Puiuti de Randunici 2008!! (270)
Raspunsuri - Pagina 4

tonic spune:
Mihutza am gasit pozele pe CD. Nu chiar din primele zile, dar din primele 2 luni. Aleg ceva si iti trimit azi pe mail-ul comun. Cred ca mi-ai purtat noroc. Eram tare suparata ca nu le gaseam. Sper sa dau si de celelalte pe undeva.
Luny sa aveti vreme tot asa buna si sa va bucurati de tot! Sanatate tie. Cred ca e cam nasol cu pb de genul asta in conditii rustice.Ce face Mufy?
Clau a iesit soarele acum.Poate dupa masa putem sa scoatem totusi copiii, ca al meu face prapad cand sta numai in casa, numai prostii ii vin !Si eu m-am speriat de tunete, eram langa geam si a tunat tare de tot, fulgerase chiar langa noi, dintr-un salt am ajuns in capatul celalalt al camerei, parca eram in desene animate!
Rami spor la invatat. Si mai pune niste poze noi cu Andru. In filmuletul unde era smiorcaici semana leit cu sotul meu cand era mic, chiar m-am distrat!
Nicoleta nici mie nu mi se pare ca Matei seamana cu bunicul lui, poate doar ca are ochii albastri, in rest nu.
Maia am vazut pozele noi! Ai niste copii foarte frumosi, ca si tine. Antonia a ramas cu gandul la rochia de printesa a Andreei.
Sa stii ca si la Luki tot asa e la dinti: ca o dunga alba pe dinte sub gingie, dar acum mi se pare ca e si ciobit putin un dinte chiar sub dunga aia . Astept sa vad ce zice dr.
Ea e si prof la fac. de Stomatologie, poate mai intreaba si ne recomanda ceva . Mor de ciuda, ca Antuca n-a avut nici un fel de pb si mi-e mila de el sa nu sufere. Voua ce v-a zis sa faceti?
Naty multa sanatate tatalui tau si nu uita ca tb sa ai grija si de tine! Daca mai apuci, mai baga o poza cu Iulia, ca n-am vazut-o de vreo 2 sapt, Am intrat mai putin intr-o vreme si cred ca am pierdut eu noutatile...
Zoze sanatate si bunicului tau, sa va mai bucurati de el !
Mimo cum a fost 'viata la tara?'
Ariel sa ne spui cum a mers la intalnire, ca ma gandeam la tine cand ploua, se spune ca e semn de belsug/succces.
Ma duc langa baiat ca se to t foieste prin pat si n-a dormit decat 1 ora. randunici cu puiuti mici (si unele cu burtici).
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Oaca/Luki- de acum baiat mare

tonic spune:
Simo e vorba de cartile de la Disney? Ca sa stii ca sunt si in librarii, Antuca are si ea cateva de cand era mai mica, acum nu prea mai sunt de varsta ei. Daca e asa bai mare cu nr. lipsa cred ca o poti gasi. E putin mai scumpa, dar nu cu mult si decat sa fie puiul suparat...
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Oaca/Luki- de acum baiat mare

luny spune:
tonic, aici e cald si soare, Mufa e in mare forma, acum se balaceste intr-un castron cu apa, placerea lui! Conditiile de aici is rustice, dar avem strictul necesar, apa, boiler, soba cu lemne,butelie... daca era mai putin, nu mai veneam cu Muf
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

tonic spune:
Luny din ce spui tu e super. Nici nu-ti trebuie mai mult, strictul necesar pt igiena, mai ales pt copil. Si mie imi place in Apuseni, am fost mai mereu in tabere. Sotul meu nu a fost niciodata acolo, poate dupa ce mai creste Luki ne punem iar pe plimbari, ca acum n-are stare in masina. A invatat sa-si desfaca centura de la scaun si ma capiaza, una-doua iese, dai lupte si urlete sa-l pun la loc, sta putin, iar iese, ca la nebuni. Voi sunteti acolo la cineva cunoscut, sau pensiune?
Ne gandeam dupa mare sa mergem si noi cateva zile la munte, dar probabil vom alege ceva mai aproape, sa reziste bb la drum. si sa faci multe poze cu aparatul nou

Maia37 spune:
Ariel 7000- multumesc mult pentru informatii
giani-condoleante pentru buni a ta
tuchita- dulce Sebi al tau la baie! FELICITARI!
Blankar- sanatate lui Eric si sarcina usoara in continuare
Naty- Iulia zambareata si multa sanatate tatalui tau si-mi pare rau pentru el!Noi am sarit groapa si de data asta caci acum taticul meu e acasa si sper sa fie bine.
Zozela- am vazut un "sufletel blond"grasunel de 13 kg.Arata super!Siiii la vara venim si noi prin chentru la voi la Oltenia
cleme- dulce Diana cu ochi mari!
Simo- doi oachesi la baita!
mimo- oau...bunica?Neverpai atunci te pupa buni pe amandoi pe amandoi obrajorii apasat ca doar suntem de-o sama
Bine spui tu la semnatura caci de cate ori citesc vreau sa-ti zic
cata dreptate ai!O a doua sansa de a fi fericita a doua oara am avut-o si eu.Inca
puppa- Bine ca ai gasit pernuta roz...chiar daca-mi vine sa rad si acum.Ce ti-e si cu picii astia...Andra avea o maimuta cu care dormea...ha,ha si daca ar fi pierdut-o...mi-ati vazut cumva maimuta?Acum e cam ciufulita saraca si o place si Vlad
La multi ani Tonic si la multi ani Briana!
olgutzika-merci mult
geko-
ursuleata- bravo pentru bb2 si safiefata,safiefata!
mstela-lumineaza-ma si pe mine ce sunt alea inele de porumb ca euEu cu oul il pacalesc pe Vlad punandu-l in banana cu biscuiti,branzica si merge sa stii ca altfel neam!
Cu apa la masa..mama simt ca mor daca nu beau apa cand mananc si Andra la fel si Vlad numai barbatu-meu bea bere,vin
Pupicei,revin

elara spune:
SALUTARE!
Ce mai faceti voi? Ce-mi vazura ochisorii? Vio si Ursu sunt si ele gravidutze?
Eu marti fac 15s si la ultima eco parea baietzel. Hematomul s-a micsorat si nu mai e o problema. Trebuie doar sa am grija sa nu ma ingras decat f putin ca mi se umfla venele pe picioare. Asa ca nu am voie sa stau mult in picioare sau sa fac plimbari lungi..cica sa nu ridic mai mult de 5 kg dar eu o mai ridic pe Maria, cateodata de cand am aflat ca bb e bine. Aaa...si am mai av tensiunea cam mica si mi-a fost rau dar ma monitorizeze si beau cafelutza cu laptic zilnic, beau lichide, mananc multe fructe si mi-e bine acum.
Maria e f bine, sanatoasa, frumoasa, dragalasa si isteazta foc Zi ed zi ma mai minunez de cate ceva nou.
Va pupacesc dulce pe toate.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Maia37 spune:
Luny -La multi ani si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!Chiar daca vine mai tarziu urarea mea
niciodata nu e prea tarziu asa-i?
Bine ca Iris e ok si analizele sunt bune
clauclau- ce pui draguti am vazut...Ma innebunesti cu kg in - cum reusesti?
Varuna-
MaryLou
Kya-Super faza cu"pss blonda".Bine ca nu a fost unul mai sa sara si la bataie...
Simo- baiat mare si elegant!
Roxana-Bine ca Amira e ok acum.Multa sanatate!
Fetele la mine Vlad mananca bucatele de la vreo 1o-11 luni ca ma refuza cu pasat si nu stiam ce are de nu vrea sa manance si..am descoperit ce vroia de fapt.Ii puneam si eu zdrobit cu furculita,taiat cu cutitul...asta e.Cu Andra n-a fost asa..cum simtea o bucatica imediat voma si uite asa m-am chinuit cu ea...

Maia37 spune:
Elara- ai grija de burtica si de tine dar mai ales de micuta oseanca!Vai ce mi-a placut de ea in costum national!

ariel_7000 spune:
e si vio graviduta???? mi-a scapat mie?
maia, cu multa placere.
symo, eu nu am reusit sa gasesc cartea si sincer, nu-mi mai bat capul, caci mi-a ajuns sa fiu "sclava" la revista "corpul uman"
catalina tonica, :( nu a mai fost intalnire azi, s-a reprogramat pentru maine seara...sa vedem.
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

numeioana spune:
Fetele, va multumesc pt raspunsuri. Ariel, si eu cred ca ai dreptate cu hipocalcemia...
Elara, ma bucur ca esti bine si, mai ales ca ai baietel!
Azi am fost la Victor Babes si i-am luat, in sfarsit, urina lui David. Astept rezultatul. Mi-am luat si eu sange si astept mailul lor sa vad cum e... In rest toate bune. Va pupam cu drag!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.