Sezatoarea canadiana (146)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmençita

Fetele, m-am gandit sa mai intru si eu , macar sa zic buna ziua , daca nu m-ati uitat, eu am deshis subiectul cu mamicile si burticile. Ana, voiam sa iti spun ca si eu lucrez in centru foarte aproape de metrou square victoria si am putea sa ne intalnim intr-o pauza, eventual si cu Nelia sau cine mai e doritor. Si eu lucrez la guvern asa ca putem sa schimbam impresii.
Salutari la toata lumea

Carmencita, cu placere! Eu voi fi din nou in turnul de nord Desjardins saptamina viitoare toata saptamina (miine si poimiine voi fi la Laval, la birou) vorbim pe pm;

Daiopri, dupa patru mesaje lasate nu m-a sunat nimeni inapoi de la dr.meu; fac tensiune cind imi amintesc, are o asistenta hispanica extrem de obraznica(tipul acela latin tot o vorba si-o gesticulatie de care nu incapi) si cind merg acolo e intotdeauna plin de paciente de aceeasi nationalitate;
am cerut appointment si am obtinut pentru iulie; intre timp incerc sa ma conving ca-i paranoia si n-am nimic daca n-a aparut nimic la mamo, dar nodulul e acolo, ma doare sinul si uneori zvicneste durerea efectiv; am sa iau un calmant inainte, sa-i explic dr-lui ca insist sa fac si ecografie;
eu sunt cu ochii pe subiectul vostru oricum, si va tin pumnii, o sa fie bine !

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

ANA STROE eu asa am auzit ca intra in pretul biletului tote chestiile aste deci raspunsul af fi DA SE PLATESTE

Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Ana, anul trecut pentru Ilinca au platit parintii ei tot in jur de 60 de euro. NU stiu la adulti, dar cred ca se plateste

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

Fetelor, inca odata; drept cadou i-am luat copilului o carte de exercitii de facut peste vara (avem de recuperat pe ici-colo) ; nu va mai zic ce <fericit> a fost cind l-am anuntat

Vreau sa va intreb (sper sa intrati careva azi pe sezatoare ca ma <arde> raspunsul) daca este gratuit sau nu insotitorul pentru persoane mature pe avion; sora-mea vine prin Londra si i-am cerut insotitor pentru schimbul din aeroport, si acum tipul de la agentie spune ca ma va costa cel putin 60 euro; asa este ? (oricum il platesc, dar macar sa stiu....)
Diana......help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Am luat biletul , sunt fericita (daca nu ma mai gindesc la accidentul Air France), mai tare decit mine fiu"meu pentru ca scapa vara asta de camp de jour, o avem pe sora-mea doua luni aici; Insotitorul e gratuit pentru schimbul intre curse in Londra;

Nu stiti pe nimeni care mai vine din Romania prin Londra cu British pe 21 iunie, duminica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Ana, eu nu am pe nimeni sa vina incoace, dar ii am pe amandoi parintii aici, pleaaca la inceputul lui sept, poate ii cuplam la intoarcere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

In sfarsit, am reusit si eu sa mai citesc ceva aici si o sa incerc si sa raspund... Nu stiu ce e cu mine, dar asa de obosita n-am fost niciodata! Am citit eu cum te simti in ultimele saptamani de sarcina, dar n-am crezut ca e chiar asa.Plus ca inca merg la job si cand ajung acasa, cad lata in pat. Nu-mi trebuie nici mancare, nimic!
Am mai scurtat din timpul in care am zis ca merg la job(hehehe, eu ma credem viteaza, ca o pot duce asa pana nasc).M-am hotarat! Clar ca mai merg 2-3 saptamani maxim!
La sfarsitul lunii vine si mama mea, asa ca o sa am si ajutor, si companie pana se naste bbita.

mQQm - ma bucur sa aud ca Denisa nu a patit nimic!Bine ca a fost doar sperietura... Cu masina, asta e, bine ca nimeni nu are nimic. si poate ne si vedem sambata sau cand ai tu timp, ca vad ca in timpul saptamanii degeaba promit, ca nu sunt in stare.

Daiopri - pentru cea mai curajoasa mamica de aici, cum spunea si Dana. Parul o sa creasca la loc, important e sa te faci tu mai bine cat mai repede pentru tine si pentru puiutii tai.

Olga - imi pare rau sa aud vesti asa triste... Iar cu botezul, cum au zis si fetele, poti sa il amani, am si eu o prietena ce a facut botezul cand baietelul a implinit un an si nu a fost nici o problema.

Nelia - condoleante

Denisa - bafta la operatie! Te asteptam cu vesti.

mamaana - felicitari pentru Tudor! Cred ca esti tare mandra de el.

Mona_b - ce face bb-ul? Mai avem atat de putin si noi... Chiar am citit adineauri ca s-a dat startul la zmeurici ( forumul unde scriem si noi - mqqm, eu, maya )Am fcut si eu ultimele cumparaturi ieri, sper sa nu ma prinda nepregatita evenimentul.

toate fetele, o sa incerc sa intru si mai incolo si sa citesc si din urma... Ma duc sa scriu si pe la gravidutze, ca n-am mai intrat de vreo 2 saptamani, cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Nu stiu cum e la voi dar la noi iesi soarele...super, ma simt super energizata

Eu am fost la masoterapeut mi-am reglat partial problema de torticolis. dar muschiul care a stat incordat nu vrea sa se relaxeze, si ma doare de innebunesc, nu mai stiu ce sa-i mai fac, ii pun comprese calde, masaj cu ulei de lavanda, sare calda....daca mai stiti leacuri babesti spune-tzi-mi si mie ca nici sa stau in scaun nu pot...cel mai bine imi e cand ma plimb

noi am avut aseara balul finisantilor de la gradi a fost super haios o sa pun video cu programul prezentat de clasa lui Steph, ce mai a crescut pitica nu mai am BB merge la scoala
Noroc ca vine bb2 si o sa am pe cine zmotoci

revin, ca vad ca imi amoarte rau umarul cand scriu
ufff

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Uite ca am o pauza minuscula.
Va multumesc pt sfaturi si incurajari. Dupa ce am discutat indelung cu sotul am hotarat ca nu amanam. Din mai multe considerente. Si daca il amanam noi vom fi si mai tristi ca vom fi in doliu. Asa ca il facem in 11 iulie si ne rugam sa nu se intample nimic pana atunci cu socrul meu. Oricum e mai bine sa stim ca macar e in viata. Daca se va intampla ceva vom amana logic dar vom face apoi la scurt timp dupa si fara party. Doar biserica. Nu din cauza traditiei dar amandoi tinem sa o botezam cat mai repede. E bine pt copil. Daca era dupa traditie o botezam la 6 saptamani nu la 3 luni. Asa ca tineti-ne pumnii sa fie bine.

Mai dar noi ne mai intalnim? Ce ziceti de 20 sau 27? Eu cand le mai vad pe mQQm si pe romanitza cu burta? Si apoi nu vreti sa ne vedeti piticaniile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Mi-e jena ca nu am mai dat un semn de viata, dar toate mi-au mers parca numai pe dos.

Nelia condoleante si putere surorii tale sa mearga mai departe

Denisa sanatate multa piticului, sa treaca repede interventia pt tubulete

Daiopri

Ana felicitari lui Tudor pentru rezultate.

Ktrinel fetele curajoase. Btw te-ai vazut cu Valen pt treaba aia cu hainutele? Eu am plimbat o punga mare cu haine in masina vreo 2 luni (pana s-a enervat al meu si a scos-o de acolo). Astept vara (adevarata) sa vina si sa scot toate hainutele ce au ramas mici. Daca mai vorbeste cineva cu ea (sau poate intra chiar ea pe aici sa ne mai spuna cum se simte ), poate ma contacteaza si pe mine.

Acum sa va zic de ce sunt cu fundul in sus: de vreo 10 zile mama se simte tot ametita, nu se poate acomoda aici, ba ca bate vantul, ba ca a racit, ba ca nu poate manca . Nu o mai inteleg... la doctor nu vrea sa mearga, de ramas pana in octombrie zice ca nu poate (ca atare am si schimbat biletul de intoarcere pe 26 august).
A mai patit cineva asa ceva? sa nu se poata acomoda... cu Canada sau cu noi (ma intreb eu). In prima saptamana nu a putut manca prea bine, ca este obosita, ca mancarea din avion i-a picat rau la stomac... Apoi se trezeste intr-o dimineata ca ameteste, vomita... ameteste... si nu mananca... trebuia sa o iau atunci pe sus la medic, dar a doua zi i-a fost mai bine, si de atunci ii este mai bine, dar tot ametita (le zice copiilor uneori "nu poate sa te ia buni in brate ca sunt ametita" ).
Si eu acum ce fac? I-am luat vitamine, am pus-o la "ingrasat" (adica obligatoriu 3 mese sanatoase pe zi)... dar imi este greu, mai greu sa o avem la noi decat sa fim singuri... parca as avea un al 3-lea copil. Stau toata ziua cu grija la servici, nu pot sa tin unul din copii acasa cu ea intr-o zi ca mi-e teama (daca se intampla ceva cu copilul in casa). Si a si inceput sa se bage intre mine si sot cand avem o mica divergenta (nu va imaginati ca de certam) si chestia asta nu imi place deloc. Va spun sincer ca ne este mai greu cu ea aici decat singuri, cu toate problemele noastre 9macar stim ca nu ne chinuim pe cineva sa convingem sa faca asa cum vrem noi legat de copii).
Tot ce ziceam acum o luna ca simt placerea de a oferi iubire si bunatate inapoi pt ca si eu am primit in copilarie este valabila (si va fi probabil toata viata) dar nu are cine sa primeasca parca mama mea s-a transformat intr-o batranica carcotasa (incerca sa imi spuna intr-o seara ca nu sunt fericita , ca vede ea asta si ca am facut o alegere gresita cu sotul meu , asta in conditiile in care saracul sot a fost foarte cuminte, nu ne certam de obicei si atmosfera este foarte pasnica la noi). Parca a venit aici sa taie si sa spanzure, parca simte ea ca trebuie sa puna ordine in "dezordinea" noastra. Pe alta parte, sufera foarte mult de dorul lui tata si de casa ei. Toate astea adunate probabil ca ii si dau "ameteala" (ca am ajuns sa cred ca mai este si inchipuita).
Avem probleme si cu copii, ii invata tot felul de chestii care noua nu ne plac (genul "te-ai lovit, lasa ca bate buni si trece la baiat", asta sa ii arate lui Alex ca daca ceva il supara poate sa bata si el ca este ok, si buni face la fel), la pranz nu este in stare sa culce copii (nu se poate impune in fata lor, copii nu o respecta ca pe un adult si ca pe jucaria lor).
M-am saturat, vreau sa plece ca asa stiu ca o sa ne fie bine la toti.

Cu cursul meu de engleza a mers bine pana a venit mama, acum nu ma mai pot concentra pe nimic. Am intarziat la o predare, poate reusesc ca le fac pe celelalte din timp ca urmeaza ziua lui Alex saptamana viitoare si prevad alte probleme.
of, sunt cam necajita, nu asa vedeam eu lucrurile. Ce planuri facusem, nu aveam week-end fara planuri, vroiam sa mergem peste tot, dar cu ameteala ei nici pana la magazinul din colt nu am curaj sa plec. Nu mai zic ca singura din casa nu iese. I-am zis sa se relaxeze, sa o ia ca pe o vacanta, mi-a zis ca nu ii plac vacantele si ca a venit sa ma ajute. Se plictiseste toata ziua, dar nici nu si-ar lua inima in dinti sa scoata nasul din casa si sa descopere imprejurimile.
Din pacate toate astea au creeat tensiune si intre mine si sot, eu sunt tot timpul nervoasa, nici vremea asta nu ajuta... vreau sa se termine totul cat mai repede

No, va las ca ma simt putin depresiva si numai asta va trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Fetelor, venim si noi pe 27. Mi-e dor de Toronto si vreau musai sa le cunosc pe Mqqm si pe Romanitza. Ii aduc si pe sot si pe Vlad si pe Aidan, daca intre timp nu se razgandeste sotul, ca el cam fluctuant in planuri. Eu si micutul venim sigur.
Olga, ma gandesc la voi, sa va dea Domnul multa putere!concentreaza-te pe copilasi, roaga-te pentru socrul tau si fii alaturi de Stefan.
Ma duc sa fac un tort Dobos ca maine merg la serviciu cu piticii, la un postpartum baby shower organizat de colegi pentru noi, si vreau sa ma laud cu un homemade cake specific romanesc.

Mergi la inceput