Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Bine ai venit pe lume intaie zmeurica a Odiseei noastre!Sa ai o viata minunata,sa fii iubita si sanatoasa!Nusy FELICITARI si recuperare grabnica!!!Esti mamica(,) cu acte in regula!
Hihi Ioana tu ma intrebai pe mine si de fapt tu ne-ai anuntat
Alina se mai poate gasi batista si la standurile de bbici in hipermarketuri sau magazine specializate.La noi e un pic mai ieftina in farmacii,cel putin intr-un lant.
Motana baie seara si daca mai e nevoie peste zi.Vedem la fatza locului cat de murdarici vom fi si cat de descurcareatza e mami.
Noapte buna burtici.Nici nu ma gandeam ca azi e StartulNoapte buna zmeurici!

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcha-oana spune:

NUSY felicitari,sa ai parte de o fetita frumoasa ,sanatoasa si mancacioasa.
ptiii ce frica m-a cam luat,cand ma gandesc ca m-ai avem putin

fetele,eu nu prea am contractii,dar in chimb am niste dureri ,jos acolo,nu la burta ,acolo,la muschii de acolo intre picioare,cateodata de abea ma intorc in pat de pe o parte pe alta,voi patiti asa ceva?
sau cateodata ma inteapa in vagin ,de zici ca imi baga cutitul acolo,oare sa ma sperii,sau e ceva normal?
BIA nastere usoara,iti tin pumnii!
doamne ajuta sa nastem toate fara probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

FELICITARI NUSY, SA CREASCA MARE ,SANATOASA SI SA FITI FERICITI!

Meleea 33

AMR 7 sapt pana la DPN
AMR 5 sapt pana la cezariana

http://picasaweb.google.ro/meleea9/Desktop?authkey=Gv1sRgCI7LhN_Qu-HOrwE#
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#

Mergi la inceput

Nu ma asteptam sa inceapa zmeuricile ,parca ma ia frica si nerabdarea in acelasi timp. SI m-au apucat niste nervi ca eu nu stiu unde o sa stau si vreau si eu cuibul meu....sa montez si eu patutul ,sa pregatesc casa pt bebe si nu ma intelege nimeni ,cica e timp unde naiba mai e ca uite ca nu mai este

In rest ma bucur pt NUSY, ca isi tine bebelina in brate si imi imaginez cum o sa fie si la noi......SANATATE MULTA LA TOATE ZMEURICILE SI MAMICILE LOR SI SA NU-I UITAM NICI PE TATICI!

Meleea 33

AMR 7 sapt pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Nusy felicitari , refacere rapida si bebelina sa fie sanatoasa.

bia te asteptam cu vesti

Mushil mie la 24 saptamani mia zis doct ca e cu capul in jos,acum sa vad joi daca o ramas asa.Difera de la o gravidutza la alta.

Giova ,meleea multumesc de sustinere,stau cat pot la patut,dar am inceput si eu sesiunea si e cam dificil.

Va sa aeti grija de voi si de zmeuricii din burtici,nici mie numi vine sa cred ce repede o trecut timpu
ApropoGiovaam o rugaminte ori sa-mi modifici tu la listuta,ori sa-mi trimiti si mie parola.Deocamdata am carut albastru,sa vad sa nu se modifice joi,voi naste la maternitatea Odobescu cu Ioia Ovidiu,si in loc de Mony24,sunt Mony08 si cam atat deocamdata ca numele inca nu l-am ales.

Mony 29+

Mergi la inceput

Si colac peste pupaza, iar latra cainele ala nenorocit .....ca nu am mai vazut asa caine sa latre incontinuu tota noaptea

Fetele, imi cer scuze dar am intrat in panica si imi vine sa il iau la bataie pe al meu sot ,zici ca nu-l intereseaza sa gaseasca nenorocitul ala de apartament ,ca e si pretentios nimic din ce i-am propus nu ii convine........

Meleea 33

AMR 7 sapt pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

meleea, daca te ajuta cu ceva, nici eu nu am cumparat mai nimic din tot ce vad pe aici, ma gandeam chiar sa mai dau un copy paste intr-un doc word cu ce au mai postat fetele pe aici. Cel putin de la farmacie nu am nimik , dar sper sa le iau pe toate dintr-o lovitura.
Camera noastra/bebe e inca in varuiala, nici mie nu imi place sa ma las pe ultima suta de metri dar zic si eu "maie un pic" , nu te mai stresa.

oana, imi da si mie cateodata tot prin zonele respective... exact aceeasi impunsatura, si cand ma ridic de pe scaun uneori nu pot face decat un pas, ma opresc, se "acomodeaza" organele si apoi iar. O sa o intreb pe dr. dar mai demult cand i-am zis, a raspuns "e normal".

34+ Daria Alessia

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik76 spune:

neatza, fetele! N-am mai scris de mult, am avut ceva probleme, am stat in spital 3 zile si inca nu stiu daca s-au rezolvat. Am fost sambata la eco si cand m-a vazut doctorita ce umflata sunt s-a speriat si fiindca ii spusesem ca am tensiunea cam mare m-a fugarit urgent la spital unde am ramas pana ieri. Am ajuns acolo cu tensiune 16 cu 10 si m-au oprit pentru investigatii, masurat tensiune si ascultat BCF din 2 in 2 ore, chestia e ca oscileaza nenorocita asta de tensiune,cand e 12 cu 8 cand e 14 cu 9, dar macar acu n-a mai trecut de valoarea asta. Oricum, mi-au prescris si tratament cu pastile pentru reducerea tensiunii, a mai scazut, dupa cum v-am zis, dar ei tot nu sunt multumiti si lamuriti ca e tratamentul cel mai bun, asa ca azi merg la cardiologie pentru alte investigatii. M-am saturat si ma rog sa fim bine pana la final si eu si bb, ca la un momemnt dat s-a vehiculat ideea de a-l scoate pe bb mai repede ceea ce m-a panicat f. tare. Se tem de eclampsie si ar prefera sa scape asa de pb, dar bebelina mea e inca prea mica! Prefer sa stau eu in spital pana nasc, monitorizata si supravegheata, decat sa nasc prematur si sa stau cu ea la incubator, cu toate complicatiile de rigoare. Ma rog sa rezistam cu brio macar pana la 36 de saptamani.
Mai nou, m-am procopsit si cu candida, cred ca si din spital, si ma ustura si ma mananca de ma catar pe pereti . Am inceput tratament local cu clotrimazol crema, dar nu pare sa cedeze. Stie cineva vreun ceai, ceva ?

Ioana, s. 32 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik76 spune:

P.S. Scuze, ca abia acum am vazut - felicitari, Nussy, pentru bebelina, sa fiti sanatoase amandoua, si sa te bucuri de minunea care a venit pe lume, sa va aduca numai bucurii !
Cat am stat in spital, chiar ma gandeam ca nu mai e mult si am sa ma intorc pentru marea intalnire cu puiul meu si m-au luat niste emotii!
Dar sper sa nu ma mai intorc acolo decat peste vreo 4-5 saptamani si asta pentru a naste, nu pentru alte probleme!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Imi amintesc semnatura lui nusy si era Ingrid Christiana. O puteti trece asa pe prima pagina si apoi modificam daca va fi cazul.

33+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput