Puiuti de Randunici 2008!! (270)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, eu ti-am zis si pe mess, am sangerat prima luna tot asa integral pana la ultima pilula, apoi a venit si ciclu normal. La a doua folie s-a reglat totul, n-am mai sangerat deloc. Pe prospect scrie ca pot aparea sangerari intermenstruale timp de 4 luni...Dar din cate imi aduc aminte sangerarile erau micute, asa cat sa ma patez putin, imi puneam tampoane din alea mici zilnice. Eu cred ca este ok si la tine, asa reactioneaza organismul pana se obisnuieste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

da, Luny, tuna si fulgera intr-un mare hal!!! am sarit de numa. da nu ploua pe masura

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept

Mergi la inceput

Luny, daa, la Bucuresti ploua de rupe!. Si tuna si fulgera la greu...

Mergi la inceput

Hi, hi, in Titan ploua pe masura...

Rebe vine si ma anunta dupa ce face caca. Vine la mine si-mi spune incet: caca, caca! Dar imi zice incet asa de parca i-ar fi jena!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

mihutza- am trimis si eu trei poze cu Vlad pe mail.Am pus in album si poze noi cu puii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimRam spune:

Sovi multumesc de raspuns.

Eu tot mustela 50 am folosit anul trecut, dar mi se parea ca dura o vesnicie sa intre in piele. Acum am www.sebamed.com/index.php?id=5046&L=1" target="_blank"> asta si vad ca scrie ca e mai naturell, dar nu are trecute deloc ingredientele pe ea. Eu o folosesc dar nu are nici termen de garantie pe ea, nici nu scrie cat timp dupa deschidere se foloseste - e cumparata din Spania, si doar acasa am observat asta...m-am mirat fir-ar ca la noi e obligatoriu macar termenul de expirare. De aceea ma gandeam sa o schimb

O zi superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ariel cum aflu denumirea o sa-ti spun ,mi-a zis dar am uitat...

nicoleta am vazut pozele si pe bune ca nu seamana cu socrelu... arata f bine tortuletul

mihutza e scumpa rauuu andra...cum danseaza e buna de pus pe youtube...am vazut si o mademoiselle cu geanta,cu botic si obosita...e cea mai tare

luny distractie placuta in continuare

clau naspa ca ploua..anunta astia la tv ploi si furtuni...naspa...

naty ce mai face tatal tau?

zoze de bunelu ce mai stii?

noi am fost pe afara ,nu a plouat dar e ff cald,cred ca sigur o sa ploua mai tarziu ca e boare...acum l-am culcat pe andru,mi-am facut o cafea ca-s zombi,m-am culcat pe la ora 2 azi nopate si imi dadu andru trezirea la 8 dim ,se dadu jos din pat si calare pe mingiutze ,le baga sub pat,se smiorcaia sa i le dau...

acum va las ca mi-a expirat timpul ,merg sa mai invat si eu ceva...va pupacesc pe toate si va doresc o zi minunata...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau, stiu cum a fost la tine, la mine e mai nasol...sper sa nu fie ceva mai nasol, ca nu mai e doar o sangerare usoara, folosesc o groaza de tampoane

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Ce zi urata! Nu se mai opreste ploaia in Bucuresti...eu stau langa Rebe ca mi-e frica sa nu o trezeasca tunetele astea puternice, a tresarit de cateva ori la ele...

Am reusit sa vad poze frumoase cu Andra si puii Nicoletei.

Luny, pai sa nu fie nimic mai nasol la tine, poate pur si simplu a venit ciclul cu cateva zile mai devreme, cine stie...Daca tot te simti rau sun-o pe Mirela Popa si spune-i ce simptome ai, ea cu siguranta o sa-si dea seama daca sunt de la AC sau altceva.

Ramo, spor la invatat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La noi inca nu ploua,dar e o zapusealaaaace anunta ploaia.
Tonic,nu cunos bine nici un vanzator de ziare...am plecat la 5,30 azi de dimineata,am oprit la 5 chioscuri si inca,cica,nu primisera ziarul.povesti,ca erau toate oprite.m-am distrat vazand cum aleraga mamicile de la un chios la altul,si mi-am zis ca am luat-o razna rau.in fine,am tras de masina si am ajuns la gara-ultima speranta-unde din 4 chioscuri mai aveau doar la unul,si era ceva rand.am stat,se luau 1-2 carti,apoi cea din fata mea a luat 10:frateeee!!!si vanzatorul a anuntat:mai sunt 5.lumea era impacientata...bine ca am urmat eu si am luat 2 carti.dupa mine,potopul.Doamne,ce nebunie cu cartile astea.
David cand s-a trezit a inceput sa miorlaie ca de ce nu am plecat sa ii iau cartea,ca el iar nu o sa aiba...:i-am zis sa se uite pe birou si a venit si mi-a multumit si m-a pupat.off,offf-ce ti-e cu copii astia.bineinteles ca mi-a facut programul de trezire in urmatoarele 9 saptamani.

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput