Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 20
vally spune:
PRIMA ZMEURICA
Nusy felicitari!!!!!!!!!! Sa va traiasca bebelusa !!! sa fie sanatoasa,cuminte si papacioasa!!!
refacere rapida si usoara!!!
ooaauuu
m-au luat emotiile rau de tot ....se apropie sarcinile de sfarsit si ne vedem bebeii 
incep insomniile si pe la mine
fetelor,voi aveti dureri de cap?
saptamana viitoare mergem in minivacanta la mare![]()
aaa...am schimbat si noi prefixul
trece fff repede timpul...si eu inca sunt la faza de liste....
nu am cumparat nimic pentru spital sau ptr bebe; pana acum am renovat camera si am dat comanda pt patut comoda si dulap pt bbelina care trebuie sa soseasca in jur de 23.06
vally
s30
Adelina
siacob spune:
vally de duminica am dureri de cap in continuu 
am zis ca poate sunt de la caldura, de la presiunea atmosferica...dar nu prea imi dau pace. Recunosc ca nu am luat nimic decat ceai si odihna.
Oauu...eu tot fac liste cu ce mai am de cumparat dar sunt in faza de lista. Acum ca a venit prima zmeurica trebuie sa facem bagajelul si noi
. Saptamana asta cumpar ce mai am de cumparat si saptamana viitoare spal hainutele de bebe....mai e putin, azi tocmai am incheiat 35 s.
34+
coccorina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Moniland Si a venit pe lume prima zmeurica!!!!!! "A nascut Nusy azi o fetita de 3.100gr., 50cm si scor Apgar 9, prin cezariana" transmite mesajul o fata draga. ![]() Multumim IoanaTugs ![]() 32+ Laura Ioana Irina Maria |
M-am emotionat pana la lacrimi....deja s-a dat startul...deja?

Sa le dea Domnul sanatate, sa fie bine si mami si bebe.
Noi le suntem alaturi!

Viitoare Mami superr fericita!
33+
IsabelleAMR 6 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!
coccorina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionik76 neatza, fetele! N-am mai scris de mult, am avut ceva probleme, am stat in spital 3 zile si inca nu stiu daca s-au rezolvat. Am fost sambata la eco si cand m-a vazut doctorita ce umflata sunt s-a speriat si fiindca ii spusesem ca am tensiunea cam mare m-a fugarit urgent la spital unde am ramas pana ieri. Am ajuns acolo cu tensiune 16 cu 10 si m-au oprit pentru investigatii, masurat tensiune si ascultat BCF din 2 in 2 ore, chestia e ca oscileaza nenorocita asta de tensiune,cand e 12 cu 8 cand e 14 cu 9, dar macar acu n-a mai trecut de valoarea asta. Oricum, mi-au prescris si tratament cu pastile pentru reducerea tensiunii, a mai scazut, dupa cum v-am zis, dar ei tot nu sunt multumiti si lamuriti ca e tratamentul cel mai bun, asa ca azi merg la cardiologie pentru alte investigatii. M-am saturat si ma rog sa fim bine pana la final si eu si bb, ca la un momemnt dat s-a vehiculat ideea de a-l scoate pe bb mai repede ceea ce m-a panicat f. tare. Se tem de eclampsie si ar prefera sa scape asa de pb, dar bebelina mea e inca prea mica! Prefer sa stau eu in spital pana nasc, monitorizata si supravegheata, decat sa nasc prematur si sa stau cu ea la incubator, cu toate complicatiile de rigoare. Ma rog sa rezistam cu brio macar pana la 36 de saptamani. Mai nou, m-am procopsit si cu candida, cred ca si din spital, si ma ustura si ma mananca de ma catar pe pereti . Am inceput tratament local cu clotrimazol crema, dar nu pare sa cedeze. Stie cineva vreun ceai, ceva ?Ioana, s. 32 cu ![]() |
ionik, ai grija de tine, sa faci ce iti spun dr si sa dea Domnul sa fiti sanatoase amandoua. Poop
Viitoare Mami superr fericita!
33+
IsabelleAMR 6 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!

. Am inceput tratament local cu clotrimazol crema, dar nu pare sa cedeze. Stie cineva vreun ceai, ceva ?