Puiuti de Randunici 2008!! (270)
Raspunsuri - Pagina 10
alinusha06 spune:
salutare randunici
am intrat sa va mai salutam si am avut surprize placute ,burticutze de gravidutze pe care le felicitam si le uram din suflet o sarcina usoara si cat mai multa odihna ca apoi cu 2 copiilasi micuti va fii nebunie totala in casa cel putin la noi acum asa este (dar nu as schimba nimik din asta satisfactiile sunt pe masura
)
Randunici in excursie luny,bubu parca ...
l-am vazut pe blondutzu murdarici ,iulia,rebe,antonia,andru,,mufy unde am gasit poze hop si noi ca am avut de recuperat destul,am incarcat si noi cele 3 pozici pt filmulet .
Ce cald este astazi afara ieri am vrut sa mergem la water park ca este vis-a vis de noi sa ne pregatim pt mare era si tati acasa dar daca a plouat
am ramas acasa,tare vroiam sa duc galustele la tobogane ca au si promotie acum
.
Vroiam sa intreb din mamici a fost cineva in jupiter la mare am vrea sa mergem cateva zile dar undeva mai retras(am gasit un hotel cu loc de joaca si piscina pt copii pe plaja http://www.hotelcalifornia.ro/copii.php ) ca singurei cu 2 copii atomici care alearga continuu nu ne putem descurca in alta parte ,initial ne gandisem sa meregm la turci ,greci dar imi este frica de drum ca nu au stare in masina deloc si o lasam pe anul viitor.
avem cateva poze din weekend cu galustele mele http://entertainment.webshots.com/album/572927016HrvyZC
va pupam si speram sa revenim mai des
Simo27 spune:
![]()
vazut poze cu Iulia langa trandafiri
,David carliontatul
,frumusica de Alexandra
,scumpicelu de Sufletel
!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Sa recapitulam lista pt intalnire: 14 iunie, ora 17-20; Str Ghe Dem Teodorescu, nr 16 bis 1. Olga 2. Tonic 3. Vali 4. Luny Va rog adaugati-va, ca nu mai stiu daca am uitat pe cineva... Valentina cu Matei (10.04.2008) si Luca/ Mara ( 8.02.2010) |
Si noi!
Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
elara spune:
SALUT! 

Vali si Vio, imi cer scuze! Mea culpa! Da, am vrut sa spun Vali, nu Vio. ![]()
Felicitaaaaaaaaarrriiii!!!!

Felicitari VALI si ALINA! 

(sa fie clar: doar arunc cu flori, asa de bucurie, dar nu cer bis!
decat daca vreti voi...
)
Vali, pun si eu poze zilele astea, promit. Numai ca ma oftic ca tareee greu o prind
Se misca non-stop! ![]()
Maia, ti-am vazut si eu puiutzul E un scumpic. Dar fetitza pe unde era?
Ma bucur ca am mai gasit si eu link-uri cu puiutiii ca vad ca pe la semnaturi au cam disparut albumele.
L-am vazut si pe Davidutz si pe Mihaitza- Mocirlica, am vazut-o pe Andra, fara perisor. Poate acum ii creste cret ca mie toata lumea imi zice sa nu o tund pe Maria ca nu o sa-i mai creasca cret.
Oricum nu am de gand. De cand era mica imi tot zice soacra sa o tund la zero si eu mereu refuz.
Ioana ce probleme are David cu urina?
Am vazut-o si pe Rebecutza
, si pe Iulia si pe Antonia care a furat ochii mamicii ei doar ca sunt albastri (la fel ca si Maria mea
). Luny, sa va fie de bine vacanta. Mufarinul s-a intarcat de tot acum? Caaaaasss..mmmmmm, buuuuun!
Cami am vazut si o frumoasa premianta cu ochi verzi si un Craciunel bestiialll ![]()
Naty si Zoze, va urez SANATATE MULTA pentru cei dragi voua. Mi-au dat lacrimile citind.
Va pup dulce! 
Oprescuflore, ti-am admirat si tie minunile-galuscutze. 
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Simo27 spune:
am uitat-o pe Rebe papusica
.intre timp am vazut si Galustile
lui Flori
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
bitza037 spune:
Irina unde o vazusi pe Maria-Elarei?!Da si la fata-ca pe ea am sarit-o la vizionare
[/quote]
http://good-times.webshots.com/album/562886803lOLfNr?start=144
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
VALENTINA C spune:
Sa recapitulam lista pt intalnire: 14 iunie, ora 17-20; Str Ghe Dem Teodorescu, nr 16 bis
1. Olga
2. Tonic
3. Vali
4. Luny
5. Naty
6. Kya
7. Criss
8. Bitza
Va rog adaugati-va, ca nu mai stiu daca am uitat pe cineva...
Valentina cu Matei (10.04.2008) si Luca/ Mara ( 8.02.2010)
bitza037 spune:
Tonic
Vali am vazut si eu pozele cu Mateiu
si pe Andra dansoatoare si cheliutza
Vali si pe mine ma poti trece pe lista pentru duminica, dar iti confirm sambata, sau hai poate vineri....ca la mine mereu intervine cate ceva.......desi nu as vrea....ca sa se intalneasca si Antonia cu puiutii de randunele
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
VALENTINA C spune:
Mimo pe unde a disparut?
Pucca, ce mai faci? Nu vii la intalnire?
Fetelor, eu am memoria scurta, dar parca Criss zicea ca vine la intalnire, nu?
VALENTINA C spune:
Bitza, mi-ar placea sa ne revedem...Daca e ceva, nr meu de telefon e pe mailul comun...
Mai stiti ceva de Tuchi? Eu una n-am mai "vazut-o " de mult..