Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (219)
Raspunsuri - Pagina 7
godzila spune:
La multi ani pt frumosul Mark!
Am o stare super nasola...sunt un pic in butoi. Vlad e racit si ieri si azi a atins 39 temp...acum doarme saracutul. Mai astept si maine sa vedem cum se prezinta. Oricum e tare morocanos si nu mananca mai nimic. Iulia e si ea trosnita dar fara febra...of virozele astea.
Ellenuta spune:
roxx hehe .. ce dulce e tunsulicea!! ii sta tare bine! frumoasa! ce bine stati la kg si cm .. si ce pitica e eva mea .. cu cine o semana, frate?? si eu as vrea s-o tund pe eva dar a zis ta-su ca ma tunde el pe mine daca ii tund fata ca trebuie sa-i faca codite ..
vera si voi o trageti cu raceala?? sanatate multa piticutilor .. si eva e atinsa .. sa vedem cum evolueaza ..
ceska la 5?? mamamia .. uite mai dau o .. lasa ca pica lat benji dupa trezitul asta matinal ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaaa!!!
Acum am picat si eu la birou de pe drumuri pline de caldura/ canicula
Sunt fericita caci maine si poimaine voi sta acasica cu maimutica mea In alta ordine de idei, sunt intr-o pasa cam proasta caci s-au adunat cam multe pe bietul meu cap... cat o mai putea duce si el...
In fine,....
Roxanici, SU-PER-BA "surpriza" ta !!!! Este asa de frumoasa, de rotunda la fetisoara, are niste trasaturi asa de frumoase ca este deosebita si tunsulici cum a facut-o mamica ei !!!!
Este chiar inaltuta buburuza la 87 cm !!! Si la kg. sta chiar foarte bine!
Elle, offf, ce rau imi pare ca a racit eva.... ai inceput sa-i dai tratament? macar sa ramana la faza cu mucicosi si atat!!! Ieri mi-au luat interviu de la money chanel... mi-a fost rusine sa o intreb pe tipa cand ",a dau" pe post sa vad si eu daca sunt telegenica M-a intrebat despre criza si previziunile mele despre evolutia acesteia Ce i-o fi picat taman pe mine... nu stiu ?!
Roli, din suflet si de la mine:
MARC
Sa-ti traiasca puiul mare, sa-i dea Dumnezeu sanatate si mult noroc in viata !!!!
Danutule, si la mami si la cei trei muchetari !!!! Chiar incepi serviciul ? Ce program vei avea?
Sorry, sunt tare obosita caci eleni s-a marait toata noaptea iar la 5 era in puicioare.
ma duc sa beau o cafea.
simt ca ar trebuie sa mai spun cate ceva cuiva dar... imi pica ochii in gura de somn...
LalaD, ce faci ? unde esti ? la parc cu peltoselul ?
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Ellenuta spune:
am uitat sa ne laudam si noi cu doi coltisori de masea .. unul in stanga, unul in dreapta .. iesiti doar cu o repriza de kkceala si fund rosu .. fara maraieli si plansete noaptea .. Doamne ajuta!
laurici da, am sunat doc si ii pun oftamesone 2 pic in fiecare nara / 2 ori/ zi .. panadol 5 ml / 2 ori pe zi si ptr ca a inceput sa tuseasca .. eurespal 10 ml de 2 ori / zi .. nu stiu cum o sa-l bag pe gat caci e tare rau la gust ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ginnette spune:
Bera, Helene, Laurici
Ramo abia astept poze cu bulinul
Helene, si Dan m-a bombanit ca i-am tuns zulufii dar transpira inasa hal de zici ca i-ai stors un burete in cap.
N-ai incercat si cu COLARGOL?
Vera, off, cred ca-ti vine sa-ti iei campii, cu puii raciti - oricum jos palaria pt taria de caracter (eu cred ca innebuneam de-a binelea sa am doi raciti in acealsi timp)
Laurici, te-a dat 'pe sticla' si n-ai spus?!
Sau tu ai vrut sa-mi spui, da' eu, ametita n-am auzit tel
Hai, hopa-sus, din butoi!
