Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Giova-

intrebare- care dintre zmeurici zicea ceva de pompa san ISIS de la Avent cu 170 ron cu card? si la ce farmacie ? ca nu mai retin

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.30 cu Daria Nichola Miryam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Lucialu, buricul nu se acopera, se lasa liber.... fetei mele i-a cazut destul de greu, cam 10-15 zile, dar nu mi-am facut griji de infectii(chiar daca e nascuta in mijlocul verii). Pudram cu baneocin, iar spre sfarsitul asteptarii medicul mi-a sugerat sa-i pun 2-3 picaturi de spirt, apoi baneocin.... imediat a cazut, spirtul l-a inmuiat si l-a ajutat sa se ususce mai rpd.
Giova, lasa pe maine gemul...stai cam mult in picioare, plus ca ai prg si diseara(vizita, aniversare)!
Emabucuresti, mai rar baieti sa se grabeasca la nastere, mai toti pe care-i stiu au venit la termen! Milan e ager, sprinten?
Eroinele ce inca merg la servici... Moniland, dariaioana, wow, cum rezistati dragelor? Eu am servici de birocrat, fundul pe scaun, ochii in calculator...n-as fi rezistat!

Vin si eu cu o intrebare pentru mamicile care au folosit tetine NUK: se pot pune si la alte biberoane( avent,de ex). Eu am cumparat biberoane cu tetine, de la Nuk, gama FirstChoice. Stiti ca tetinele sunt mai late(largi) in partea ce se prinde de biberon, si ma gandeam daca merg puse si la bibe Avent?

Cri mami de Ale ( 2003) & +28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna ziua si de la noi!

Ca tot e subiect la ordinea zilei , picioarele mele cred ca or sa pocneasca. Maine trebuie sa ies din casa si nu prea am alta solutie decat papucii tatalui meu (ca suntem vecini). El poarta 40, ca altfel apelam la ai lui Doru - 44 .

Eu nu ma grabesc inca sa nasc. Mai vreau sa stea bb 3 saptamani, sa rezolv tot ce mi-am propus, plus ca mai trebuie sa ajung vreo 2-3 zile la birou pt. niste treburi urgente, dar intai sa mi se desumfle picioarele...

Lucialu, pt. buric eu nu am folosit decat Baneocin pudra, peste care am pus compresa sterila si am "fixat-o" cu pampers-ul. In spital pe Maria au legat-o si cu o fasa. Si dupa ce a cazut, inca 2-3 zile am presarat tot Baneocin pudra. Important e sa fie uscat. Nu am avut probleme, sper sa fie ok si de data asta.

Nu va faceti probleme ca nu aveti "simptome" speecifice de trim. III. Bucurati-va de sarcina! Cred ca e minunat sa il ai pe bb in burtica si sa nu ai alte neplaceri.

A, de azi suntem la noi acasa. Nu sunt chiar toate puse la loc, dar e alta viata. Mare lucru nu se cunoaste, ca nu ma facut schimbari radicale, dar eu sunt impacata ca am zugravit si e totul mai curat.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ema, scutece cu decupaj in jurul buricului sunt cele de la happy.

Nu mai stiu cine a intrebat , romazulan se gaseste in farmacii.

32+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Super Cornelia ca ai trecut sa ne dai vesti bune! Iar mergi la servici...parca-r avea lipici! Stai acasa cuminte, cu picioarele sus sau mergi pe malul marii, se zice ca mersul pe nisip, pe malul marii desumfla picioarele. Am auzit ca-i rece apa, dar macar pe nisip sa calci! Hai, ca te spun, ca ai marea la 5 pasi de casa!
Casa, lasa ca o asezati voi usurel, parintii tai sa fie sanatosi si sa va ajute!

Cri mami de Ale ( 2003) & +28 sapt

Mergi la inceput

Crixia si eu am cumparat acelasi tip de biberon. Posibil sa mearga si tetinele de la Avent, ca par a avea aceleasi dimensiuni. Sper sa nu fi luat teapa cu biberoanele si sa bea bb cu tetina de genul asta. Stefan de exemplu, nu a vrut deloc tetina de la Avent. A papat cu tetina ortodontica de silicon Nuk si Babynova.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Crixia, nu am atins nisipul anul asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Fetele,

haideti sa mai punem pe aici ce luati voi in bagajelul de spital, stricul necesar, sa ma mai inspir si eu. Si pt mama si pt bebe.

Am facut si noi rost de 2 sticlute de Infacol, proaspat aduse cu avionu' din Anglia..le-am varat la frigider. Ce altceva sa mai iau pt colici?

Daca am inceput sa ma uit dupa hainute parca nu gasesc nimic, cu chiu cu vai am luat un prosopel cu colt si o salopetica cu totul (cu piciorus si botosel)...nici nu se gasesc pt nou-nascuti (50-55 cm) ci doar de 68 cm..ceea ce mi se pare mare. Am cautat in vreo 5-6 magazinele dintr-un complex si nu au nene...si doar roz si bleu... incep si eu cu culorile.
Unde sa mai caut hainute de nou nascut asa cu totul? Si ce sa iau mai exact? Eu am vreo 6 bodyute (si cu manecute si gen maieu) un costumas cu totul si unul cu pantalonas scurt...ce sa mai iau? Asa de strict necesar pt primele zile..ca apoi o sa mai cumpar/primesc eu.

Am trecut si pe la farmacie, am luat vata cea mai lata, fasa sterila...deci cum fac tampoanele acelea?...garmastan, bepantene, ser fiziologic..de baneocin am uitat ..deci ce mai trebe? Tot asa pt primele zile...

Hai ca m-am pus pe intrebari/cumparat/bagaj....nu se stie niciodata cand vrea bebita mea sa isi faca aparitia.

s34 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ema,Cornelia,Crixia va multumesc!Chiar habar nu aveam cum se proceda cu buricul.Am experiente cu BBei, dar nici chiar asaSi o intrebare din ciclul sunt batuta-n cap:cum arata acolo dupa ce cade buricul?Nu ramane buba un timp?
Ema,deci ce am vazut eu era o cutie de la chicco cu 3 pansamente-plasa mai elastice(cu ochiuri f mari/rara) care veneau in poze ca un brau in jurul burticii BBlului si pt zona buricului ca un pansament din ala patratel steril,nu chiar asa si mai mic. Eu la unguri am vazut dar ma gandesc ca ar trebui sa se gaseasca si la noi.Nu am luat pt ca nu am stiut daca trebe au ba.
Cornelia pai sa-ti fie rusine daca esti cu marea-n ochi si nu vrei sa o privestimmmm plimbari pe nisipul umedCrixia chiar ma chinuestiSi nu ti-am gresit cu nimic.
Pogos exact asa:dreptul mai umflat ca stangul.Tre sa-mi cumpar slapi ca nu mai intru in nimic

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Blanca eu am pregatit pt BBlina in spital bodyuri cu maneca lunga si pantalonasi cu piciorus tip salopeta, fara maneca.Asa am inteles de la prietena mea ca e mai bine,sa nu barai zona buricului cu pantalonasi cu elastic si cu maneca lunga la bodyuri si piciorus la pantaloni pt ca inca nu au reglata temperatura corpului cand vin pe lume.Si caciulitze nou nascuti.Am gasit ceva care e din bumb f subtire.
Pai mai trebuie prosoape,sapun,pasta de dinti,camasi de noapte+de nastere,papuci dus,papuci de circulat,etc...imi iau si silicoanelemameloane cu mine sa fie,pompa sa fie,brau pt mami daca opteaza pt...hainutze de iesit,cercelusi pt urechiutze,bani mai mici si mai mari.Si in loc de apa sau nu numai,ceai pt stimularea lactatiei.Aaaa si scutecele alea de unik folosiintza,pt/ daca schimbi pe bb,il asezi pe ele.Plus pamepersii si servetele umede pt funduletz.Asta mi-am adus aminte acum.

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput