Puiuti de Randunici 2008!! (270)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mi-au inseninat dimineata pozele voastre...Nicoleta, tortul sotului e bestial (nu te urasc pt el, eu m-am invatat fara dulciuri dar cred ca a fost delicios) si Matei CHIAR nu seamana cu socrul, deloc, nush ce-ti veni!
Iar Andra...Andra e...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

deci.. sunt o ..... mor de ciuda pe mine ca am fost atat de neatenta incat a cazut Andra.. si atat de rau.. mi s-a rupt sufletul cand plangea.. acum doarme, dar are ditamai cucuiul in frunte.. si vad ca si la spranceana e un pic rosuta.. a cazut afara pe asfalt.. .. offfffffff..
am dat cu iaurt dar nu sta, se sterge.. am sa mai incerc si maine sa o dau intr-una..
speram sa nu avem din astea la cap.. ca in genunchi am mai avut, dar nu se compara.. offffff...

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Tortul sotului este facut de matusa (care e si nasa) lui, cica e destul de simplu de preparat... Na, pentru cine se pricepe!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mihutza, din pacate cred ca niciuna nu vom fi scutite de din astea, e parte a copilariei, e f nasol dar in niciun caz nu e vina ta, cat de atenta sa poti fii non-stop??

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

neata!
SimRam, eu l-am dat cu Mustela spf 50, asa, mai naturiste am vazut in magazinele DM, dar cu spf 30 (sunlove parca ii zicea) -fara mascari, poate aveau si alte marci, dar nu aveam timp sa caut. Cu asta m-am dat eu, care am stat la umbra.

Ramo, Tonic
Ariel, mercic, dar e cam mare de sash jucaria. Succes cu Monti. Noi avem o saptamana de monti deja. Cu mici abateri, dar pt inceput e bine.

Mihu sar'na pt dans!! demential
Pup la fata sa treaca cucuiul.
Video de iutub eu nu l-am putut vedea, nush de ce.

Azi Omu are liber si mergem la restorant la pranz, cat e bona cu sash acasa . sper sa ma pot relaxa, ca e premiera :)

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Buna dimineata fetele!
Mihutza azi trimit si eu poze cu Vlad.Se mai intampla sa cada copilasii si eu desi Vlad merge de la 10 luni jum. il tin si acum cu hamul caci mi-e mai usor de controlat iar el fuge unde vrea si e liber .Pai s-a lovit odata la gurita si i-a dat sangele si de atunci il tin cu el.Alerg mai mult dar nu mai stau cocosata ca si asa ma doare spatele rau cateodata.In ceea ce o priveste pe Lady Gaga Vlad e innebunit dupa ea si se oprester din activitate sa o asculte ,sa danseze si sa balbaie mma,maa...
Tonic La multi ani sa fii sanatoasa si sa te bucuri de puiuti!Si la Vlad a aparut tot asa ca niste pete la baza dintelui langa gingie de nici nu mi-am dat seama prima data ce este ca am zis ca-i de la mancare si trebuie sa-i dau cu periuta dupa masa.Dar n-a fost asa simplu...

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, mersi Naty de cafea.
Nu stiu ce conexiune am in dimineata asta ca nu pot sa vad nici-o poza, nu se deschide nimic. Dar cum o sa se miste mai bine net-ul cum le savurez pe toate.

Mihutza, pup sa treaca cucuiul Andrei, n-avem ce face in perioada asta, nu-i putem feri. Or sa tot cada, important e sa nu fie prea rau. Rebe nu a patit-o prea rau pana acum, multumesc lui Dumnezeu, si-a spart buzita de 2 ori , dar nu prea tare.

Offf, ce vreme, vreau sa ies afara, dar vad ca tuna si fulgera! Asa ca ne mai facem de lucru pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello! Inca o zi superba aici! I-am scos afara patutul,in foisor, si doarme puiul cu ciripit de pasarele ce e super aici, avem toata casuta pt noi,desi nu sunt cine stie ce conditii, dar ne descurcam si ne simtim bine, asa, rustic! Pt mine, e cea mai apropiata notiune a ceea ce ar insemna casa bunicilor de la tara, ai mei fiind toti bucuresteni, nu am cunoscut bucuria de a merge la tara in vacante... Ce de poze ratez, sper sa le vad cand venim...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

mai fetelor, voi ati sangerat la prima folie de AC? La mine a inceput usor pe la jumatatea foliei, dar de 4 zile e ca la cm, destul de mult adica, plus crampe si ceva dureri de spate, si stare de iritare de rigoare...iar azi abia termin folia,iau ultima pastila.. E posibil sa fie direct ciclu?..ati pat.it vreuna asa, nu doar o sangerare usoara,ci mai zdravan?...tare frustrant...

Mergi la inceput

la Buc. tuna si fulgera? Ziceau la tv ca-s calduri mari, moamaaaa!

Mergi la inceput