Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (219)
Raspunsuri - Pagina 11
gattasalvaje spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui codrutaa Avem si noi poze noi, pentru cine are rabdare ca mi-ati facut pofta si am incarcat muuulte poze de aici incepand: http://family.webshots.com/photo/2734849240104973235DRwsgl Noi suntem bine, Alexia vorbeste de nu-i mai sta gura. Astazi imi spunea aratand spre farfurii: pa-pu-i-i-e! A fost azi la serbarea gradinarilor cu mama... fooaret incantanta, a venit aplaudand si strigand: te-ba-e (serbare), co-pii, mu-te-te (muzica)! Codruta mami de Alexia (21.01.2008) http://community.webshots.com/user/codrutaa |
Dulce foc matza ta
Aduce putin cu Sara , cel putin la zulufi...mie asa mi se pare !Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Mitsu-bishu spune:
Holla, sunt si eu pe aici, va citesc, ca de obicei, dar nu prea am timp sa imi insir toate gandurile... Am vazut in schimb poze de clopotei si clopotele! Minunat!
Ceska, scuze daca am confundat, asa mi s-a parut, ca tu ai cerut link-ul catre blog... Sowy inca o data daca nu erai tu!
Ana, I salute u back!
la Davidu'!
Ooof, mai Nati, e jale! Un gand bun si de la mine, sa se faca piticele bine si sa fiti cu totii ok.
Lala_20, congrats!!! Iti urez sa ai numai drumuri line, fara gropi
Sa fii mereu cu ochii in 4 si sa nu dai peste 'smecheri'. Pupam mamica de care Bia ar fi tare mandra daca ar intelege ce se petrece ![]()
jelimoni, cred ca o sa dau o fuga pe la SB la sfarsitu' lunii, nu de alta da' se tine o sesiune extraordinara si poate reusesc sa ma mai 'scutur' si eu de niscaiva restante. Pupici!
Nu ma mai lungesc, ca mi se lipesc genele de somn. Noapte buna tuturor!
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Blog CONRAD!
Blog LAVI!
danonique spune:
Buna dimineata!Darius are chef de povesti la ora astaasa ca ii povestesc ce au mai facut clopoteii.ANANDREI
.Ma intrebai cum e sa fiu a treia oara mamica.E superb desi e foarte obositor.Cel mai emotionant e cand ii vad pê cei mari ca il alinta pe cel mic.Acum vreo doua saptamani am iesit cu toata gasca la cumparaturi(Darius in marsupiu,Abby in carut si Vanessa pe langa noi).Se uita lumea ca la urs.LAURA D
FRANCESCA
.Desi Darius e mic eu am preferat sa iau o bona care sa stea cu el cateva ore pe zi iar eu sa mai fac si altceva in afara de a fi mamica.De cei mari se ocupa mama mea iar bona are grija numai de Darius.Poate par o mama rea ca nu ma dedic in totalitate copiilor dar dupa atatea luni de stat in pat nu mai rezistam sa imi petrec cea mai mare parte a timpului in casa.Nu lucrez decat 3 ore pe zi dar pt mine e foarte bine si asa reusesc sa imi mai schimb ideile si sa ma simt si femeie nu doar mamica.Cand sunt plecata ma topesc de dorul lor si abia astept sa ma intorc acasa.
danonique spune:
ROXANA e superba Buburuza!Poze cu ai mei pitici nu am mai pus dar voi pune dupa botez.
ROLI multa sanatate!Desi cu intarziere vreau sa ii urez si eu
lui MARC!
danonique spune:
RAMONA si GATTA am vazut pozele.Sunt adorabili puiutii vostri!Cand ma uit la poze cu clopotei nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul si ca sunt deja copilasi.
tuturor!
ceska777 spune:
Buna dimineata,
Ginette,
ce date faine are buburuza. 11kg 87cm. B al meu e tare maruntel atunci 80cm, masurati in picioare la rigla aia de perete dar cred ca nu a stat drept si cu genunchi indoiti. Fiindca poarta mar 86 la haine cred ca are macar 84 cm....sper.
Ellenuta,
o sa ii ia sora mea fenistil. Asta e crema? Eu am un gel de la Autan dar e cica pt copii peste 2 ani. I-am dat aseara putin pe frunte si gat, dar am uitat talpile
.
La noi a fost ieri o furtuna....brrrrrrr. Chiar ieseam din Mall cu B si surorile mele si a inceput, fuga la taxi ne faceam mici in masina cand tuna de zguduia tot orasul. A tinut-o cu fulgere si tunete pana la miezul nopti dar copilul rupt de somn a sforait.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Tot eu! Tin sa mai felicit cu intarziere dar si in avans clopotei care au implinit/vor implini o cifra rotunda de lunite:18!!!!!! Poate ramanem pe metereze pana fac 18 ani????? Ar fi fain
Intrebare???? Vi s-ar parea exagerat sa ii serbez lui B pe 23 cele 18 luni aici? Cu prieteni mici de varsta lui si niste mamici si familia mea? Ma gandesc la asta pentru ca cei de aici vor lipsi mai mereu de la aniversarile lui din iarna..... Ce ziceti?
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
ceska777 spune:
Nu mai are copilul rabdare... vrea afara unde e tot ud si noroi in gradina!!!!
Ramonab,
f frumos la ZOOO! Felicitari ca ati mers, se uita si B al meu dupa animalele din poze. In august cand are tati al notru concediu mergem si noi indiferent ce zice el, ca e prea mic! Avem in Stuttgart o gradina zoo superba... zic din auzite! Si daca tati nu vrea mergem cu bunicul!!!!!
Acuma fugim la joaca prin casa si apoi mic dejun ca a baut lapte la 05:45!!!!
Nu stiu cine ne dadea noua zuzelor matinale cafea dar ii multumesc... sa o tina calda, toata ziua pentru mine, da? Am baut deja 2 dar....
Inca in vacanta
Blogu` nostru
Poze f. noi
ceska777 spune:
Cand am fost marti in oras am trecut pe la o buna prietena la clinica de oftalmo. Si s-a uitat doar la el si mi-a confiramt usor strabism la ochiul stg!!!!!! Stiam eu! Dar a zis sa il mai las pana la 3 ani, sa nu il stresez de pe acuma cu ochelari sau alte nebunii, oricum nu sta el la un consult la doctor....
Am mai scris un mesaj si gaza devasteaza biroul deja .....
Inca in vacanta
Blogu` nostru
Poze f. noi
eladea2005 spune:
Neata!
multumi frumos de urari...va trimite Eric un
ic virtual tuturor...![]()
am vazut poze cu frumoasele Alexia si Sara si pozele lui Razvanel de la zoo..superbe...unde ati fost la Zoo??? ca nu cred ca am prins discutiile...![]()
Nati, offff..saracuta Ana...sper sa-i scada febra...si noi am fost cu febra 38.5 vreo 3-4 zile...si tot n-am aflat ce-a fost...
pusici tuturor!
avem pozici noi in albumul Eric in 2009 - Eric in luna cireselor...pentru cine doreste sa ne vada...![]()

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...