Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 14
coccorina spune:
cine e interesat sa vada despre omega 3 in sarcina, uite www.kids-shop.ro/articol_582_Omega-3-in-sarcina.htm" target="_blank">aici si www.superbebe.ro/articol_684/importanta_acizilor_grasi_omega_3.html" target="_blank">aici

Viitoare Mami superr fericita!
33+
Isabelle
AMR 6 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!
lucialu spune:
Bia stai linistita ca e bine 37!!!Mie imi suna chiar mai bine decat peste termen,sincer
Doamne ajuta sa fie cum e mai bine pt BB si pt tine!
Elena la patut cu voi.Sa stea zmeureii harnicutzi la culcus inca un pic.Si eu sunt convinsa ca va fi bine la voi.
Adriana le-am luat de gata de la unguri 69cm X 69cm.Mai completez.
Daca ne permite sa ii tinem mai dezbracatzei, nu e problema sa mai dam jos.![]()
pt colici e bun si ceaiul de fenicul si de anason.Insa avem si Infacolul la frigi
Cornelia taaare dulcele ati fost in maternitate!Mi-a placut de numa si scufitza Mariei.
Giova mai bine ca nu faci gemul azi.Te simti mai bine?
Ylla m-am uitat la pozici,dar tu astepti baietel si nu stiu ce sa-ti spun sa iei.Eu ma uit ca avarul la comoara cand deschid dulapiorul cu lucrusoare
Noi acum jumatate de ora ne-am trezit si merem sa cumparam branzica de oaie si dovlacei.Vreau si telemea si cas si rosii si dovlacei pane

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bia28 fetelor, am inceput sa am contractii din 5 in 5 minute, am luat deja 2 no-spa si nu mi-a trecut. nu stiu ce sa fac, ca abia am incheiat37 de saptamani..... |

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

noce spune:
Eu am vazut multe hainute new born la un magazin mic din piata moghioros, vis-avis de pescarie, daca cunosti locul. Chiar m-am mirat ca aveau new born si nu aveau de 0-3 luni. Si cred ca am mai vazut la mini blue.
Eu am un body naissance de la tex, primit, si mi se pare foarte mic, nu cred ca o sa-l folosesc.
| citat din mesajul lui siacob fetelor, am si eu o problema cu hainutele de spital...io am deja luate cateva body-uri+pantalonasi cu labute dar costumase din acelea cu totul sunt marime pt 1 luna nu newborn...si acum ma gandesc ca o sa inoate printesa mea in ele ![]() ![]() . Unde gasesc sa cumpar new born? 34+![]() |
34+
FilipMinunea Sfantului Nectarie
AMR 6 sapt
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
danielle02 spune:
interesant tare subiectul de azi fetelor 
si eu am uitat parca cum a fost la fata,ma ajuta tare informatiile voastre
hainute newborn nu am luat prima data ca nu stiam de ele,aveam doar 0-3 luni si sincer dupa ce am nascut am dat fuga de am luat newborn ca inota fata in alea de 0-3 luni.mult prea mari,le-a purtat abia dupa o luna 2 (nici nu mai tin minte exact)
azi am fost prin oras si mi-am cumparat si eu geanta ptr spital.o sa pun tot ce am nevoie in ea cat de curand si sa fac o poza sa vo arat,dar sa nu radeti ![]()
va pup,o seara frumoasa 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
blanca000 spune:
M-am intos de la alt raid de cumparaturi...de data ast apentru casa..darrrrrrrr am gasit si salopetele cu totul la C&A frumoase foc foc foc...am luat 3 bucati..marimea 56 parca mai mici sunt prea mici..aveau si 42
. O sa merg si la Next sa ma uit dar greu cu deplasarile.
Am luat si batista bebelusului..scumpe nene..60 lei
.
Asa deci sa ma spun ce am eu pana acum :
Pat bebe : 3 lenjerii patut, protectie, jucarie cu lumina..oare sa cumpar si plapumioara? parca nu e cazul...o sa ma uit de paturica mai subtire asa si stiu c ao sa primesc un sac de dormit bebe,
Diverse/cosmetice bebe : pompa Avent, sterilizator, batista bebelusului, ser fiziologic (trebuie comprese sterile..nu merge si dischete demachiante? pt sters ochisorii), spirt, garmastan, bepantene, vata+fasa (deci cum confectionez tampoanele acelea..cat de groase? )..sa nu uit de baneocin...aaa..primesc set de cosmetice Mustela (promis cineva)
Haine bebe : 4 salopetele cu totul, cu piciorus cu botosel. 2 perechi sosete, 1 costumas cu totul dar cu pantalon scurt, 6 body cu manecuta sau maieu, 1 costumas elegant gen rochita...deci sa mai iau pantalonasi cu botosel si body cu manecuta lunga ziceti..ok. A si finet nu stiu..am prosoape pt bebe..chiar trebuie?
Pt mine : camasi alaptat + halat, tampoane, vata...nu am gasit papuci :(, chiloti unica folosinta, un sutien alaptat...mmmm..ce mai trebuie pt mine? bine si cosmeticalele + diverse de ingrijire.
Hai ca incep sa invat 
Haiiiiiiii Bia
...am scos o agitata sa fie..totusi contractii la 5 minute...
s34
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
blanca000 spune:
| citat din mesajul lui danielle02 azi am fost prin oras si mi-am cumparat si eu geanta ptr spital.o sa pun tot ce am nevoie in ea cat de curand si sa fac o poza sa vo arat,dar sa nu radeti va pup,o seara frumoasa ![]() pozici ![]() vine BEBE 2 ![]() Ebonee (02.10.2007) ![]() Melissa (09.08.2009 DPN) ![]() |
Sa vedem poze...Eu ziceam cal e bag intr-un troler..o fi ok? Pai ce fac eu daca ma pune sa car geanta cu diverse in ea? Caci si vad ca pe sot il opreste pe la vreo usa ceva...si ma pune sa car.
s34
Eva IlincaBubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
anemona27 spune:
Buna fetelor
Si eu am mai cumparat azi ce imi mai trebuia pt bagajul de spital,pana la urma am luat si un halatel cu maneca scurta,pt bebe chiar am destule hainute,nu mai cumpar nimik decat dupa daca imi mai trebuie ceva.
Ieri am fost si eu la control bebe tot asa mare,nu stiu exact cat ca mi-a facut eco la un aparat mai neperformant.Doctorita mea a intrat in concediu pana pe 26,a zis sa mai merg totusi si saptamana viitoare sa ma vada o colega,colul era inchis,deci sper sa trec de 1 iulie.
Alinuta parca tu ai rh negativ,de unde ai luat pana la urma vaccinul de izoimunizare,doctora mi-a zis ieri sa iau de la farmaciile 2na,nu am sunat inca dar am vazut acum la stiri ca tot nu se gaseste in tara.
35+
Alex
CRIXIA spune:
Puteree, curaj Bia28 pentru marea intalnireee!!!!!! 
Speram sa fie contractii de bine, ca bb vrea sa vina!!!! S'auzim de bine! 
Cri mami de
Ale ( 2003) &
+28 sapt 
monica2008 spune:
BIA stai linistita ca daca ai deja 37 de sap e bine bebe e la termen.sa ne anunti in caz de ceva
mie pt colici mi_a recomndat o fata de aici din italia un ceai se cheama "tizana de la mama".eu hainute am cumparat doar de 1luna si 0_3 luni si mi se par asa de mici.maine ma duc sa mai cumpar ce mai am de luat pt bebe adica ulei,creme si restul ca ma uit si deja paraca ma ia cu emotii cand vad cum ne apropiem de termen
ELENA stai in pat ca sa mai stea bebici in burtica inca putin macar pana la 34 de sap nu?
fetele ma duc sa mananc ca am facut o varza buna
monica mamica in devenire
+36
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 4sap