Puiuti de Randunici 2008!! (270)
Raspunsuri - Pagina 5

VALENTINA C spune:
Ioana, sa speram ca o sa fie bine...
Ariel, cred ca Elara a scris Vio in loc de Vali
Elara, mai pune si tu poze cu voi, ca sunt cam vechi cele din album! Si sa-i fie bine lui bb2!
Valentina cu Matei (10.04.2008) si Luca/ Mara ( 8.02.2010)

VALENTINA C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ursuleata Vali, FELICITARI, SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS!!!!! ![]() ![]() ![]() Vlad Mami de ursulet bebe |
Multumesc, mmultumesc! La fel si tie!

ursuleata spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui VALENTINA C
Multumesc, mmultumesc! La fel si tie! ![]() ![]() Valentina cu Matei (10.04.2008) si Luca/ Mara ( 8.02.2010) |
alina_rednic2006
Nu am fost inca, la 7 sapt ma duc

Vlad
Mami de ursulet
bebe

natynic spune:
Buna seara dragelor!
Elara, ma bucur ca sunteti bine si te rog sa nu exagerezi cu luatul Mariei in brate, ai timp inca destul sa o faci, acum menajeaza-te pt bebe ce pare a fi baiat
Cuscra, chiar daca scriu aici rar si de Mess nu mai am timp ioc, sunt cu ochii pe voi si astept rezultatele analizelor
Multumesc celor care au intrebat de noi. Pe tata l-au mutat azi din reanimare in rezerva; de unde pana acum nu era mai nimic de facut, acum e...totul de facut. El e cu 3 pungi de dren plus sonda urinara atarnand, cu perfuzie la mana si sonda naso-gastrica pt hrana cusuta de nas si abia se poate misca. Fiind intr-o rezerva mai dosnica trebuie mers pt orice nevoie si cautat asistenta, trebuie insotit la baie sa nu ameteasca-intr-un cuvant trebuie stat in permanenta cu el. Ceea ce am facut azi pana la ora de luat Iulia de la cresa, fiind inlocuita de un prieten de-al lui pe care Dumnezeu mi l-a trimis, care s-a oferit sa stea noptile ca sa merg eu acasa. Asa ca am ajuns cam franta insa randunoiul gatise pt mine, delicios, ceea ce m-a mai "ridicat" nitel.
Tonic si pt ca intrebai de Iulia si vroiai sa o mai vezi, iata poze de ieri
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ursuleata Naty, Iulia este o scumpa ![]() ![]() |

Naty
mamica

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

VALENTINA C spune:
Naty, ai o domnisorica minunata: palarii, rochite...in pas cu moda...Si in Botanica e superb...
Iti doresc sa ai multa putere sa treci cu bine prin toate.

VALENTINA C spune:
Sa recapitulam lista pt intalnire: 14 iunie, ora 17-20; Str Ghe Dem Teodorescu, nr 16 bis
1. Olga
2. Tonic
3. Vali
4. Luny
Va rog adaugati-va, ca nu mai stiu daca am uitat pe cineva...