Puiuti de Randunici 2008!! (270)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

NAty am vazut si eu poze cu Iulia, avem olite identice, vad ca Iulia sta pe olita...Antonia are decat tentativa
Sanatate multa tatalui tau!!!!

l-am vauzt si eu pe cretzulinul Ioanei chiar ca m-a lamurit si eu cu cine seamana asa cret!!!

Elara ma bucur ca esti bine si ca vei avea un baietel....ce fain este sa ai pereche!!!!!

Valentina felicitari!!!....acum am aflat ca esti gravi......

Mihutzule mi-am facut semn pe mana sa-mi fac timp sa caut poze....
offf ce ma enerveaza timpul asta...aseara m-am culcat la 2,30.....am facut curat(aspirat,spalat)am facut de mancare..dar eram in forma ca am dormit cu Antonia de la 5 pana la 8,30 seara

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani cu sanatate,bucurii,belsug-Catalina!

Mergi la inceput

Felicitari Valentina pentru burtica dospitoare! Sarcina usoara si-un bebeloi sanatos tun!

Elara ma bucur ca sunteti bine-si tu si BB mic! Felicitari pentru !!

Sovi esti superba !!..Nu ca ne n-ai fi,dar burtica te face sa stralucesti Sashul e o dulceata-o sa franga multe inimi!
Repeta-te rog-si pentru o baba surda si oarba-unde v-ati cazat si cat a costat,ca tare ma bate un gand sa schimb destinatia

Maia te astept la fantani-nu uita sa dai un tzzzarrr!

tonic multumesc,din suflet,pentru urari

puiutii frumosi foc! I-am vazut pe toti,sunt superbi!

Va multumesc pentru urarile adresate bunelului-din pacate lucrurile nu stau asa cum ne fusesera relatate initial Unchiul ne-a mintit-era si bunica langa el si nu a vrut sa afle si ea(inca)..E cancer.I-a taiat o buna bucata din stomac,a incercat sa curete cat de bine a putut,insa nu-i de bine..De recuperat se recupereaza bine,asteptam rez.la biopsie,mai mult ca sigur va incepe(iar) un tratament chimioterapic..si ce-o mai fi..Sper sa fie bine si sa nu se chinuie Mi-e greu sa o recunosc,dar se pare ca a intrat in linie dreapta Ma rog la Dumnezeu sa-i dea sanatate,sa-l poata cunoaste si aminti-si Mihai.Nu cred ca povestirile mele i-ar putea transmite emotiile,spiritul,blandetea si dragostea pe care bunul Stfan le nutreste fata de puiul meu..si fata de noi toti..
Nu am mers la el we asta pt.ca mi-a fost teama sa nu-l tulburam-Sambata a fost ziua lui,nu putea sa vorbeasca din cauza tuburilor de dren,cred ca-i faceam mai mult rau decat bine.Speram ca Vineri sa-l externeze,iar in we sa vina acasa!

Mergi la inceput

Ela tie si sufletelului blond, iar pentru bunelul nu pot decat ca si pentru tatal Nataliei..Dumnezeu sa le dea puterea sa treaca peste cumpana asta a vietii!!!!!!

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Uichendul prelungit il petrecuram in casa buneilor-si..bineinteles..cand buneii nu-s acasa,nepotii joaca pe masa! Am si dovada-o incarc numaidecat!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Viu prezint pe Mocirlica

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

CRI-MI-NAAAL
Ai rezistat sa nu-i musti bucutele???

pentru bunelu' tau

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salutare

zoze ti-am vazut mocirliciul..e tare scump in curutzul gol...si multa sanatate bunelului si doamne ajuta sa fie bine

ioana ti-am vazut si eu carliontzatul...are si andru cativa zulufi ;a spate si mor de dragul lui ...

am vazut-o si pe iulia care e leita naty

ursuleata

clau am vazut si dansatoarea ta mica

bitza,luny

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Ramo
Ela este tare rau de tot blondul tau!!!!!

Am vazut-o si pe cretzulina Elarei

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Ma bucur ca v-a placut Mocirlica al meu! I-a placut la nebunie minivacanta la curte Viata la casa pe pamant e grozava-am hranit gainile,cateii,am maturat,stropit,udat,am facut gratarele si ne-am balanganit lenesi in balansoar
Bineinteles ca furtunul si fantana nu i-au rezistat Mihaiului S-a balacit in castronul cainilor si-a baut apa de pe furtun..parintilor denaturati nu le-a pasat..

Irina unde o vazusi pe Maria-Elarei?!Da si la fata-ca pe ea am sarit-o la vizionare

Va pup apasat si fug in parc!..Haha!! Baietoiul meu se hutzuie pe calut si-i asa de draguuut E doar in chilotei si-n sandale
Puuupi

Mergi la inceput