Puiuti de Randunici 2008!! (270)
Raspunsuri - Pagina 18
ursuleata spune:
Bai Luny si bubu sunt in concediu dar restul??? tuchita unde e? Ca nu am mai vazut-o pe aici
stela
Vlad
Mami de ursulet
bebe
natynic spune:
Felicitari Unirea!

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Simo27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Felicitari Unirea! ![]() ![]() Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Puppa spune:
Fetele as fi venit la intalnire, dar sunt in delegatie..la mare :) Asa ca data viitoare...Ma sacrific pentru o cauza nobila, 2 zile de plaja si juma de ora de conferinta de presa :)
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
Simo27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Puppa Fetele as fi venit la intalnire, dar sunt in delegatie..la mare :) Asa ca data viitoare...Ma sacrific pentru o cauza nobila, 2 zile de plaja si juma de ora de conferinta de presa :) http://picasaweb.google.com/cristina.catana http://puppa.wordpress.com/ Teledon pt Mihaita 0 900 900 320 - pt 10 euro 0 900 900 325 - pt 5 euro |
!sa te bronzeziSimo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Nicoleta spune:
Salut.
Noi traim, inca... dar vin vremuri grele... ![]()
A tras azi o furtuna in Bv... noi eram la inot (copilul mare efectiv, noi doar cu... galeria
), maine sper sa fie vreme buna, ca merge Stefan la o aniversare si vreau sa ma duc si eu sa ma plimb prin mallul ala, ca e la capatul lumii si alt pretext nu mai gasesc... Matei e miorlait... se simt 2 masele foarte aproape de iesire...
Va pup pe toate. Si pe pici!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
nicol_conte spune:

Unirea campioana!

A fost super pe stadion! Ce misto e sa tipi si sa urli pana ragusesti, parca te descarci asa de toate...
n-am reusit sa fac nici un bagaj pt maine...dar sper sa ma trezesc la 7 jumate si sa ma apuc
O sa scriu mai mult de acolo daca o sa am semnal pe internetul mobil de la orange, ca-mi iau si laptopul cu mine
Va pup si fug la dus
Ps Nico,Simo felicitari Brasovului pt rezultatele din ultimele etape!
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
ramo_cata spune:
bona serra si
ici si felicitari unirea
puppa relaxare placuta
naty naspa faza cu gumitza...si andru baga in gura tot ce gaseste,tot ce prinde in mana duce la guritza.inca nu a papacit nimic dupa strada,garduri etc si sper sa nu o faca ...
simo vad ca si tu ai trait experienta lui naty
ursu pai de ce?la ce ai avut examen?
am intrat un picutz sa vad ce ati mai ciripit,dar cam slabutza prezenta...maine am si eu examen si o sa ma bag la culcare ca am terminat de citit...sper sa am bafta...rade randunoiul de mine cand ma vede ca invat...i-am zis eu asta mai e viata ,unul invata si altul se pregateste ba de culcare,ba de vizionat la tv ,ba de butonat calculatorul etc...
dehhh asta e ma duc si eu la nani ...va pupacesc si va doresc o nopate linistita..maine il las pe andru cu fratele meu sa vad cum se descurca
![]()
pa pa pa pa...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Maia37 spune:
Buna seara!
clauclau- Si eu am patit-o rau de tot de la cafea si am zis ca nu-mi mai trebuie asa tare.E buna, dar are o tarie...
mimonix-super povestirea de la tara si sincer abia asteptam sa citesc ce ati facut acolo caci ai un talent deosebit in povestiri
Ti-am vazut puii in poze
Sa va traiasca!
ramocata- am vazut pe Andrei la iarba.
ursuleata-
succes data viitoare!
Acum ca ati povestit de gume de mestecat mi-am adus aminte de o faza gretoasa de acum 3 veri.Eram la dentist si-mi asteptam randul in tacere rasfoind o revista,fiind pe holul de asteptare.Era destul de aglomerat avand in vedere faptul ca toate scaunele erau ocupate.Toti eram adulti si-n fata mea o fatuca de vreo 15-16 ani.Statea si-si astepta randul ca si noi.Caldura mare si tensiune la fel de mare.Fara sa vreau imi privesc vecina de vis-a-vis care purta pantaloni scurti si statea relaxata in tr-un cot mestecand o guma.Fetelor nu am mai putut sa-mi iau ochii de la ea!A scos guma din gura si a inceput sa se frece cu ea pe picior...Ma uitam crucita dar ea era atat de absorbita de ganduri ca nici nu realiza ca e privita.A facut guma taitel apoi l-a frecat intre degetele de la maini si a bagat-o in gura

Nu va mai zic ,ca uitasem ca sunt la dentist si ca urma sa fac o obturatie de canal.Eram uimita...Dupa ce a scos guma din gura a inceput sa o frece pe obraz intr-o parte si uite asa am avut stomacul in gat si am deschis poseta am luat o batista de hartie si i-am intins-o.Ma asteptam sa o ia si sa-si puna scarbosenia aia acolo dar m-a refuzat mestecand din nou guma.Nu am cum sa uit faza asta niciodata si e cea mai de prost gust intamplare!Ma credeti?
mihutza11 spune:
Mortal Vladut la tzara!
e o binecuvantare pt copilasi asa ceva.. vreau si io!!!
am vazut si fotbalistul oltenash!
pttiiii mor cand vad ditamai curtea aia!!!!
Ursule bafta la examen!
na ca am ajuns la mesajul ca nu ai facut mai nimic [:9]
Gudinde mai mi-a aparut si mie o singura data mesaj sa fac update la mess.. dar nu am citit cu atentie si nu l-am bagat in seama.. eu am vers 8.. sper sa nu fie asa cu expiratul, ca nici mie nu imi place 9..
Nicol sunt si eu stelista! dar ma bucur pt Unirea Urziceni! Bravo!!
Naty si eu ma bucur mult ca si-au luat-o in freza "cainii rosii".. prea erau infumurati..
eu "sufar" ca maine e ultimul episod din Fetele marinarului.. si noua telenovica nu ma atrage.. dar sufera si Andra ca nu o sa mai aiba genericul de final sa se batzaie.. tre sa caut pe youtube
..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra