Puiuti de Randunici 2008!! (270)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Eheee, am dormit azi 3 ore, ca nu mai puteam de somn si acum nu mai pot, dar incerc sa adorm

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

Mihu, am vazut-o si noi pe Andra cum danseaza, e bestialaaaa

Vlad
Mami de ursulet
bebe

daaaaa, are niste "lambade" in ea pitica!!!! e super, super, mihule!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

multumesc fetelor!

la aceeasi concluzie cu Ariel am ajuns si eu cu pozele lui Naty.. ca toti seamana intre ei!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata!
, capucino, ceai, etc.
Multumesc fetele. Mi se facuse dor sa o "port" pe Iulia in rochita.
Ariel, Mihutza, apropo de "cu cine seamana Iulia" , o sa va arat cat de curand ceva interesant
Nicoleta, inca o data imi confirmi faptul ca la astia mici trezitul din somn (de catre noi) e nenorocire, ii prost-dispune ingrozitor...
V-am pupat, sa aveti o zi buna!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Neata si de la mareeeAzi va fi caallddd!
Naty merci de
mihutza-ursul Baloo e mostenire de la Andreea.Cine pastreaza are asta a fost mdeviza Andreei un copil bun ,cuminte si pastrator.Ea nu si-a stricat jucariile niciodata!
ursuleata-tari bancurile si m-am binedispus de dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, mersi de cafeu Naty si o zi buna sa ai, multa, multa sanatate tatalui tau si sa dea Dumnezeu ca recuperarea sa fie cat mai rapida si usoara.
Am vazut-o pe frumoasa Iulia la rochita verde si palariuta si fara palariuta! Este o incantare sa o privesti.

Am vazut si cretul Ioanei, ce mare si dulce este. Si ce bine ii sta in piscina cea frumoasa.

O sa pun si eu cateva pozici din weekend...dar mai intai sa mai luam o gura de cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mmmmmm, ce buna e cafeluta!

Neata Maia, ce frumos ca Andreuta si-a pastrat asa jucariile, bravo ei!

Ariel, pentru ca s-a mutat intalnirea astazi, sa fie cu mult, mult succes.

Ursuleata se tine de bancuri , pai cred si eu la ce fericita este acum cu inca un ursulet/eata mic/a in burtica!

Si cateva pozici de zilele trecute :

http://family.webshots.com/album/572907609DwaiKS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!!!

Credeati ca ultima "boceala" este la inceputul clasei I???
Nuuuuuu, vineri am aflat ca se mai poate : http://family.webshots.com/photo/2840736060102878889uUtIER

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Neatza!

Maia bv Andreei!
Clau hehe le are si Rebe cu dantzuiala ! pufoasa!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata randunime!!!!
va era dor de noi???ca noua de voi....da!!!!!

am fost plecati la tara....a fost super frumos, am cules cirese si am si mancat in timp ce culegeam de ne-am spart, am cules soc si am facut si eu aseara suc de soc.....dar sa vedeti cand s-or face fructele de soc ce dulceata iese....buna rau de tot, am fost la gratar pe Muscel la Campina.....si ne-am intors ieri pe potopul ala.....

ma duc sa citesc din urma si revin

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello! Ieri dupa masa am fost la manastire Poiana Sohodol, impresionant! Am intalnit un preot minunat, intelept si cu har, cum rar intalnesti, ne-a pove istoria locului...apoi, am fost la ferma lui Furdui Iancu, un loc demential intre munti, el fiind pasionat de cresterea caprelor. Fra plecat, insa seful fermei a fost f amabil, ne-a aratat casa bunicilor pe care F.I. o iubeste mult, a conservat-o perfect pastrandu-i autenticitatea. Apoi am fost in branzarie, am baut lapte de capra, iar Mufy a primit o bucata zdravana de cas si o sticla de lapte, acum ii da mama si s-a prins ca e altceva..sper sa-l bea. tonic noi venim aici de cativa ani,suntem amici cu un tip care are mai multe pensiuni impreuna cu familia, in zona.

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput