Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (219)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Neata!

Eu mananc si va citesc, Alexia e afara cu ai mei. E un aer proaspat dupa ploaie....!

Gatta, e dulce foc Sara! Parca seamana gazele, ai dreptate! O fi de la faptul ca sunt in salbaticie, la tara amandoua

Ceska, tare bine e acasa! Si eu zic ar fi fain un chefulet pentru pitic! Mai ales ca, asa cum ai spus, cei de aici nu vor participa la cheful de 2 ani!

Eladea, Natalia, Ginette pentru ca ne-ati admirat!

Elle, balta e in curte si da, imi e frica, desi Alexia nu s-a repezit spre balta inca, merge incetisor, se uita la pesti si se indeparteaza! Dar e gardul in lucru, cred ca pe sambata il instaleaza, pentru siguranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

roxanici da' de unde .. i-am dat laptele seara, i-am facut 240 dar a baut numai 100 ml .. dupa care s-a pus pe miorlait ca ea vrea nani .. adica dadea din caput si facea aa-aa-aa .. am pus-o in pat si a bagat frate somn pana dimineata cand am luat-o eu din pat sa-i dau lapticul .. e drept ca a lins biberonul cu 210 ml de lapte .. ma ingrijoreaza totusi ca nu bea 500 ml de lapte pe zi .. ieri de ex a bagat numa 310 ml .. nu e prea putin?

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Ce bine c-a bagat somnic shnur.
Despre lapte, mi mi se pare putin dar eu compar cu Adela, care bea 570 ml si cred c-ar mai bea.

Ii mai dai ceva consistent pe la 6-7 seara?
Eu ii dau doar 2 biscuiti pe la 6 si pana la 8:00 - 8:15 nu mai vede altceva.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

sa stii ca foarte rar ii dau alta mancarica intre mese .. papa pe la 5.30-6 si apoi in parc mai primeste cateva sticksuri sau 2-3 biscuiti .. ieri nu a bagat nimic intre mese si uite ca tot mi-a refuzat laptele ..

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Elle, nici Alexia nu bea mai mult de 400 ml lapte pe zi. Asta inseamna ca sunt zile cand papa si 250 ml. Si de multe ori in somn. Arunc la lapte.... ca de fiecare data ii prepar cate 200 ml, de trei ori pe zi. Si mie mi se pare putin, incerc sa suplimentez cu branza, iaurt, gris cu lapte. Dr. a spus ca acum asimileaza mai bine Ca din produse lactate, sa nu imi fac griji. Dar ce, pot?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui codrutaa

Elle, nici Alexia nu bea mai mult de 400 ml lapte pe zi. Asta inseamna ca sunt zile cand papa si 250 ml. Si de multe ori in somn. Arunc la lapte.... ca de fiecare data ii prepar cate 200 ml, de trei ori pe zi. Si mie mi se pare putin, incerc sa suplimentez cu branza, iaurt, gris cu lapte. Dr. a spus ca acum asimileaza mai bine Ca din produse lactate, sa nu imi fac griji. Dar ce, pot?

Codruta mami de Alexia (21.01.2008)

http://community.webshots.com/user/codrutaa

off .. deci nu sunt singura cu problema asta .. si eu arunc la lapte gramada .. ii fac in speranta ca-l bea si imi vin nervii cand vad ca-l scoate afara si face "baoo" (bravo) si aplauda ca a terminat ..

cand ma gandesc ca ea bea cate 300-330 ml la o masa, ma ia cu rau .. in fine, suplinim noi cu altele. oricum, daca tine tot asa, o sa-i dau la masa de dimineata cereale cu lapte .. n-am ce face ..

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Anuntam si noi, cu surle si trambite: 3 dintr-o lovitura! Si anume, dinti! Doi sus, unu jos! In sfarsit... ca imi venea sa cred ca fata asta a ramane cu 4 dinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui godzila

Citat:
citat din mesajul lui beinazutza

[quote]citat din mesajul lui godzila

Alina si eu am observat ca uneori cc e ca un nisip…intoleranta cred ca are si alte semne (ex. Nu ia in greutate). Concediu placut in Albena. back.

Ven cu intarzire, la multi ani in casnicie.

Honey, l-am admirat pe Aj in poze.

Grati, la multi ani cu intarziere. Distractie placuta la mare!

Ema sanatate lui Milan…Mi-am aruncat ochii la DPN…mai e atat de putin.

Lala ma uit mai tarziu la met. Cred ca imi ia ceva timp. Sigur e interesant.

Fetelor va sfatuiesc sa cresteti in ghiveci aloe (se tine la loc luminos dar sa nu fie lumina directa)…se da pe rani, opreste sangerarea, vindecare rapida…e super tare planta... e util sa ai asa ceva in casa...asta pt bbii cazaciosi. Ii pe toti sa le treaca "buba".

Off topic fetelor ati vazut cine o sa ne reprezinte in Europa?

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

www.psihologiafamiliei.ro
POZE
[/quote

buna dimineata!
ven intradevar ai dreptate cu aloe , dar din cate stiu eu, planta este benefica dupa 3 ani.

Ups, asta nu stiam. Ai idee si de ce?

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

www.psihologiafamiliei.ro
POZE

scuze, nu am mai intrat.
se zice ca la maturitate(3 ani), seva aceea este benefica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!

Iar nu am reusit sa mai scriu, din lipsa de timp...dar v-am mai citit pe fuga.

In primul rand urez si eu La multi ani clopoteilor care au implinit 18 luni!!! Ana, Adela si Eric sa cresteti mari, sanatosi, cuminti, norocosi, destepti si sa va bucurati mereu parintii!

Cu scuzele de rigoare urez cu intarziere La multi ani Gratiela!!! Sa ne traiesti, sa fi sanatoasa si mereu fericita alaturi de frumoasa ta familie!

La multi ani si lui Marc!!! Sa fi sanatos, norocos, si sa ai parte de ce e mai bun in viata!

Lala20 felicitari pt permis! Sa-l stapanesti sanatoasa si fara incidente neplacute!

Am vazut poze cu 2 domnisoare superbe
Adeluta tare frumusica asa tunsa si felicitari pt masuratori si Sarita care s-a schimbat mult si este o frumusete cu coditze...ce imi place cum sta la plaja pe burtica !

Despre noi, suntem bine...in we am fost la tara si ne-am balacit in piscinuta. Daria a fost super incantata. Ii place mult sa bage fatza in apa Desi uneori ii intra apa si in nas, nu o deranjeaza...

Poze Daria
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Natalia ma bucur ca se prezinta bine operatia Stafenutei! Anita cum mai este? Ati fost la doctor?
Dana crestinare frumoasa lui Darius si abia astept sa vad pozele! Cat despre intoarcerea la servici, si eu cred ca ai procedat bine, mai ales ca stai doar 3 ore.
Am vazut ca vb despre Fenistil. Este f bun. Saptamana trecuta a ciupit-o ceva pe Daria de piciorus si se facuse ditamai pata rosie si tare pe deasupra. Si am dat-o de 3-4 ori cu Fenistil si i-a trecut.

Poze Daria
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

roxana, ellenuta...ici de la Eric pentru printesele voastre...pe care si noi le-ma admirat si am suspinat in tacere...

VREAU SI EU O FETITAAAAAAAAA!!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

andreea si eu un baietel ..

Eva

papa bun

Mergi la inceput