Puiuti de Randunici 2008!! (270)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Merg la culcare si va doresc noapte buna fetelor! vise placute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Sa va treziti bine dispuse si sa va mearga bine!
Mai fetelor, cand avea Gecko examen?? Ca parca vad ca trebuie scoase majoretele la incalzire, sa nu treaca cumva evenimentul peste noi!
Uite asa, de proba:
Maia, chiar ca scarbos rau dar barem aia stia ce face (oare?...). Bietii copilasi ce vina au, sa ajunga sa bage in gura scarbosenii lasate pe toate gardurile
Abia astept sa ne vedem!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Neata si de la mare....afara e cald si soareee...
Naty-asa e copii nostri cad victime nepasarii sau nesimtirii altora.Parca ce te costa sa pui guma intr-o hartie sau servetel si sa o arunci la cos?Eu asa am invatat-o de mica pe Andreea ca si noi suntem consumatori de guma.In ceea ce priveste aruncatul ei pe strada...asta e alta poveste,ca pleci cu ea intinzandu-se pe talpa...si mai ales la cei mici care mai pun si mana...tine mult de educatie.
Ia sa beau eu o ca buna o faci!Multumesc si o zi buna fetelor!

Mergi la inceput

Pai in Singapore de exemplu sunt amenzi usturatoare pentru guma aruncata pe strada,scuipatul sau urinatul pe strada.Nu mai zic de furt.Am ramas crucita ca am vazut cu ochii mei pancarte cu pedepsele respective.Sunt si tricouri inscriptionate cu asa ceva(pt. turisti mai mult cred).
Gata cu gradi?Au luat vacanta puii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata fetelor! Naty, mersi de cafea.
Razvanel are azi ultima zi de scoala si maine avem si noi Serbarea Abecedarului, am emotii cu duiumul.
Mi-e foarte somn, trebuie musai sa beau putina cafea sa-mi revin.
Pup.

Si pentru Gecko :

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

valeuuuu!!!! Bagati anorexicele inapoi ca imi dati palpitatii!!!! In 18 iulie e hopul...pana'atunci capul pe carte.

Iete si un capuccino si ceai si bombocino caci vad ca Movalinda nu se pricepe

Si vreo 2 poze cu purandelul...ca daca de scris nu prea ati avut spor zilele astea, apoi de poze nu ma pot plange...care bucalata, care motata, mai curati, mai murdarei, povestitori, dansatori...toti imi sunt dragi

Mergi la inceput

Clauclau- succes la serbare
Eu cand imi amintesc ce-am patit cu Andreea la serbarea din cls. a-I-a..M-am chinuit cu ea sa invete poezia cu"adio abecedar iubit"parca asa se chema si nu reuseam ca de fiecare data ea plangea.M-a pus sa vorbesc cu invatatoarea sa-i dea alta poezie mai vesela ca ea nu o vrea pe aia trista.Invatatoarea i-a spus ca nu poate sa schimbe rolurile din sceneta pentru ca ea deschide serbarea inmanand abecedarul unui copil mai mic.E...pana la urma cu plansete a invatat-o dar nu i-a placut deloc.Acum in cls. a-VII-a vad ca s-a mai calit dar se vede o umbra de tristete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gecko, intrebare: mai are Bestiutza "urmari" la cap datorita nasterii traumatizante? Stii tu, barne etc.? (asta fiindca ai scris la poze ca are capul mare) (ca nu-mi amintesc termenul medical nici sa ma bati!!). Am vazut pozele, ce ciubote Depeche are !

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am vazut si eu Bursucelul dulce foc pregatit de gradinita.

Maia, , are si Razvanel 3 poezioare plus proverb plus "framantare de limba"! A zis ca stie rolul foarte bine, abia astept sa-l vad maine. Baiatul meu s-a facut mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Si Stefan are serbare maine! Ultima serbare de la gradi ! Clau, succes maine!

La noi e o vremeeee... Dar Matei e in forma mare!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Mergi la inceput