Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

, remember me? la o
lipsesc motivat, dupa cum am spus, am inceput sesiunea....doua examene pana acum, note mari (10 si 8) ca doar invatam doua
Raportam si noi contractii dureroase+ndureroase, duminica chiar am avut naspa....din 2 in doua minute pentru o ora, am luat no spa la greu - adica vreo 4 - si am stat cumintele. Bine, trebuie sa mentionez ca am calatorit cu un LOGAN, fara AC si cu o soferita de nota "-2" daca pot sa ma exprim asa pana la examen, adica vreo 100 km , de-am crezut ca mor. Bebelina e invata in Passat, care amortizeaza acele socuri de la gropi si nu i-a placut deloccccc in logan, deci de-acuma ne duce tati ca mami nu vrea sa mai conduca, cel putin nu asa mult in afara orasului. Ieri ne-a toropit caldura. Nu imi vine sa cred caci eu de obicei nu aveam probleme cu caldura nici la 40gr. In rest miscoteste la greu...face burtik lui mami in toate felurile, ca asa ne place noua, sac! - mai ales cand stau in fund pe scaun...
Speram sa fim mai bine de acum, oricum vineri mergem iar la morfo fetala, sa masuram iarasi toate....si ne vede si tati.
Mai avem 4 ex, deci nu va suparati pe noi ca nu prea avem timp sa mai scriem, dar de citit va citim in fiecare dimi la cafea.
la toate si la toti....

Viitoare Mami superr fericita! 33+ Isabelle
AMR 6 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Inchina-te inainte de culcare si inchina si perna. Ca sa te trezesti din cosmaruri e de ajuns sa te inchini sau sa spui "In numele Tatalui, al Fiului, al Sfantului Duh". E verificata, eu numai asa ma trezesc cand visez urat.
Pt somn mai bun noaptea ajuta si rugaciunea de seara, eventual chiar sa te rogi sa te fereasca Ingerul Pazitor de duhurile rele in timpul somnului.

Citat:
citat din mesajul lui eumada

si inca ceva si mai ciudat.Dorm enorm de prost noaptea,intrerupt si cu cosmaruri cumplite....defapt niste chestii mai curand strarni oricum.Nu ma ridic dinpat ca nu pot dar ma si foiesc si dorm intrerupt,eu acre dormeam de ma luai cu tot cu pat....

34+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie

AMR 6 sapt

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Cocorina, bafta la urmatoarele examene, tot asa cu note mari sa vii!
Eumada, nu te mai ingrijora cu sanii, lapticul va veni, nu este o regula sa sesizezi adaptarea lor inainte de nastere. Cat despre volumul lor, au timp sa isi modifice volumul odata cu sosirea lapticului!
Eu nu am avut simptome inainte de prima nastere, nu observasem modificari majore in volum, le puneam pe seama kg in plus....iar laptele a fost indeajuns, ff mult! Imi amintesc ca bb sugea dintr-un san iar celalalt san curgea singur, colectasem intr-un bibe cam 50 ml fara sa-l ating. Atunci parca s-au marit , se umpluse cu lapte sanii!

Mai mergeti la servici? Care-i eroina, sa faca un pas in fatza?!!

Cri mami de Ale ( 2003) & +28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

EUMADA ,nu te ingrijora ca nici la mine pana acum nu prea erau semne si ma lua disperarea cand o vedeam pe cumnatamea ,care are ....mama mama......nici sanii mei nu sunt prea mari.Nu mai stiu cine a zis sa freci sanii cu un prosop aspru cand iesi de la baie ,asta am facut ,daca imi aduceam aminte pana acum. Di sa nu crezi ca atunci cand zic curge ,vine vre-un val, nu, se umezeste putin sfarcul.
Oricum ,mai ai timp destul !

Meleea 33

AMR 7 sapt pana la DPN
AMR 5 sapt pana la cezariana

http://picasaweb.google.ro/meleea9/Desktop?authkey=Gv1sRgCI7LhN_Qu-HOrwE#
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

COCORINA , felicitari pt examene si bafta in continuare. in rest ai grija cu caldura si zdruncinatturile ,ca se supara bebe pe tine .

Meleea 33

AMR 7 sapt pana la DPN
AMR 5 sapt pana la cezariana

http://picasaweb.google.ro/meleea9/Desktop?authkey=Gv1sRgCI7LhN_Qu-HOrwE#
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Buna fetelor!

am revenit si noi aseara pe la casele noastre. a fost f frumos insa cu somnul mai greu...al meu sot sforaie de vibreaza peretii asa ca...
acasa mai doarme dincolo si nu ma deranjeaza insa cand plecam undeva este crima si pedeapsa.

am dormit azinoapte ca un bebelus. am recuperat
ma duc sa citesc din urma si revin

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

CCoccorina am vazut ca nasti in iasi poate stii ce tarife au astia din cuza voda..ma refer la asistente,moase,etc celelalte..stiii tu...
referitor la mersul cu amsina...e vorba de soferul care conduce nu de masina....
Eu am un matiz pe care-l conduc singura inca si e luat acum patru ani far AC servo si alte chestii si totusi daca stiu sa mererg...nu e nici o problema..cand sotul meu nu poate merg eu la medic si la iasi si la bacau..si peste tot

si am mers cu matizul si cand aveam decolare de ou de 2 cm ....fii atenta la soferul cu care mergi...multe femei nu prea le au..pentru ca sunt soferi de duminica.....
Nu ma laud dar in 16 ani de permis si condus nu am zgariat niciodata masinile cu care am mers..nu am nici o ammenda si nici puncte.....
asta e....te pup si poate imi dai si mie ceva informatii despre scorurile de a iasi,sunt sigura ca te-ai interesat deja

Madalina s29Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna fetele,

Ne prezentam si noi la raport...am fost in we la Campina, la socrii care nu sunt acasa..a fost ok..mai racoare ca aici, ba chiar am dormit invelita cu plapuma groasa. M-am simtit bine..au venit niste prieteni, am facut un graterel...super ok. Ne-a si plouat ieri. Drumul a fost ok..dar cred ca alta deplasare nu mai indraznesc sa bag, caci cine stie.

Am fost de dimineata si ne-am luat sange pentru ceva analize, apoi am venit direct acasa sa papam sa nu ne ia vre-un lesin..am halit si acum bebe misca la greu..cere somn..asa ca.....mai scriu cand ma trezesc

s34 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

neata

Noce, tu te intrebai daca mai este cineva care NU are contractii si tot tacamul parca ,fara sani mari si scurgatori, da si eu sunt asa nesimtitoare nu am nimic si mai si dorm ca o valiza in gara , singuril lucru la mine ste ca retin foarte mult lichide care ami apasa pe partea dreaota a corpului si mana dreapta ami este tot timpul''amortita'' ca sa nu mai vb de cum arata picioarele mele.
36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

neazta!

noi aseara ne-am intors de la tara si in loc sa ne bucuram de curte si sa stam pe afara am stat numai in casa pt ca dupa o ora de stat afara duminica ni s-a facut rau ...probabil de la caldura.
In weekendul asta m-am umflat mai rau ...de parca nu eram suficient si daca as aduna orele dormite...ar fi foarte putine. Toata noapte ne intoarcem cand pe o parte cand pe alta si cand reusesc sa adorm visez numai tampenii.

Mica imi pare rau pentru durerile pe care le ai. Ai mare grija de tine.

elenada felicitari pentru vestile bune de la eco.

bia28 mai ai foarte putin!!! Iti tin pumnii sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos.

Cocorina bafta in continuare la examene.

34+

Mergi la inceput