa nu va spun ca azi trebuia sa ma duc dupa-amiaza la job .. insa dimineata m-am trezit, i-am dat laptele evei, m-am spalat, machiat, facut pachet .. m-am mai bagat un pic in pat, apoi m-am imbracat si brusc mi-am amintit ca trebuie sa merg dupa-amiaza ... ce uituca am devenit ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ginnette spune:
Neata,
Cu intarziere si cu scuzele de rigoare:
MARC
Sa fi sanatos si norocos!
Asteptam poze.
Un pt Milan; sper ca este mai bine, acum.
Off, Helene, imi pare rau ca esti asa obosita; si un pentru Eva, sa scape mai repede de muci.
Multumesc pentru urarile adresate buburuzei.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ramonab spune:
Neata!
Cu intarziere si cu mii de scuze:
La multi ani pt Marc la implinirea celor 3 anisori si La multi ani pt buburuza Adeluta si pt Eric pt implinirea unui an jumatate!!!!Sa cresteti mari si frumosi si sanatosi. pe fiecare.
Noi am lipsit motivat ieri, am fost in Ungaria la gradina zoo.
A fost minunat, am vazut o gramada de animale.Razvi a fost incantat sa le vada si i-a prins tare bine aerul curat.
A mancat foarte bine si s-a tinut tare bine avand in vedere ca nu a dormit decat la plecare pe la 6.Si atunci a dormit doar 45 de min.
La cat s-a aratat de obosit pe la sfarsit am crezut ca pana acasa (2 ore ) nu se trezeste.
Cu poze revenim mai tarziu, acum trebuie sa plec sa imi rezolv niste acte pt titularizare.
Va pup!
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ceska777 spune:
Neata!
Sunt treaza de la 05!!!! Ora Germaniei 04!!! Ca se foia gaza, mama l-a auzit a crezut ca eu dorm si nu il aud (taceam sa adoarma la loc) si a intrat la noi in dormitor si gata, a fugit somnul.
Raly,
noi am venit cu masina din Germania. Am #zburat# la figurat, a condus cumnatul meu ca vantul numai cu 140-160 pe autostrada.... la 17:30 am plecat din Fulda si la 04:00 ora romaniei am ajuns in Timisoara.... asa repede n-am ma facut distanta asta niciodata. De zburat o facem pe 18 iulie TM-Stuttgart. O sa pot spune dupa impresii.
Am facut multe poze deja, probabil la noapte le pun pe blog.
Azi sunt singura cu puiul si tata.... vreau sa incerc sa gatesc o mancare de linte cu carnaciori daca s-o dezlipi pruncul de fusta mea. Acuma e cu tata afara, aduna pietre
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ginnette spune:
Si, la asa moment aniversar trebuia sa marcam momentul intr-un mod special: 11,3 kg si 87 cm.
Si o surpriza! pentu cine are chef si timp
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
godzila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beinazutza [quote]citat din mesajul lui godzila Alina si eu am observat ca uneori cc e ca un nisip…intoleranta cred ca are si alte semne (ex. Nu ia in greutate). Concediu placut in Albena. back. Ven cu intarzire, la multi ani in casnicie. Honey, l-am admirat pe Aj in poze. Grati, la multi ani cu intarziere. Distractie placuta la mare! Ema sanatate lui Milan…Mi-am aruncat ochii la DPN…mai e atat de putin. Lala ma uit mai tarziu la met. Cred ca imi ia ceva timp. Sigur e interesant. Fetelor va sfatuiesc sa cresteti in ghiveci aloe (se tine la loc luminos dar sa nu fie lumina directa)…se da pe rani, opreste sangerarea, vindecare rapida…e super tare planta... e util sa ai asa ceva in casa...asta pt bbii cazaciosi. Ii pe toti sa le treaca "buba". Off topic fetelor ati vazut cine o sa ne reprezinte in Europa? [/quote buna dimineata! ven intradevar ai dreptate cu aloe , dar din cate stiu eu, planta este benefica dupa 3 ani. |
Ups, asta nu stiam. Ai idee si de ce?
godzila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ginnette Si, la asa moment aniversar trebuia sa marcam momentul intr-un mod special: 11,3 kg si 87 cm. Si o surpriza! pentu cine are chef si timp Roxana si Adela - 09.12.2007 ! Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Doamne, cat e de frumoasa tunsulica. Are ceva cu totul special