Dana, cand ne mai pui poze cu muschetarii?
Mai vroiam sa zic ceva, dar suna tel ca-n gara
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ginnette spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ginnette Bera, Helene, Laurici Ramo abia astept poze cu bulinul Helene, si Dan m-a bombanit ca i-am tuns zulufii dar transpira inasa hal de zici ca i-ai stors un burete in cap. N-ai incercat si cu COLARGOL? Vera, off, cred ca-ti vine sa-ti iei campii, cu puii raciti - oricum jos palaria pt taria de caracter (eu cred ca innebuneam de-a binelea sa am doi raciti in acealsi timp) Laurici, te-a dat 'pe sticla' si n-ai spus?! Sau tu ai vrut sa-mi spui, da' eu, ametita n-am auzit tel Hai, hopa-sus, din butoi! Dana, cand ne mai pui poze cu muschetarii? Mai vroiam sa zic ceva, dar suna tel ca-n gara Roxana si Adela - 09.12.2007 ! Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Adik Vera - e clar, sunt capiata!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
laura_dimitris spune:
Roxanici, nu esti mai capiata ca mine...zilele astea, cu greu imi pot aminti cum ma cheama
nu stiu daca m-au dat pe post... ca nu am intrebat-o pe tipa nimic si ieri, bineinteles ca pana la 11 seara nu am stat un minut locului sa vad si eu ceva la tv ma intreb cat 'oi mai rezistra ?!
Vera, si tu in butoi cu mine?1 si puiutii tai bolnaviori...?!offf !!!! sanatate multa! sa treaca cat mai repede!!!!
Elle, bine ca au iesit dintocii fara prea mare tam-tam!!! eurespalul ala este oribil... bleah! eu i-l mai puneam lui eleni in ceiut si aveam grija sa-l bea pe tot . oricum, la cat de setila este ea il lua de fiecare data.
ma batea si pe mine gandul sa o tund pe eleni dar m-am razgandit pai, fata mea, acum "netunsa" are aprul mai scurt decat buburuza tunsa... ce sa tund la ea?
are trei fire la spate dar alea sunt ondulate rau .
mor de dragul ei ca-i place sa stea la pieptanat !!!
maimuta mea scumpa mor de dorul ei.
de abia astept sa stau 4 zile cu ea acasa!!!!!!
si Eleni - 05.02.2008
Anandrei spune:
neatza! scriu si eu un pic desi ma simt rau, ametesc, simt ca se invarte casa cu mine. noroc cu mama ca l-a luat pe David.
madalina nu am renuntat la ideea cu tatuajul, dar momentan nu sunt fonduri cand o sa am banuti o sa mi-l fac. Dar uite, fiindca ai tinut minte o sa vin sa bat toba pe forum dupa ce il fac.
Roxana felicitari pt tunsoare! Sa va fie de bine.
Lala, Ceska, Laura va dau si eu o cafea, ca sunteti matinale, cu sau fara voia voastra.
Elle pup de incurajare
Ema sunteti mai bine?
Ma simt naspa, o sa raman aici pe forum, pote imi trece.
Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Aventurile lui David
Mutzupusha
laura_dimitris spune:
Ana, de ce te simti asa? esti obosita?
sa nu cumva sa ai o cadere de calciu...
si eu m-am simtit rau in ultimele zile. am inceput sa iau magneziu efervescent si parca ma simteam mai bine...
ai grija!!! daca nu-ti trece sau iti este si mai rau sa suni pe cineva, sa nu ti se faca rau singura in casa! cu mult drag!!!
si Eleni - 05.02.2008
roli25 spune:
Va multumesc tuturor celor care mi-au felicitat puiul!
Si mie mi-e rau...de oboseala, de caldura, nu stiu...da abia ma tin pe picioare si mai am de impachetat o gramada...singura!!!
Sotul are predare si a stat azi noapte la birou...de ieri dimineata, nu a ajuns nici acum ...are un client nenorocit care s-a pus pe capul lui exact zilele astea fierbinti pt noi cand avem de carat toata casa...imi vine sa urlu.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)