Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 8

Giova spune:
Neatza!
eu sunt treaza de la ora 7, din cauza caldurii nu am mai putut dormi.
Dus copil la gradi, facut piata, astept sa termine sotul ceva sa dam o fuga in Real.
si eu trebuie sa ajung la eco sapt. asta. sper sa mai gasesc liber in vreo dimineata, caci iar m-am trezit tarziu cu programarea. Noroc ca asist. mi-e prietena si-mi gaseste ea loc.
Pooh bafta la eco si sa rezisti prin magazine. nici eu nu mai am chef de colindat, chiar si sotul s-a mirat, dar ce sa facem...asta e situatiunea acum.
Noce felicitari pt. bebe grasunel! ai luat doza de soare pe vara asta? bine ca ai putut.
Elenada super vesti despre bebelinii tai. sa stea in burtic cat mai mult sa creasca mari si sanatosi.
Bia28 ce putin mai ai si tu! incepem galeria in curand!
Mony08 ai grija de tine si fugutza la dr. daca nu se raresc contr.
Meleea, Eumada mie mi s-au marit sanii, am ceva crusta de la laptic pe sfarcuri, dar nu curge nimic. asa a fost si la marco, dar nu-mi fac probl., vine el. stati si voi linistite, ca ve-ti avea lapte.
Moniland super ca stai acasa. Relaxeaza-te, caci pe urma nici vorba de asa ceva. fa ceva ce-ti place...
Coccorina bafta la examene si ai grija cu contr. astea. Te asteptam cu vesti bune de la eco.
Blanca super weekend ati avut.
a terminat sotul, musai sa mergem la cumparaturi., pe mai tarziu.
_
Gio33+ si Marco(06.01.2006)
poze

danielle02 spune:
`neataaaaaaaaa ??
ma simt ceva mai bine azi,am dormit de la 10 pana la 8 cu o trezire pe la 1 la pishu
eram varza ieri,am scos fata in parc pe la vreo 5 jumate si tot eu eram obosita,greu greu...
coccorona,felicitari ptr note asa mari,tine-o tot asa,ei iti tin pumnii
eumada,stai linistita ca are timp sa iti vina laptele.e mai bine ca nu iti curg acum,ca nu trebe sa stai cu "tampoanele" ptr sani in sutien ca mine,e naspa rau :(( la mine imi curg tare,daca apas cat de putin sanul sau stau aplecata.imediat isi fac aparitia picaturile alea transparente,ca lapte sau colostru nu e.daca era lapte trebuia sa fie alb si daca era colostru trebuia sa fie un lapte mai "gros" mai consistent.stiam ca ala il ai doar dupe ce nasti.in fine... si nu mai fi ingrijorata.
v-am pupat,sa aveti o zi frumoasa nu prea calduroasa
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Motana spune:
www.youtube.com/watch?v=JXYNAsunNfo&feature=quicklist" target="_blank">haine pt. alaptat. Nici nu stiam ca exista, v-ati luat asa ceva? Am mai vazut si un shal, gen poncho pe care il pui ca sa alaptezi in public foarte fain: www.youtube.com/watch?v=ssi4nYYj1Bo&feature=quicklist" target="_blank">asta
Noce, de facut sapunul e ceva mai complicat, dar e simplu de luat un sapun neutru si ca sa ii dai o aroma ceva, pune-l la topit, adauga 2-3 picaturi de ulei de lavanda si|sau musetel (singurele permise la bb pana in 2 luni), varsa din nou intr-un recipient si voilá! Cu galbenusul de ou nush ce sa zic, nici nu am gasit ca ar fi indicat, si mai stiu ca ou parca se da pe la 1 an, din cauza alergiilor, ca si mierea de altfel, asa ca nu as risca sa il pun, chiar si pe piele. Eu probabil ca o sa pun niste pliculete de musetel in cadita, alte plante nu prea am pe aici, de aia imi e si mai usor cu uleiruile esentiale, desi tot planta e cea care "lucreaza" si in cazul lor.
Uleiul de masline e mai gras, nu e rau, dar daca vrei unul care sa nu luceasca asa de tare e cel de migdale dulci, nu ramane asa de unsuros. 34+
Daria Alessia
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

dariaioanaxx spune:
buna zmeurici,
raportam si noi schimbarea prefixuluisi mai raportam si picioare si maini umflate
culmea e ca pana acum n am avut nimic doar de cand a venit caldura..nu stiu ce legatura are dar asta e...plus noaptea mani amortite tare tare, mai mult stanga de fapt..
Crixia - eu sunt eroina care inca merge la servici(pana la ora 14 insa)si o sa merg pana nasc creddar parca mai sunt si multe alte fete
nu sunt singura...
tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.30 cu Daria Nichola Miryam,
INIMA, A INIMII MELE!

Moniland spune:
Si eu inca mai merg la serviciu. Astazi e o exceptie si ma bucur ca m-a sunat o colega sa-mi spuna ca sunt doi colegi raciti si sa nu ma duc.
Dar itentionez sa ma duc la serviciu cat de mult pot.
Ma deranjeaza si pe mine caldura ca ma umflaaaa.32+
Laura Ioana
Irina Maria

andreea_1979 spune:
Buna si de la noi ! Noi suntem bine , am miscat toata noaptea si am un acum , dar ma bucur din suflet ca e bebelusa mea bine!
Fetele am si eu o intrebare la voi : am cumparat de la farmacie ulei de somon ( omega 3) stiu ca e bun pentru dezvoltarea creierului lui bebe , insa mi-a zis farmacista sa intreb neaparat doctorita . Voi ati luat?
s 33+ Laura Maria

Giova spune:
gata cumparaturile, am intins haine, imediat facem un gratarel pe balcon, ca tare cald e.
am luat azi capsuni din piata, vreau sa fac gem din 2 kg...nu cred ca mai reusesc azi, mergem si la o zi onomastica diseara....nu prea am chef, dar e musai.
Mi-a sosit si kitul de la Cord Center...e ditamai cutia. sa vad pe unde-i fac loc prin casa, sau ar trebui sa o pun in masina, asa nu uit cu siguranta de ea.
Maine la 11 am programare la eco.
Motana da unde le gasesti? bani sa fie caci sunt inventivi oamenii.
Danielle bine ca esti mai ok azi si ai reusit sa dormi.
Dariaioanaxxx felicitari pt. schimbarea prefixului. la cat mai multe sapt. cu 3 in fata.
_
Gio33+ si Marco(06.01.2006)
poze

lucialu spune:
'Neatanu, nu m-am trezit acum dar asa imi veni sa jic.
Giova super ca ai gasit chilotzeii!Acum se explica de ce nu mi-au sarit in oci.Chiloti langa ustensile pt alaptat???
Acolo chiar nu m-am uitat ca nu mai am nevoie.Bafta maine la eco!Esti curajoasa daca te apuci sa faci gem pe caldurile astea.
Pooh bafta la eco!Si eu declar yak!la cumparaturi,ma misc foarte greu si cu dureri asa ca nu ma mai trage inima sa plec.Insa mai am de mers in 3 locuri,noroc ca sunt bine definite,aproape si stiu exact ce tre sa iau. insa va trebui sa ne mobilizam sa mai facem un rand de luna si bec in casa inainte de marea intalnire.Ce face"olejul"?
Noce nu mai vorbi de lucruri frumoase...anul asta sarim marea
dar la anul daca Dumnezeu ne ajuta si suntem sanatosi si la punga grosi,ne luam pitica si plecam.As fi in stare sa stau numai pe faleza si cu gura deschisa ca focile,sa simt briza sarata lipita de cerul gurii.
In timp ce scriu asta mica lucreaza la stomactocmai ne-am alimentat.Fiecare pe treaba ei.
Alinutza e biiiine daca esti linistita.Nu trec umflaturile nici cu Lioton,nici cu exercitii,nici cu masaj,nici cu picioare atarnate pe sus.De duminica sunt asa,parca as calca pe perne cu aer.Am aerbaguri in loc de picioare.Si mainile asisderea.
Bia wow!Mai, dar multe zmeurici isi anunta sosirea.Chiar nu stiu cine va da startul ca sunt muuuulte AMR-uri!Doamne ajuta sa fie bine la toate!
Andreea eu iau omega 3.Singura conditie este sa nu fie ficat din peste.
Si noi am schimbat azi prefixul,Daria,deci intram in linie dreapta.Okim de sus pista de aterizare,incetinim motoarele,asteptam turnul de control si semnalele luminoase.Peste 8 saptamani de preferat
legat de vise...visam mult aiurea cred eu pt ca avem tot felul de ganduri legate de BB si de nastere.Eu par exemplu dupa o discutie in prealabil cu al meu ca tre sa facem bagajelul de spital sa fie facut,am visat noaptea ca mi-a venit sa nasc(bine eram si necajita cu durerile astea si frica sa nu nasc prematur).Si in vis spuneam"uite ca nu am mai apucat sa fac bagajul"Plecasem singura spre spital si nu reuseam sa dau de al meu sa vina.Si eram stresata si in vis ca nu e inca timpul de nascut
am ramas cu o intrebare in aer:deci cum e treaba cu buricul,tre sa cumparam fasa speciala ca cea descrisa de mine de la chicco au ba?Am inteles ca se pudreaza buricul cu baneocin si mai departe cum vom proceda?
O zi buna tuturor!
KISSES
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

emabucuresti spune:
am reusit sa trimit si eu zilele trecute cateva poze cu noi pe contul comun, am scotocit mult ca nu aveam prea multe poze special facute cu burtica.acolo il puteti vedea si pe baietelul meu mare(1,4 luni)
si pentru ca i a trecut baiatului meu febra (cred ca a facut roseola, asteptam bubitele), mi a venit inima la loc si am prins un pic de timp pt a ma uita azi la poze cu voi si burticile
lucilau referitor la ultima ta intrebare, nu stiu cum arata fasa aceea speciala pt buric, chiar sunt curioasa, iti spun insa cum am procedat noi- din spital pe baiatul cel mare m au invatat sa il dau cu o picatura doua de betadina apoi sa pudrez putintel baneocin.Si buricul lasat nebandajat.Imi amintesc ca l am pus pe sot sa caute disperat niste scutece cu decupatura in dreptul buricului-auzisem ca ar exista asa ceva, dar nu a gasit. Ne-a cazut in cateva zile si am scapat de stres. Acum fiind vara cand se va naste bb mic, chiar as vrea sa folosesc ceva mai safe, o protectie ceva contra potentialei infectari.
alinutza pai atunci sunt sanse sa ne intalnim la maternitate , desi daca ma gandesc bine nu cred ca va sta al meu in burtica pana in jurul datei de 31 iulie, ca si frate-sau a fost mai grabit cu doua saptamani
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

pogos spune:
declar si eu prima zi cu picioare umflate. ieri a inceput sa mi se umfle. de-abia am asteptat sa ajung acasa si sa stau in pat. acum vad ca si-au mai revenit, insa sunt inca umflate, mai ales dreptul.
trebuie sa ma apuc si de mancare, insa nu am nimic in casa, trebuie sa merg la cumparaturi si apoi sa astept sa ma loveasca putin inspiratia.
as face o supa de pui si o budinca de conopida...
o sa vad.
Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu
Tudor Petru
AMR aprox 5 saptamani