Puiuti de Randunici 2008!! (270)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Blanka,du-te cu Eric la un dr..sa nu se agraveze.multi

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, va las cafeluta calda , ma grabesc ca trebuie sa-l pregatesc pe Razvanici de scoala, poate am timp dupa ce ma intorc de la scoala de o vorba scurta pana s-o trezi mandra.

Pup stolul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Clau am preluat cafeaua! am trimis fata la scoala, ma duc sa-l spal/schimb pe Luki.
Aseara se bloca netul si nu puteam trimite mesaje, am lasat-o pe Simo sa vorbeasca singura.
Si am lasat loc ca era pag. 13 si ma gandeam ca apare Tuchita ca de mult nu ne-a mai vizitat. Sper sa fie cu totii bine.

Gata incepem programul de dimineata.
Sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Clau,mersi de cafea
Tonic,

Si eu l-am dus pe David la gradi,m-am grabit tare acasa ca l-am lasat pe Sam dormind si imi era frica ca se trezeste..dar inca face nani!
va

Mergi la inceput

Gata, misiune indeplinita! Am dus Razvanici la scoala, am luat si o gurita de cafea si am vazut pozici.

L-am vazut pe Murdarici la popoul gol dar si printre panselute si cu ochelarii lui mami.

Am vazut-o si pe "Iulia" acum 33 ani! Ce asemanare izbitoare!

Si pozele emotionante de la Cami cu serbarea de sfarsit de an. Vineri o sa trec si eu prin asta si stiu ca o sa se lase cu bocete. Nu-mi vine sa cred ca baietelul meu termina acum clasa I...ca ieri alergam cu el prin ploaie in prima zi de scoala si am stat la coada la flori mai mult decat am prevazut....si am intarziat la deschidere!

Mergi la inceput

M-am amuzat teribil la povestirea lui Mimo de la tara. Macar pentru asta si tot ar trebui sa repeti experienta! Tu ca tu, dar Vladut stiu ca s-a distrat, nu gluma, la cate minunatii a vazut si a facut pe acolo.
Si da, sa sti ca m-am mutat in zona ta cu plimbarea ca deja in partea mea sunt prea multi copii pe metru patrat si ajung acasa ametita, sunt cu ochii in toate directiile, aud tipete vesnic in urechi si abia ma mai concentrez la copiii mei...

Simo, Tonic, , bine ca v-ati trezit ca ma simteam singurica, mereu vorbesc dimineata de una singura pe aici dar sunt cam rarele momente in care mai pot forumi pana se scoala Rebe.

Mergi la inceput

Deja mi-am schimbat programul de iesit afara...plecam la 10 si stam pana la 12 cand il luam pe Razvi si apoi mai iesim in jur de 18.
Aseara am facut prostia sa-mi iau un espreso cand am iesit pe la 17.30 si dupa 15 minute am inceput sa ma simt rau, sa ma ia cu tremurici si cu ametelei...abia am reusit sa stau pana la 19 , am pus repede Rebecoasa in carucior ca abia ma mai tineam dupa ea, am luat si Razvanici pe sus care se juca asa frumos cu prietenii lui si am alergat spre casa...simteam ca pic in orice moment...Si doar stiam ca pe caldura mare nu se bea cafea, dar ma simteam mare si tare, am zis ca eu nu patesc nimic si am baut cafeaua pe un soare foarte arzator. Macar de-acum ma potolesc cu asta...

Mergi la inceput

Multumesc fetelor care s-au uitat la Rebecutza mea cea nazdravana care face minuni in fiacare zi. A inceput sa repete dupa noi, are cateva cuvinte noi in vocabular, a invatat sa-l strige pe tacso pe nume si o apuca cand si cand si striga: Pau, Pau, Pau. Stie sa ceara in brate nu numai cu manutele , a invatat sa zica: blate, blate, blate! O intreb cum face catelul si ea repede: am, am ,am; cum face puiul : pi, pi, pi! Si cum face Rebecca : dadung, dadung, dadung. Prietenele cu care ies afara se mira de ea in fiecare zi...e ca o maimutica, incearca sa repete totul dupa noi, nu mai zic de gesturi caci alea ii ies de minune!

Acum trebuie sa se trezeasca, este ora ei si atunci ma opresc si eu din forumeala si plec sa fac bagajelul pentru o noua zi de joaca. Doamne , ce frumos este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

'Neata si de la mine! la toata lumea.

Clau buna cafeaua - merge si intravenos? ca am mare nevoie...

Naty incredibil ce mult seamana Iulia cu tine ... wow! Iar cu vrajile... hm... eu nu cred nici o secunda in vraji. Cred in multe chestii (cu explicatie stiintifica), dar in vraji nu! Eu zic sa nu-ti mai bati capul. O explicatie plauzibila mi se pare asta: un vecin v-a murdarit presul (sau cainele lui, pisica, etc) si v-a cumparat altul nou (la cat costa unul nou, nu cred ca merita sa-l mai speli). Daca a vazut ca nu l-ati vrut si l-ati aruncat la ghena, vi la adus pe ala vechi inapoi, na!

La intalnirea de duminica, ce inseamna mancare optional? Comandam ceva acolo?

Am tot vazut poze in ultimele zile - minunati sunt puii nostri (evident, impreuna cu surorile si fratii lor)

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput