Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (219)
Raspunsuri - Pagina 13
codrutaa spune:
Neata!
Eu mananc si va citesc, Alexia e afara cu ai mei. E un aer proaspat dupa ploaie....!
Gatta, e dulce foc Sara! Parca seamana gazele, ai dreptate! O fi de la faptul ca sunt in salbaticie, la tara amandoua![]()
Ceska, tare bine e acasa! Si eu zic ar fi fain un chefulet pentru pitic! Mai ales ca, asa cum ai spus, cei de aici nu vor participa la cheful de 2 ani!
Eladea, Natalia, Ginette
pentru ca ne-ati admirat!
Elle, balta e in curte si da, imi e frica, desi Alexia nu s-a repezit spre balta inca, merge incetisor, se uita la pesti si se indeparteaza! Dar e gardul in lucru, cred ca pe sambata il instaleaza, pentru siguranta!
Ellenuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
Ce bine c-a bagat somnic shnur. Despre lapte, mi mi se pare putin dar eu compar cu Adela, care bea 570 ml si cred c-ar mai bea. Ii mai dai ceva consistent pe la 6-7 seara? Eu ii dau doar 2 biscuiti pe la 6 si pana la 8:00 - 8:15 nu mai vede altceva. Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
sa stii ca foarte rar ii dau alta mancarica intre mese .. papa pe la 5.30-6 si apoi in parc mai primeste cateva sticksuri sau 2-3 biscuiti .. ieri nu a bagat nimic intre mese si uite ca tot mi-a refuzat laptele ..

Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
codrutaa spune:
Elle, nici Alexia nu bea mai mult de 400 ml lapte pe zi. Asta inseamna ca sunt zile cand papa si 250 ml. Si de multe ori in somn. Arunc la lapte.... ca de fiecare data ii prepar cate 200 ml, de trei ori pe zi. Si mie mi se pare putin, incerc sa suplimentez cu branza, iaurt, gris cu lapte. Dr. a spus ca acum asimileaza mai bine Ca din produse lactate, sa nu imi fac griji. Dar ce, pot?
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui codrutaa Elle, nici Alexia nu bea mai mult de 400 ml lapte pe zi. Asta inseamna ca sunt zile cand papa si 250 ml. Si de multe ori in somn. Arunc la lapte.... ca de fiecare data ii prepar cate 200 ml, de trei ori pe zi. Si mie mi se pare putin, incerc sa suplimentez cu branza, iaurt, gris cu lapte. Dr. a spus ca acum asimileaza mai bine Ca din produse lactate, sa nu imi fac griji. Dar ce, pot? Codruta mami de Alexia (21.01.2008) http://community.webshots.com/user/codrutaa |
off .. deci nu sunt singura cu problema asta .. si eu arunc la lapte gramada .. ii fac in speranta ca-l bea si imi vin nervii cand vad ca-l scoate afara si face "baoo" (bravo) si aplauda ca a terminat ..
cand ma gandesc ca ea bea cate 300-330 ml la o masa, ma ia cu rau .. in fine, suplinim noi cu altele. oricum, daca tine tot asa, o sa-i dau la masa de dimineata cereale cu lapte .. n-am ce face ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
codrutaa spune:
Anuntam si noi, cu surle si trambite: 3 dintr-o lovitura! Si anume, dinti! Doi sus, unu jos! In sfarsit... ca imi venea sa cred ca fata asta a ramane cu 4 dinti!
beinazutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui godzila
Ups, asta nu stiam. Ai idee si de ce? Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005) ![]() www.psihologiafamiliei.ro POZE |
scuze, nu am mai intrat.
se zice ca la maturitate(3 ani), seva aceea este benefica
kalosalina spune:
Buna zuzici!
Iar nu am reusit sa mai scriu, din lipsa de timp...dar v-am mai citit pe fuga.
In primul rand urez si eu La multi ani clopoteilor care au implinit 18 luni!!! Ana, Adela si Eric sa cresteti mari, sanatosi, cuminti, norocosi, destepti si sa va bucurati mereu parintii!
Cu scuzele de rigoare urez cu intarziere La multi ani Gratiela!!! Sa ne traiesti, sa fi sanatoasa si mereu fericita alaturi de frumoasa ta familie!
La multi ani si lui Marc!!! Sa fi sanatos, norocos, si sa ai parte de ce e mai bun in viata!
Lala20 felicitari pt permis! Sa-l stapanesti sanatoasa si fara incidente neplacute! 
Am vazut poze cu 2 domnisoare superbe 
Adeluta tare frumusica asa tunsa si felicitari pt masuratori si Sarita care s-a schimbat mult si este o frumusete cu coditze...ce imi place cum sta la plaja pe burtica
!
Despre noi, suntem bine...in we am fost la tara si ne-am balacit in piscinuta. Daria a fost super incantata. Ii place mult sa bage fatza in apa
Desi uneori ii intra apa si in nas, nu o deranjeaza...
Poze Daria
Cum creste Daria
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
kalosalina spune:
Natalia ma bucur ca se prezinta bine operatia Stafenutei! Anita cum mai este? Ati fost la doctor?
Dana crestinare frumoasa lui Darius si abia astept sa vad pozele! Cat despre intoarcerea la servici, si eu cred ca ai procedat bine, mai ales ca stai doar 3 ore. 
Am vazut ca vb despre Fenistil. Este f bun. Saptamana trecuta a ciupit-o ceva pe Daria de piciorus si se facuse ditamai pata rosie si tare pe deasupra. Si am dat-o de 3-4 ori cu Fenistil si i-a trecut.
Poze Daria
Cum creste Daria
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
eladea2005 spune:
roxana, ellenuta...
ici de la Eric pentru printesele voastre...
pe care si noi le-ma admirat si am suspinat in tacere...
VREAU SI EU O FETITAAAAAAAAA!!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ellenuta spune:
andreea si eu un baietel ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun