Puiuti de Randunici 2008!! (270)
Raspunsuri - Pagina 12
natynic spune:
Asa e, Maia, tu ai DOI copii 100% ai tai!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
cami33 spune:
Naty, la noi femeia care spala scarile incurca frecvent presurile de la usi atunci cand le pune inapoi
. Sper sa fie doar atat si la voi![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
elara spune:
Mihaela, am luat seama de ieri ca mi-ai zis sa trimit poze da' intelesesem ca mai e vreme ![]()
Gata, maine aleg si trimit 3 poze, da? La o zi, 6 luni si un an. Am inteles bine?
Naty , si eu cred in vraji si in fantome si in o groaza de chestii paranormale, dar eu in optimismul meu cel mare si maaaaareeea incredere si dragoste ce o nutresc oamenilor in general (poti sa-i zici si naivitate
ca mi s-a mai zis
) eu de obicei imi imaginez chestii inofensive. Probabil fiindca daca mie nu-mi trece prin cap ceva rau la adresa altuia nici altu' nu vad ce sa aiba cu mine...Eu m-am gandit ca poate a incurcat cineva presurile...Poate femeia de serviciu...
Si pe urma si-a dat seama si a reparat greseala...
Dar e drept ca sunt cam ciudate circumstantele asa ca eu as prefera sa arunc presul ca sa fiu sigura. Eventual fa si o sfestanie cat mai curand.
Ups..asta imi aminteste ca eu nu am mai facut de cand m-am mutat, adica in 2006 si am avut ed gand sa fac inainte sa se nasca Maria si atata am amanat ca nici nu am mai facut alta.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
natynic spune:
Mai, eu nu neg ca e exagerata ideea cu vrajile...Si eu as tinde, la fel ca Elara, sa gasesc intai o explicatie banala pt ca in blocul asta de 9 ani de cand stau n-am facut rau nimanui, ba chiar, servicii medicale am facut mai multora
. Deci nu inteleg cine ce ar avea cu mine. Iar al meu de cand sta cu mine nu si-a facut prietenii in bloc dar saluta politicos pe toata lumea.
...Dar, femeia de serviciu a blocului nostru e mare minune daca da un mop cu apa in sila pe scari, in rest pe palier noi locatarii tinem curatenia (si cu mopul ala da...lunea si vinerea; nu martea
).
Naty
mamica
natynic spune:
Dar probabil mai bine ma duc sa ma culc ca deja aberez...
P.S. Am mai sunat-o eu pe Tuchi, ieri cred, sa vad ce mai face si avea telefonul inchis (
)
Naty
mamica
tonic spune:
Mihutza am trimis pozele, pt prima luna sunt doua, ca nu m-am putut hotari, te las pe tine
. un
pe cucuiul Andrei si altul
pt mami a ei care a suferit alaturi de pui. Sa stii ca la noi toata familia e fan Andra, Antuca moare de dragul ei, mai ales ca arata cam ca ea cand era mica si tot asa un spiridus dansator era! Nu stiu daca am apucat sa ne exprimam admiratia, ca tot vraiste sunt cu mintea, incerc sa le impac pe toate si nu prea reusesc.
Naty si eu zic ca Iulia seamana cu tine, mai ales ca are un aer asa delicat ca o floricica.
Faza cu presurile n-o baga in seama, ai destule pe cap acum. Si eu fac precum Elara, nu ma gandesc la rele. Pt linistea ta poti aduce preotul acasa, asta face bine mereu, nu e nevoie de o ocazie speciala, cand simti tu ca e bine.
Ela multumesc de urari. Imi pare rau de bunicul tau, dar inca exista sperante, asa ca multa sanatate si putere sa le infrunte pe toate.
Mocirlica e absolut bestial cu rusinica goala, n-are nici un stres, se vede fericirea pe el. DAr voi sunteti si mai grozavi ca l-ati lasat, cred ca numai eu sunt mai "apretata" si nu ma incumet la chestii de genul asta. Am vazut ca si el e pasionat de mingi, facem un club p-aici.
Mimo n-am vrut sa zic nimic inainte, dar numai la poezia cu "locuinta mea de vara/e la tzara" m-am gandit de cand ai spus ca pleci. Nici mie nu-mi place in mod specialdar merg mai ales pt copii, ca amandoi sunt pasionati de toate orataniile, de iarba, pamant etc. Iti dai seama cum ma simt eu care fac alergie si cand il tundem pe Luki
Dar daca lui Vladut i-a placut, parca vad ca te mai sacrifici.
Noi macar n-avem pb cu somnul, el a dormit unde l-am dus (pana acum de cand e mare, doar la ai mei) sper sa nu se schimbe, ca plecam in concediu si numai prin locuri straine va dormi vreo trei saptamani!
Clau am vazut si pozele cu Rebecca.O frumuste, ca mami si fratiorul ei.
Tu si Naty vreti sa ma ofticati cu rochitele alea verzi? Am si eu un of cu hainele de fetite care sunt muuuuuult mai frumoase si mai colorate decat oferta pt baieti si verdele e culoarea mea preferate
Si sa nu-mi spuneti sa mai fac o fetita, ca tare as vrea, dar colul meu si-a dat demisia dupa sarcina asta, nici cusut cred ca nu mai rezista inca o data.
Maia si eu am remarcat ce bine iti seamana copiii, iar de Andreea ti-am spus ca
i-a luat ochii Antoniei. Ea in secret se viseaza f. rebela si punk, dar e cumintica de fapt si f clasica, nu suporta schimbarile deloc, abia daca ma lasa sa ii scurtez parul la cateva luni. Dar mie imi place ca admira tot ce e mai deosebit desi ea n-are curaj sa incerce. (acum e oricum prea mica)
CAmi si tu ai acolo o printesa adevarata! Am zarit-o si la petrecere Brianei in poze, sau am visat?
De fapt toti copiii de pe crenguta sunt ffff frumosi, cu frati cu tot la pachet.
Am mai vazut poze minunate cu fetele lui Flori, cu Maria cea cu ochi f albastri si care seamana cu mami si ma duc sa ma mai uit ca sigur am uitat ceva.
revin dupa ce mai strang putin prin casa ca au adormit puii si pot sa fac galagie acum.
blankar spune:
salutare randunici!
noi ne simtim foarte bine,am avut doar 2 zile mai urate
in rest toata ziua cu burta la soare
si lui Eric ii place ,desi la inceput nu a intrat deloc
in apa
acuma deja se balaceste si intra tot mai des in apa
ceea ce ma ingrijoreaza la el ca are ochii
foarte rosii
a inceput cu ochiul drept deja de pe drum,am zis
ca e de la clima
in loc sa ii treaca acum si stangul e rosu
nu ii curge,nu cred ca il deranjeaza
oare ce o fi?
nu stiu ce sa fac sa ma duc cu el la dr?
nu sunt la zi cu stirile,am vazut doar ca si Vali
si Ursuleata sunt gravidute
ma bucur pt. voi ,sa aveti sarcina usoara si bebici
sanatosi
noi mai stam 2 saptamani
a venit aici cineva cu laptop ,poate o sa
mai pot intra ,daca nu va pup pe toate
mihutza11 spune:
da Elara ai inteles bine cu pozele.. eu mi-am pus termenpana pe 30 iunie.. dar daca v-am prins aici am zis sa va trag de maneca
..
Tonic multumim mult de
si aprecieri... hai ca vad eu ce fac cu pozele.. mai ieri nu aveai si acum ai prea multe
..
nu mai stiu ce voiam sa spun..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
Simo27 spune:
Naty
,daca ai sti cate am auzit legate de vraji,te-ai cruci
.nu va zic ca sa nu vi se faca rau
.vrajile exista,exista multi oameni care umbla cu "de-astea"!
au dreptate fetele cand iti zic sa faci o sfestanie!
multa sanatate tatalui tau.
Zoze
,imi pare rau ca Bunelu are cancer....sa-i ajute Bunul Dumnezeu!
eu ma gandeam ce vor mai face LIANA,Adriuta,CristinaGoji,Remaliss,ALICE,DELPHIN?????![]()
Noi de maine ramanem fara tatic
pana sambata
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008