Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (219)
Raspunsuri - Pagina 12
ceska777 spune:
Danonique,
.
Nu cred ca poate nimeni sa spuna ceva.... ai trei copii, esti mamica noastra eroina (nu cred ca mai avem o mamica de trei copii aici la zuze?) dar mai esti si femeie si sotie. Sincer? Si eu imi iubesc copilul enorm dar de la anul va merge macar 4h la cresa si eu voi cauta un mini-job. Iar din 2011 va merge full time la gradi iar eu la full time job. E pentru finantele familiei mai bine si imi face si mie bine la psihic!!!!! Asa ca eu zic ca e mai bine sa fii fresh si mai destinsa, cu mintea putin aerisita si relaxata, implinita cand esti cu copiii decat mereu cu ei si stresata, obosita,etc. Felicitari de la mine!!!!!
Si multa putere mamei tale cu cei doi naszdravani mai mari! Va pupam si dupa botez vrem neaparat poze!!!!!
Gata cu linistea mea, vrea iar afara....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Mitsu,
nu ai confundat chiar eu ma intrebam cum sa gasesc link la blogul laleiD dar uite ca am gasit prin blogul meu pus la favorite de surorile mele. Eu am ca reper blogul Lalei.... si citesc tot ce are ea in lista de bloguri cu mamici si copii si nu numai. Cand o sa am timp si rabdare imi pun si eu pe blog lista cu jurnalele online pe care le rasfoiesc. Asa ca mamicile de clopotei cu blog sa nu creada ca nu le citesc, o fac intrand din blogul lalei pe blogurile voastre. O sa vedeti de fapt dupa comentarii....![]()
Nici nu stiti ce bine imi face la psihic ca sunt acasa la ai mei. Tata e la piata sa aduca fructe si legume proaspete, mama cu treaba la notar in Jimbolia, cumnatul e izgonit din birou in living la laptop ca sa stau eu la comp, copilul e pe covor langa mine.... o sa iesim afara cand vine soarele in curte acuma e umbra racoare, ud, noroi.... am fost doar in hinta. E asa bine acasa! Eu am zis de doi ani ca am ACASA in Romania si Zuhause (acasa) in Germania. Asa fac diferenta....
Dl tati are azi liber ca e sarbatoare si o sa ne sune dimineata asa cum a facut de cand suntem aici zilnic dar seara dupa serviciu... E greu fara tati dar avem big family.
Scuze ca scriu atata si vb doar despre noi dar sunt high!
Gata pauza
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
NataliaS spune:
'Neata!
Am vazut poze de Buburuza frumoasa, Razvanel incantat, Alexia carliontata si Sara fara inhibitii
- toti niste frumosi!
Gatta - sa nu te mai aud ca-i slaba fata! - arata f bine, parerea mea
si cu atata stat afara pana la toamna, sa o vezi ce pune pe ea mititica.
Codruta - nu ma sperii ca-s gata speriata...la asta m-am gandit si eu - de aia i-am dat antibiotic
oricum la 11 sunt la medic sa vedem ce spune.
Mersi ca m-ati incurajat
. A avut febra pana pe la 3, acum doarme linistita...sper sa se refaca rapid.
In iuresul de aseara am si uitat sa va spun ca am fost ieri cu Stef la control si plaga ei seprezinta bine. Am primit chiar acordul de a o imbaia...era si cazul la cat de naclait ii e parul![]()
![]()
VEEEEEEEENNNN - cum mai esti?
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
NataliaS spune:
Ceska - asa-i ce bine e la mama acasa
...ma bucur mult ca va prieste la amandoi vacanta
Gatta - cand o vad in poze pe Sara ta imi propun de fiecare data ca dupa vacanta merg la mama la Oradea si raman acolo toata vacanta Anei, la curte, verdeata, animalute...ce mai, Rai![]()
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
danonique spune:
CESKA va invidiez ca sunteti acasa.Eu anul acesta ii voi trimite doar pe cei mari in Ro.NATALIA multa sanatate printeselor tale.
ginnette spune:
Neata,
Multumiri pentru fetelelor care mi-au admirat tunsuliciul : Lala20, Ramo. Simona, Ema, Vera, Nati, Ceska, Dana, Shose si tuturor celor care au felicitat-o. 
Am admirat bulinul drag, Razvi
- cred c-a fost in al 9-lea cer, cu atatea animale in jur.
Si nu le-am uitat nici pe cele doua printzese: Sara - este delicioasa cu codite
- si Alexia - te pierzi in ochisorii ei, azurii
.
Si, evident, l-am admirat pe 'colegul' de avinersare, Eric ciresarul - dulec foc
!
Felicitari, Lala20, pentru permis! La multi km fara incidente!
Dana, ma alatur si eu zuzelor care te admira; astept poze, dupa botez!
Ceska, eu o masor tot lungita, pt ca in picioare, nu sta cu genunchii intinsi; si se mai si fatzaie!
Eu zic ca cel putin 84 -85 tot are si Benji.
Nati, off,
sa treceti cu bine peste beleaua asta sis a fiti in forma, pt contzed.
Helene, ce faci? Tot asa, s-a lasat cu treziri, noaptea trecuta.
LauraD, cum mai esti azi? Tot in butoi? Uite-o
si un
.
Mai vroiams a scriu ceva, dar ... ce?! 
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
neata
poftiti la
sau ceva caldut .. eu sufar de durere in gat .. am baut rece rece si mi-a pus capac un frozito de la gregorys ..
nati pupam fetele si insanatosire grabnica!
shose pupam julitura lui pipe sa-i treaca repede. si eva face la fel .. cand alearga dupa ceva, nu se mai uita pe unde calca .. si se duce ca bolovanul ..
codruta o frumoasaa si o desteapta are mami acolo! imi plac tare zulufii si ochisorii ei ..
balta aia o aveti in curte? daca da, nu ti-e frica? ce in elementul ei e la tara .. super!
gatta m-a dat gata frumoasa ta cu coditele .. Doamne cat e de scumpica!
danonique
piticii frumosi!! iti dau dreptate .. ai nevoie la un moment dat si de altceva in afara de mamiceala altfel o iei pe campii .. gata pregatirile ptr botez? sambata sau duminica il faceti?
ceska fenistil e un gel care trateaza intepaturile de insecte. nu e preventiv. autanul e special ptr tantari sa nu-l piste .. sunt doua lucruri diferite. evei ii merge fenistilul. incearca ca n-ai ce pierde. cat despre inaltime .. nici eva nu e mai breaza .. tot pe acolo, ca benji e .. si mor de nervi caci amandoi suntem inalti .. numa' asta s-a gasit sa fie piticania familiei ..
andreea e tare dulce eric .. ce fatuca are cu castronul in cap ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
roxanici da' de unde .. i-am dat laptele seara, i-am facut 240 dar a baut numai 100 ml .. dupa care s-a pus pe miorlait ca ea vrea nani .. adica dadea din caput si facea aa-aa-aa .. am pus-o in pat si a bagat frate somn pana dimineata cand am luat-o eu din pat sa-i dau lapticul .. e drept ca a lins biberonul cu 210 ml de lapte .. ma ingrijoreaza totusi ca nu bea 500 ml de lapte pe zi .. ieri de ex a bagat numa 310 ml .. nu e prea putin?
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
stoisor spune:
dragelor drage ,buna ziua
sper ca toata lumea e ok
am intrat asa pe fuga sa va salut,sa va spun ca suntem bine ,zburdalnice si incercam sa impacam petreceri ,examene si copil in descoperirea lumii
....deocamdata reusim dar nu stiu cat pt ca ma cam lasa bateriile,am trecut cu brio de 2 examene,printre care si cel de mate,am scos un 6,5 paruit dar e ok si asa
va pupacesc comoriile,burticiile si pe voi dragelor
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta roxanici da' de unde .. i-am dat laptele seara, i-am facut 240 dar a baut numai 100 ml .. dupa care s-a pus pe miorlait ca ea vrea nani .. adica dadea din caput si facea aa-aa-aa .. am pus-o in pat si a bagat frate somn pana dimineata cand am luat-o eu din pat sa-i dau lapticul .. e drept ca a lins biberonul cu 210 ml de lapte .. ma ingrijoreaza totusi ca nu bea 500 ml de lapte pe zi .. ieri de ex a bagat numa 310 ml .. nu e prea putin? Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Ce bine c-a bagat somnic shnur.
Despre lapte, mi mi se pare putin dar eu compar cu Adela, care bea 570 ml si cred c-ar mai bea.
Ii mai dai ceva consistent pe la 6-7 seara?
Eu ii dau doar 2 biscuiti pe la 6 si pana la 8:00 - 8:15 nu mai vede altceva.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela