Puiuti de Randunici 2008!! (270)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

nicoleta, il are cam shui capul...uite dovada...mai tzuguiat pe stanga. Partea funny e ca e tuguiat pe stanga si cucuiele si le face in frunte pe dreapta...ca daca tot e sa fie shui atunci sa fie bine.

Eu una nu prea sesizez...ca deh, pentru mine e tot "cel mai frumos"...dar are o sapca destul de rigida care nicicum nu i-o pot aranja pe capatzana lui in coltzuri...noi sa fim sanatosi...no putea fi el manechin de palarii dar poate iese astronaut

Va impart batistute pentru maine la serbari si le tin pumnii la pitici sa nu se intimo-fastaceasca in versuri si rime

si gata...nu ma mai ispiti...pauza s-a terminat capu'la fund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am dus copchilu' la cresa...am trimis-o pe Tanta la spital la tata pana ajung eu, caci vine azi tamplarul sa monteze bucataria in apartamentul nou, al meu e dus la fizioterapie cu genunchiul si eu va trebui sa-i descui tamplarului in casa...asa ca mai am cateva minutele.
Aha, 18 iunie...Gecko, bombocino doar la Australia se gaseste iar la ceai si capuccino nu ma pricep, ca io-s cafegioaica autentica
Si...la naiba! Niciun cap nu e chiar perfect, nici la cei nascuti prin cezariana, sa fim seriosi, asta sa le fie tot baiul si tot defectul. Bursucul e dulce foc.
Ce emotii pe voi fetelor cu serbarile...unii la prima, altii la ultima Cresc puii, cresc.
Ursu...stii tu..."n-ai restanta, n-ai prestanta" (dar poate nu e cazul si te subevaluezi tu)
Ramo, bafta si tie!
Gata, fug sa bag si o masina de spalat si apoi in apartamentul nou...in care nu mai e asa mult pana ne mutam

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Aha, 18 iunie...Gecko, bombocino doar la Australia se gaseste iar la ceai si capuccino nu ma pricep, ca io-s cafegioaica autentica
Si...la naiba! Niciun cap nu e chiar perfect, nici la cei nascuti prin cezariana, sa fim seriosi, asta sa le fie tot baiul si tot defectul. Bursucul e dulce foc.

Naty

mai naty, tu tii mortis sa ma bagi azi in palpitatii. Baremi scrie-mi alaturi si o reteta cu propolol din ala de-al vostru ce ia si vecina de la 4...ca sa supravietuiesc pana in 18 iulie.
Hai ca daca l-am scris cu size 3, rosu, poate imi zgaraie si mie retina si baga mobilizarea mai abitir in mine

Sa stapaniti sanatosi bucataria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Ce de poze frumoase am vazut!!! Am vazut si filmul dupa 33 de ani al Iuliei , (super asemanare, tati ce zice?), si Rebe scumpa si Andra dansatoarea si Andru "pe stadion" (ca la atata verdeata nu mai e curte ) si Vlad cu treburi gospodaresti si Patrick "cel mai frumos din oras" pe buna dreptate (ca eu nu vad sa aiba ceva capusorul ala).
Noi am avut aseara Serbarea Abededarului care nu mai are farmacul de altadata, dar astea sunt vremurile, important e ca am fata mare intr-a2a .
Sambata plecam in concediu, sper, ca e epidemie de varsat de vant si Briana nu a avut, dar ceva colegi , da. Fac bagaje intruna, dar inca n-am facut nici jumatate si am deja 5 genti, eu cred ca vin cu rata ca in masina nu mai incapem .
L-am tuns si eu pe Sabin periuta, e criminal, are o fatza de copil obraznic (de fapt nu e ... e foarte obraznic). A stat nesperat de cuminte, am fost la un salon cu masinutze si s-a jucat si nu a carait nimic, in cinci minute era dezpletosit.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

harnicuta ce face capitol nou si este logata cu "randunici" este rugata sa stearga capitolul inceput de mine Iertare ca nu am vazut ca s-a inceput unul nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna dimineatza!
ce emotionant cu serbarile.. offf...
Gecko ce comic e Pinguinul/ratonel/bursuc etc.. tot mai schimbat mi se pare de fiecare data cand ni-l arati..

crenguta noua

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Ma apucasem de capitol nou dar am constatat ca "dublez" pe cineva si am sters Pana e gata harnicuta respectiva, mai scriu aici.
Pai Raluca, hai cu poze cu periuta-Sabin! Ce zice tati de Iulia de acum 33 de ani?[;-)))]-citez: "Pleaca de aici cu poza asta, asta e fata MEA!"
Gecko...18 IULIE, sa traiti. Pai e lejer. Morcovi de acum??? Nooo. Pe 18 iulie o sa zbarnai!
Pa!

Naty

Mergi la inceput

Aoleuuuu, Geckooo, harnicutele se sterg reciproc . Pai fato, credeam ca esti la invatat! Nu mai am timp sa ma reapuc iar de capitol, pe cuvant!

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Bree unde-s cap duble? sau le-ati sters voi?

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

no bine, hai ca-l termin eu.
ce invatat...mi s-a facut dor de copchil asa ca ma duc sa il iau de la gradi.

Mergi la inceput