Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

'mna-seara si de la noi

am intrat sa bag si eu o agitata pt Bia

sa fie totul bine
la 37 sapt e ok sa nasti asa ca go go go fara probleme !!!! NASTERE USOARA !!!
contractii regulate la 5 minute ... wow

vaaaai nu imi vine sa cred ca se da startul la zmeurici

noi suntem bine. azi am fost la nea dr si ne-a dat augumentin pt infectia urinara ... sper sa treaca.

in rest dorm rau noaptea de la caldura... si desi pana acum nu am stiut ce inseamna retentia de apa se pare ca incep si eu usor usor sa ma umflu... am remarcat de cateva zile degetele de la maini ca au inceput sa se transforme in carnaciori...
cu picioarele nu am probleme inca... doar dureri daca merg mult.

am vazut ca vbeati de sani... mi s-au mai marit dar f putin... nici macar nu s-au inchis la culoare. sfarcurile nu s-au format , iar de curs nu curge nimic. eu insa sunt optimista si sper din suflet sa alaptez.

sper ca Bia a luat de pe mailul comun macar un nr de tel sa ne anunte daca e ceva...

s34
buburuzul miscacios

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

pt Omega 3 recomandati-ne si un produs! E ok Pronatal Tabs Omega 3 fabricat de Ferrosan?

Cri mami de Ale ( 2003) & +28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Bia

Doamne ajuta! Sa vina sanatos bb!

34+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie

AMR 6 sapt

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Hai Bia!!!! Hai Bia!!!!!

m-am emotionat atat de tare incat am uitat tot ce-am citit...si barbata'miu a trebuit sa repete o intrebare de cateva ori...s-a si ingrozit ca eu bolboroseam incoerent "naste, naste...."

sa dea Dumnezeu sa fie totul bine, sa aiba o nastere usoara si bebe sa fie sanatos

Alinutza 30+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Crixia acum merg pe Biomarin plus,dar folosesc cu drag de obicei Omega 3 de la Doppel Herz.Nu am luat ce spui tu,dar daca e pronatal,e ok.Sa nu fie uleiul din ficat de peste atat.
Blanca trebuie comprese sterile nu dischete pt ca ei oricum sunt predispusi la infectii la ochisori.Nu sunt putini BBeii care o fac.Eu la helpnet vazusem batista la 45 de roni parca.
Haaaaaaaaaaaaai Biaaaaaaaaaaaaa!!!
si eu pregatesc un trolisor pt spital

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pogos

bia, tinem pumnii sa fie bine!
elenada, stai cumintica sa mai stea bebicii la caldurica.
si ziceai de polizu. eu am inteles de la doctorita mea ca bebeii se dau in salon la mame, nu te duci la alaptat nu stiu unde. cica ar fi saloane de 4 paturi plus patuturile bebeilor si rezerve de 2 paturi cu patuturile aferente.
mai sunt cele cu plata unde e un singur pat si stai singura cuc.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 5 saptamani

Nu ii mai dau in salon

Din ce am vazut eu ca tot bantui pe la ei au saloane cu 9 paturi si rezerve cu doua paturi.
Prietena mea sta la rezerva cu doua paturi dar bebelusii nu ii tine cu ea si imi zicea ca nimeni nu are bebeludsii la salon. Si ea plateste rezerva. Da 80 de euro are doua paturi dar momentan e singura in salon.

Nu au conditii sa duca copii la salon.
Sala lor e la et 4 iar rezervele sunt la et 2
Ar trebuie sa pedaleze cu ei pe scari sau in lift
Au tot felul de controale si multe spitale si-au schimba politica si nu mai dau bebeii in salon.
Eu iti zic ce stiu si ce mi-a zis si doctorul si prietena care e internata acum acolo.
Zic si eu ce mi-au zis.

elena +32 Ana Maria & Matei Stefan AMR 6 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Si a venit pe lume prima zmeurica!!!!!!

"A nascut Nusy azi o fetita de 3.100gr., 50cm si scor Apgar 9, prin cezariana" transmite mesajul o fata draga.
Multumim IoanaTugs
32+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

mi-am scris lista cu ce imi trebe mie ptr spital (in caz de am nevoie,oricum imi dau ei tot din spital,inclusiv tampoane,pampers etc) asta sa nu zica lumea ca nu m-am pregatit ,soo:

ptr mine:
-10 tampoane
-4 tampoane ptr sani
-periuta dinti+pasta
-gel de dus
-crema ptr sfarcuri
-antiperspirant
-piaptan+elastic ptr par+strugurel
-sosete+chilotzi
-pijamale+slapi de cas
-un schimb de haine ptr cand merg acasa

ptr bebe:
-2 pampersi
-servetele umede
-1 body+1 maieu+caciulita+manusele+ciorapei+bavetica+o paturica (cate una din fiecare)
-tamponase mici din vata ca sa o spal inainte sa merg acasa

asta in caz ca nu o sa stau mult in spital si o sa decurga totul bine asa cum a fost prima data,daca nu...se pricepe si sotzu sa imi aduca una alta
eu sper totusi sa fie bine,la Ebonee m-am internat seara pe la 5 jumate si a doua zi la 2 eram acasa aici nu te tine cate o saptamana ca in Romania daca e totul ok si vrei sa mergi acasa.

blanca,inca nu le-am pus pe toate in geanta sa fac poza,mai am de luat tampoane si crema ptr sfarcuri.apoi ma apuc de "pregatire"

m-a luat cu fiori,se da startul la zmeurici,trebe sa ma apuc de treaba si sa termin de spalat,calcat,facut bagaj de spital etc
si asa mi-a zis doc si moasa ca bebe nu o sa stea pana la 40 saptamani,ca o sa vina mai repede din cauza problemelor mele,eu nu ma supar dar sa fie dupa 36-37 saptamani

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Nusy, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!!!

Prin urmare fetelor se respecta ordinea, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Si a venit pe lume prima zmeurica!!!!!!

"A nascut Nusy azi o fetita de 3.100gr., 50cm si scor Apgar 9, prin cezariana" transmite mesajul o fata draga.
Multumim IoanaTugs

moni,multam de info
felicitari mamica draga,sa fie fetita papacioasa si necolicioasa
ce m-am emotionat ca mi-au dat lacrimile

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput