Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Nusy felicitari, sa va traiasca s ava aduca numai bucurii, va doresc sa ajungeti cu bine acasa, zmeurica sa fie sanatoasa si mancacioasa, va pupam cu drag si te asteptam cu pozici si vesti bune

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 36+ Anastasia Ioana
AMR 3 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

wow nu-mi vine sa cred ca au inceput sa apara zmeuricile..

hai BIA

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 36+ Anastasia Ioana
AMR 3 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Moniland,multu'mult,ce promta esti!Aici numai Bonisan nu se gaseste si cred ca nici gripe water.Parca citisem mai demult de debridat?

Mushi,bebele meu nu e intors,e cu capul in dreapta si picioarele in stinga,sta pur si simplu transversal,miine intru in sapt 32.

Felicitari Nusy!Sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati pina la adinci batrineti de ea!Refacere rapida!

Fetele,batista bebelusului se cumpara de la farmacie?Se comanda sau au mereu?Multu``.

Hai Bia!Mult curaj !!

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

ok...acu' sa incerc sa ma reculeg

Anemona eu am cumparat vaccinul acum 3 saptamani tot din farmaciile 2na (de pe Mihai Bravu). Am intrebat de curiozitate si aveau doar 3 doze. La un moment dat aparuse si aici pe forum un topic cu vaccinul Rogham in care se anunta (cred ca in jurul datei de 2-3 mai) ca in farmacia 2na din Unirii s-a adus vaccinul. Intra si pe site-ul medicarom...ei sunt importatorii si iti pot da detalii despre stocuri sau viitoarele importuri. Multa bafta!!

Alina sunt perfect de acord cu tine legat de "afacerea" celule stem. Si eu m-am interesat..si nu e destul ca ai dat bani ptr kit, prelevare si depozitare. Daca doamne fereste se intampla ceva cu copilul si ai nevoie de aceste celule (ipotetic vorbind ca in viitorul apropiat folosirea celulelor stem va fi ceva uzual) trebuie sa ai in vedere resurse financiare exorbitante...am inteles ca in prezent o asemenea interventie chirurgicala ajunge de ordinul sutelor de mii de euro. Si aici intervine partea mai practica..si mai realista de altfel...si anume asigurarea privata de sanatate..pe care si eu intentionez sa o fac dupa nasterea strumfului. Insa in acest moment...sincer..nu este un efort foarte mare pentru mine acest kit..il vad ca o masura de back-up (rational vorbind)...si imi linistesc framantarile de viitoare mama (emotional vorbind).

Buburuza si eu iau Augmentin pentru infectie urinara. De fapt, astazi e ultima zi de tratament. Eu am luat preventiv Biotics si Urisan. Si am folosit ultimele doua zile si doua ovule Canesten...dadusem in dambla si mi-a fost o frica imensa sa fac candida (ca am mai luat antibiotic in sarcina...acum 2 luni..si ma gandeam ca sunt o candidata serioasa la "nepretuita" ciuperca). Multa sanatate

Alinutza 30+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

NUSY felicitariiiiiiiii sa_ti traiasaca printesa si sa fie sanatoasa ,mancaceoasa si cuminte
BIA
fetelor avem deja prima zmeurica.ma luat plansu de emotii cand am citi.abia astept sa nasc si eu

monica mamica in devenire+36denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 4sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

WOW SENZATIONAL!!!!!!!!!!!

FELICITARI NUSY!!!!!!!!!!! MULTA SANATATE SI TIE SI BEBELINEI!!!!!!!!!!!!!!!

Ce mai trece timpul!!! Suntem atit de aproape sa ne tinem puiutii in brate.

ITI TINEM SI TIE PUMNII BIA!!!!! O SA FIE TOTUL SUPER BINEEEE!!!!

Va pupam cu emotie,

Clara

Mami lui Bryce Mihai 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Felicitari si aici Nusy si sa va traiasca zemurica!!Nusy venise ieri la Bucuresti pentru a programa cezariana si ea avea deja dilatatie si contractii. Una peste alta au avut noroc si sunt bine amandoua la sp. Elias, unde sper sa le fac si o vizita!
Moniland cu mare drag iubita! Ma bucur ca ai adus tu mesajul aici, unde am ramas cu sufletul legata de voi! Abia astept si mesajul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ioana, sa-i transmiti din partea noastra ca le pupam pe amandoua si unele dintre noi si plangem.
Sa fie sanatoase amandoua si sa ajunga repede si cu bine acasa.

32+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

na...ca acum chiar ca m-am zapacit de tot

Nusy felicitari!!!!!!!!!! Sa ai parte de o bebelusa sanatoasa si cuminte...si tu sa te refaci rapid si sa ai laptic!!!!

Alinutza 30+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Mushi,bebele meu nu e intors,e cu capul in dreapta si picioarele in stinga,sta pur si simplu transversal,miine intru in sapt 32.

[/quote]

Multumesc de raspuns. Astept pana la 36 sapt cand ma duc la dr. sa vedem atunci cum este pozitionat.

Felicitari si din partea mea Nusy.

Mergi la inceput