Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 18
ylla2009 spune:
WOW FELICITARI NUSSY..SA VA TRAIASCA FETITA,SA CREASCA MARE ..FRUMOASA SI DESTEAPTA..SA FIE UN BEBELUS CUMINTE IAR TIE MAMICO REFACERE RAPIDA!! VA ASTEPTAM CU DRAG ACASA!!
Eu maine spal si calc lucrusoarele lui bebe..wow..mi-au dat si mie lacrimile !!

HAI BIA!!!Nastere usoara si te asteptam cu vesti!!
Ylla
34+Luca Andrei si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
Lucrusoarele lui Luca
anemona27 spune:
NUSSY SA ITI TRAIASCA FETITA,SA FIE SANATOASA !
Mi-au dat lacrimile cand am citit,chiar mai e putin,incepe sa mi se faca frica de momentul mult asteptat.
35+
Alex
pogos spune:
felicitari nusy! refacere rapida si bebelina sa fie sanatoasa, sa aiba o viata frumoasa, sa fie norocoasa si sanatoasa!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
AMR aprox 5 saptamani
adrianafedorca spune:
si eu tot dau refresh-uri ...
, inca nu-mi vine sa cred
sunt asa emotionata ...
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
36+
Anastasia Ioana
AMR 3 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
pogos spune:
adriana si tu mai ai putin ![]()
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
AMR aprox 5 saptamani
ylla2009 spune:
Asa si eu ADRIANA ..dau refresh mereu.Apropos..te mai doare spatele??
Pe mine ma doare asa rau..e prima data cand ma doare efectiv coloana.
Ylla
34+Luca Andrei si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
Lucrusoarele lui Luca
Burtik 34+
Motana spune:
NUSY, FELICITARI!!!!!!
Deci ne tinem de lista? Ca tu erai cap de lista si vad ca asa a si fost, wow, am dat o ocheada sa vad dupa cine imi vine randul
. Mi-au dat si mie lacrimile de emotie, ce face maternitatea asta din femei!
Patricia nice mesajul tau "Bine ai venit pe lume fetita de Nusy!!" hehe... chiar, nu stie nimeni cum o cheama pe bblina? Moni, Ioana? Abia astept sa intre si sa ne povesteasca.
Bia!!!! esti in spital deja, de aia nu ne dai vesti? Speram ca da, cu bine 
M-am entuziasmat si am uitat ce voiam sa scriu, ca de vreo ora tot citesc paginile din urma... ![]()
Alina, chiar ma intrebam pe unde ne umbli. Ia dezvaluie si aici ce chestii asa mai socante ai descoperit in cercetarile tale, asta daca nu e secret profesional, na. Asa e, marketingul si publicitatea fac toti banii, desi constienti de asta, ne lasam inselati, ca ne place, ca atunci cand cineva iti face complimente de nu mai stii de tine, cum ca nu poti zice stop!
Vanity, my favorite sin, hehe!
Cordonul, din cate am vazut e pe 2 mode: unii ca sa il stergi cu alcool, dar pur, altii ca sa se lase asa, ca s-ar usca mai repede. Oricum, nici una din alternative nu a dus la infectii. Eu as tinde sa ii pun mereu ceva, ori o solutie de iod, ori alcool.
Intrebare: se face sau nu baie inainte de a-i cadea buricul? Adik baie sa il acopere apa, scaldat.
Si cat de des spalati bblul? In fiecare zi? Dimineata si seara? O data la cateva zile? ![]()
Of, cu hainutele astea, mereu ma alarmez cand citesc, ori mi se pare ca nu prea am cu maneca lunga, ori ca am numai marimi mari... 
Eu stiu sigur ca aici, desi cu 40° in geam, in spitale e frig tare, cel putin asa mi se pare mie, lor nu, deci o sa am ceva salopetele cu labute, am 2 subtiri tare si una mai pufoasa asa, apoi body-uri si daca e nevoie, paturica. Asa e, au nevoie de putin timp ca sa isi faca treaba hipotalamusul si sa regleze temperarura nou nascutului. Explica intr-un documentar, nici nu mai stiu care.
Moama, ieri am vazut niste videos cu nasterea naturala 
stiam ca nu vreau sa ma uit da nu ma putem abtine, valeeeu crek am innebunit, caci azi ii ziceam sotului ca nu stiu daca e mai bine cezariana sau nu. N-am avut treaba pana acuma, am si anuntat dr ca vreau nastere naturala si mi se pun pitici pe creier la sfarsitul sarcinii...
Va
si asteptam vesti de la primele mamici! 
34+
Daria Alessia
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
Motana spune:
Dr. www.drspock.com/article/0,1510,4080,00.html" target="_blank">asta zice ca sa nu bagam pe bb la apa adanca
inainte de a-i cadea cordonul.
Aici ii spala in disperare, din prima zi din spital, au o problema! Numa nu ii freaca cu piatra ponce creka, of of!
34+
Daria Alessia
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
pogos spune:
motana si pe ana a spalat-o in spital cu totul. iar cand am ajuns acasa eu am spalat-o in cadita. si i-a cazut buricutul in cateva zile si nu a avut nici o problema
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
AMR aprox 5 saptamani
Alex@Sara spune:

felicitari nusy pt aparitia primei zmeurici! Sa va traiasca,sa fie sanatoasa si norocoasa !
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
32sapt+