Puiuti de Randunici 2008!! (270)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bunnn, nu s-a trezit Becca, mai am timp de un mesaj .

Kya, merge si intravenos, cum sa nu! Ai avut o noapte grea? Si la noi a fost frichineala mare, dar eu sunt obisnuita...

Aaaaaa, trebuie neaparat sa-mi laud si randunoiul, aseara a spalat el amandoi copiii vazandu-ma obosita...este pentru prima oara cand s-a ocupat de amandoi odata! Si s-a descurcat de minune, s-au distrat bine puii ca-i auzeam cum rad si cum se hlizesc pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ce draguta e Rebecca!
Sanziana e doar maimutica, imita gesturi si comportamente. De vorbit inca nu vrea sa spuna vreun cuvant clar. In afara de "gata" "uite" si "aia" n-are chef sa pronunte ceva. Are evident onomatopeele ei, dar nu cuvinte. Problema este ca mai toate lucrurile sunt "aia" si ma dispera cand imi cere ceva si nu stiu ce sa-i dau. Ea se enerveaza, repeta "aia" la nesfarsit, iar eu mama proasta nu stiu ce sa-i dau copilului.

In parc e teroare!!! Alearga in toate partile, fuge dupa copii si vrea sa se joace cu ei, dar mai rau ii sperie cand pune mana pe ei, impinge toate carucioarele pe care le gaseste. Trebuie sa alerg constant dupa ea.

Eu ma enervez cand vad cat de rai pot sa fie unii copii - ca sa nu mai zic de imbecilii lor de parinti.

Faza in parc: 2 fetite de vreo 5 ani se jucau cu o mingie. Sanziana alearga inspre ele, si vrea sa prinda si ea mingia. Una din pupeze vine si i-o smulge efectiv din maini, si-i spune "nu suntem prietenele tale si nu ne jucam cu tine ca esti mica si proasta"... (). Sanziana nu a fost afectata de comentariu, dar vroia in continuare mingia. Ii spun "mami, hai sa ne jucam cu mingia noastra, ca e mai mare si mai frumoasa ca a lor". La care aceeasi copila tampa incepe sa urle "cum sa fie mai frumoasa mingia ta, ca a mea e cea mai frumoasa" Trecand peste prostia comentariului, vine boaita de ma-sa si ma cearta: "de ce ii spuneti doamna asa, nu vedeti ca o suparati?"
Ce mi-ar mai fi placut sa-i sparg vreo 2 dinti, sa o fac si pe ea frumoasa ca mingia...

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Buna dimineatza randurime!

Amalia e din ce in ce mai rasfatata si tati a ajuns si el la o concluzie: "trebuie sa o mai si certam, nu?"...Bine ca si-a dat seama ca trebuie sa ii mai atragem atentia ca nu e frumos sa ia pantofii musafirilor si sa ii trantesca in mijlocul sufrageriei, sa isi dea palme in cap cand nu facem ca ea, sa desurubeze caloriferul, sa arunce toata mancarea de pe masa...
Pe langa rasfat, ne-a terminat cu "papa". Cum vede o lingura, o farfurie, o poza cu o masa, cu ceva de mancare "papa"...Si se uita la noi cu niste ochi de caine batut, de zici ca nu a mancat de ani de zile
In parc se joaca mai mult singura, ii place sa stea mai mult cu oameni mai mari, decat cu copii. Adevarul e ca nu stiu cum s-a facut dar de fiecare data cand a vrut sa se duca la un copil, ba a repezit-o, ba unul i-a dat cu capul in nas, chestii de genul...Oricum, este destul de fitoasa , sta si analizeaza copiii, se uita la ei si cand se hotaraste sa se duca ba pleaca copilul, ba plecam noi...Cand a fost odata cu ai mei la tara, a dus-o mama sa se joace cu un baietel din vecini. Ea s-a uita la el, copilul era murdar ca statea numai afara si Amalia se juca asa de departe, nu il lasa sa puna mama pe ea :)) Cu cine o semana asa? Sper sa fie la fel de selectiva cu baietii si cand s-o face mare!

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

neatza!

Kya urata faza din parc.. .. ce sa faci..

si noi tot la varsta maimutzarelilor suntem.. cum altfel.. are si momentele ei de "rautate"/personalitate de berbecutza.. ma mai enervez pe moment, dar ne impacam noi.. Andra repeta la infinit "uti"/"eti" (uite), sau cum ii iese.. ne innebuneste cu asta toata ziua..

sa va mai aratam cateva pozici si filmulete de azi..
imi pare rau ca nu am reusit in prima poza sa o prind ca lumea in actiune, ca pana sa iau aparatul deja se ridicase in picioare...

apropo de nopti.. pt mine intarcatul a fost o binecuvantare din punct de vedere al somnului.. doarmeeeee, eventual cu o mica scartaiala rezolvata cu suzuki.. sau in cel mai rau caz cu apa.. nu imi vine sa cred ca e Andra mea ..

p.s. iaurtul a facut minuni cu cucuiul, cat de mare era si totusi se vindeca deja.. vad ca in poze abia se vede..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Pagina2..rusinica..

Fug la recuperat!

Edit:Se pare ca nu recuperez nimic-acum! S-a trezit TNT

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

LA TARA
Va pup

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Bate vantul frunza verde...mai deloc actiune.
In fine,am vazut poze cu Vladut la tara-tare poza intre gaini,se vede ca s-a simtit tare,tare bine.
am vizionat-o si pe Andra cu fustita ei de blugi si maieut

Sam e tare cumintel,acum mai face si el nazuri cand nu i se da ce vrea.de vorbit si el trancaneste toata ziulica cu gurita aia mica.ne vine sa il papam,nu alta.cat despre copii,cum vede un copilas cum striga ca vrea la el si il ia de mana.e f sociabil cu copii,batranelele si mamicile..are ceva retineri la barbati.
ma duc sa mananc o inghetata

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salutare
am vazut pozici de mimomici de la tara sunt superbe iar despre povestioara nici nu ma steptam la alta,e specifica lui mimo

am vazut andra in actiune si plimbareata

iulia e naty in miniatura cat despre vraji..hmmm nu stiu ce sa zic eu nu cred in asa ceva..poate totusi a fost vreo incurcatura de-a femeii de serviciu

am citit tot dar nu mai nominalizez ca sa nu supar pe nimeni,am comentat doar la pozici

o sa pun si eu niste pozici facute aseara si azi...revin

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

wow naty, ce asemanare!! dar eu vreau sa vad si poze cu randunoiul in miniatura, ca sa vad daca semanati si atunci
cat despre vraji...nici eu nu cred in ele...mi-a zis cineva ca o sa imi schimb parerea cand o sa mi se intample mie, dar i-am zis ca mie nu o sa mi se intample ca nu cred

mimo, chiar fain la tara! sa mai mergeti, e evident ca ii place copilului! ca nu ti-a placut tie ce conteaza?

ammai scos un dinte de alex , are ditai fereastra in gura, suiera vantul pe acolo :))

am primit hainutele din Anglia. O sa-mi dau un sut in fund sa le pun intr-un album si sa vi le arat.
Pe site o sa pun ce a mai ramas, ca ieri a venit clientul acela si a plecat cu 45 de hainute. yupiii!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput