Puiuti de Randunici 2008!! (270)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Vali pentru o randunica obosita si care te roaga frumos,nu-i trimiti un PM cu nr. de tel.???ca sa nu mai caut pe mail.....ca nu mai am putere

merci mult de tot

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Zoze- mi-a placut mult "murdariciul"!Tare-i bine la tara!
Elara-Fetita mea de fapt are 14 ani si e cu Vlad in poze.De exemplu in poza de la banchet sunt eu cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maia37

Elara-Fetita mea de fapt are 14 ani si e cu Vlad in poze.De exemplu in poza de la banchet sunt eu cu ea.

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://photobucket.com/maia38

are par albastruuuuuu !!!! SUPERB!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Salutari randunicesti
Am supravietuit acestui uichend la tara, dar nu stiu cum Daca ma mai auziti vreodata ca vreau la tara, sa-mi dati repede doua perechi de palme (virtuale ), ca nu-i de mine
EL,IMPRICINATUL, din Vladutz dragutz s-a transformat in Tepes curat Nu mai sta si nu mai tace A lins toate ulucile, toate pietricele, s-a pupat in bot cu toate gainile si toti cainii, a cazut de doua milioane de ori, s-a urzicat, s-a intepat in trandafiri, a calcat in picioare rasadurile, s-a conversat prin gard cu vecinii, a intampinat cum se cuvine toate vacile care veneau de la pasune, ptiiiii....iar eu taras de piciorul lui, peste tot, peste tot, peste tot...Cel mai rau a fost ca n-a dormit bine, nu cunostea locul, se trezea urland, am dormit cu el in camera...ba-l pandeam eu pe el...ba el pe mine Si cand la 5 dimineata el conversa cu cainii care latrau :DAAAA,DA-DA, EEEEE,DADAAAAAA...mie-mi crapa capul imaginand 100 de metode de omorat caini in chinuri groaznice Si uite asa, am revenit acasa fiecare la patutul lui, la vechile obiceiuri ocebine,ocebine,ocebine Am un milion de poze de descarcat, inca n-am gasit resursele necesare dar vine ele
Vineri plecam la mare, am gasit , maine platim avans...Doamne ajuta! De data asta cu apa, cu scoici, cu nisip...si cu doi impielitati (ca mergem cu niste prieteni si impielitatul lor) Deci nu ne vedem, din pacate, poate data viitoare sa fie mai cu noroc .
Am avut putin de citit , vad ca v-au molesit de tot caldurile
Tonic, La Multi ani , sa traiesti, sa fii fericita
Valentina, felicitari si sa fie intr-un ceas bun cele doua II
Maia, superba printesa ta iar flacaul de milioane
Ioana mi-a placut rau carliontzatul in ciupercuta lui, sa dea Dumnezeu sa iasa analiza buna
Zoze m-a luat cu fiori cand l-am vazut pe mociorlici parca era Vladutz reloaded O Doamne!
Am vazut o Iulia cu palarie si rochita, domnisoara mai si o Rebeca dansatoare dar si in "costum de parc" in zona mea
Ma bucur la Luny e bine acolo la munte si Mufi la fel ...si am mai vrut sa mai zic dar a venit Tepes de la ciufolici Ma duc sa-l pap ca tare-i scump , l-a tuns rotund

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Zoze mortal mozoliciul!
am vazut si galustile lui Flori..
apropo Elara si Flore pozici pt montaj? cat de repede puteti, please!

hai mai Mimo ca asa e bine sa "guste" omuletul din tzara ..abia astept sa vad pozele..

Ela pt bunel!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bonsoar!
Sunt franta...
M-a distrat Mimonix cu povestirea de la tara, ca de obicei
Luny ma cam imbolnaveste cu povestirile ei...
Abia astept si eu lacrimile lui Cami
Zoze -orice decizii de tratament veti lua, e important sa treaca cat mai usor prin toate si dragostea voastra va conta enorm. Iar rugaciunile din dragoste Dumnezeu le asculta.
Sa vedeti ciudatenie: dimineata a venit Tanta la mine si a gasit la usa un alt pres, nou-nout. M-a intrebat ce am facut cu cel vechi si a rezultat ca habar nu aveam, nici eu nici al meu nu luasem alt pres ci fusese pus peste noapte de cineva (eu amintindu-mi brusc ca atunci cand am venit cu Iulia de la plimbare nu mai era niciun pres la usa, doar ca, obosita fiind, am trecut cu vederea). Buuun...Tanta si randunoiul au concluzionat ca nu-i lucru curat si ca sa arunce la ghena presul nou. Zis si facut. Dupa vreo doua ore, facandu-si Tanta de lucru in bucatarie a auzit pe cineva umbland la usa. Nu a deschis imediat ci dupa cateva minute ca sa duca gunoiul. In fata usii era presul nostru vechi , plin de praf si stropit ici colo cu ceva lichid. Voi credeti in vraji??? Nu de alta, dar la cate ni s-au intamplat de la Pasti incoace...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Si dupa cum intentionam de dimineata, apropo de asemanari, sa va arat ceva foooaaarte interesant: alaltaieri si acum 33 de ani

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Naty e a ta Iuliutza!
si apropo de vraji eu cam cred.. insa ma gandesc(,) ca poate v-a murdarit cineva presul si s-a gandit sa va ia altul nou.. asta ar fi explicatia naiva ..
sper sa nu fie aia nasoala cu vrajile!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Pai Mihutza, cica presul nostru vechi, adus inapoi, era plin de praf si cu niste stropi de apa sau ce lichid o fi fost; dar in niciun caz nu fusese spalat. In plus, daca cineva ni-l murdarea, il lua si il spala, na, dar nu aducea altul nou in loc...peste noapte. Oricum am intors povestea asta, tot ciudat e...

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maia37

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://photobucket.com/maia38

wwwwwoooooooooooooowwwwwwwww
o vazusem de prima data. chiar mi-a atras atentia parul albastru cu floricica....
da' crezu-i ca-i vreo prietena sau sora, ceva
Suupeeerrr!!! Ai fata mare cat tine si arati asa fain ca nu se vede.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput