Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 13
adrianafedorca spune:
Bia suna doctorul , Doamne ajuta , sper sa fie totul bine, oricum la 37 de saptamani e la termen 

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
36+
Anastasia Ioana
AMR 3 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
elenada spune:
Hello
am vazut ca vorbeati de hainute pt bebei.
la polizu copilasii stau in pampers si atat. este foarte cald la ei. se pastreaza o temperatura constanta iar bebelusii nu ies de la ei din sectie. si locul unde alapteaza mamicile are aceeasi temperatura ca in camera lor.
E bine sa va interesati cum e la maternitatea unde nasteti sa vedeti ce conditii au.
Se pare ca piticii mei s-au pus pe facut surprize. Sunt amandoi in prezenta craniana iar colul este sters si se tne in cerclaj.
Sunt consemnata numai la pat ca sa ii mai tinem putin.
Cu toate astea eu nu simt ca ii voi naste foarte devreme.
Nu am nici un feeling ca se va intampla asa ceva.
Feelingul meu pana acum nu ma inselat asa ca am incredere in el.
Va pup
elena
+32
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 6 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
adrianafedorca spune:
hai ca m-au luat emotiile dupa ce-am citit mesajul biei acum si elena...sper totusi zmeureii sa mai stea putin in burtici..dar daca vor sa iasa atunci sa dea Domnul sa fie sanatosi 

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
36+
Anastasia Ioana
AMR 3 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
ylla2009 spune:
ALINA..ufff mi-a placea ca macar 10 grade din caldura din Bucuresti sa iti pot trimite
.Multumesc mult pentru punctul de vedere in privinta celulelor stem..CLAREI SI MOTANEY as well..e important sa stim opinia unor persoane din tar mult mai dezvolate ca R o .
BIA..te asteptam cu vesti si daca o fi sa fie..DOAMNE AJUTA SI NASTERE USOARA!!Oricum e la termen asa ca daca zmeurica vrea sa dea startul..GOOD LUCK!!Iar daca nu ..cumintica in patut
Ylla
34+Luca Andrei si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
Lucrusoarele lui Luca
Moniland spune:
Elena, oooo,pai stai linistita, de fapt ei sa stea linistiti. Fa-le vraji sa mai stea o luna.
Bia, la 37 de sapt copilasul si-a incheiat dezvoltarea, urmeaza sa mai puna grasime pe el, dar nu e niciun pericol daca se naste la 37 sapt.
Alina, produse anticolici: bonisan; espumisan; sab simpex; grippe baby water; infacol
32+
Laura Ioana
Irina Maria
Mushil spune:
Buna fetele,
Spuneti-mi si mie cand ar trebui sa se intoarca bebe in burtica si daca va dati seama.
LA 32 saptamani inca nu s-a intors.
Merci
Cornelia spune:
Bia, iti tin si eu pumnii! Ai sunat medicul? Nu te ingrijora, e ok sa se nasca la 37 de saptamani.
Elenada, stai cat mai cuminte! Ma rog sa mai stea bebeii in burtica macar 2-3 saptamani!
Alina, nici acum nu as vrea sa fie bb prea mare (din motive de nastere naturala), 3 kg e foarte bine, doar ca Maria era cea mai mica din spital in perioada aia
.
Bagajul meu de spital e tare micut comparativ cu datile trecute si era si mai mic, dar parca nu imi vine sa nu iau nimic la mine
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
pogos spune:
bia, tinem pumnii sa fie bine!
elenada, stai cumintica sa mai stea bebicii la caldurica.
si ziceai de polizu. eu am inteles de la doctorita mea ca bebeii se dau in salon la mame, nu te duci la alaptat nu stiu unde. cica ar fi saloane de 4 paturi plus patuturile bebeilor si rezerve de 2 paturi cu patuturile aferente.
mai sunt cele cu plata unde e un singur pat si stai singura cuc.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
AMR aprox 5 saptamani
coccorina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eumada CCoccorina am vazut ca nasti in iasi poate stii ce tarife au astia din cuza voda..ma refer la asistente,moase,etc celelalte..stiii tu... referitor la mersul cu amsina...e vorba de soferul care conduce nu de masina.... Eu am un matiz pe care-l conduc singura inca si e luat acum patru ani far AC servo si alte chestii si totusi daca stiu sa mererg...nu e nici o problema..cand sotul meu nu poate merg eu la medic si la iasi si la bacau..si peste tot si am mers cu matizul si cand aveam decolare de ou de 2 cm ....fii atenta la soferul cu care mergi...multe femei nu prea le au..pentru ca sunt soferi de duminica..... Nu ma laud dar in 16 ani de permis si condus nu am zgariat niciodata masinile cu care am mers..nu am nici o ammenda si nici puncte..... asta e....te pup si poate imi dai si mie ceva informatii despre scorurile de a iasi,sunt sigura ca te-ai interesat deja Madalina s29 Eva-Maria |
eumada, nu am intrebat inca dr, dar intentionez sa il intreb, caci asa a facut o prietena care a nascut la Iasi cu cezariana si a dat - 400 roni la fiecare din dr, 200 la anestezist, moasa nu a avut nevoie, iar la asistente cate 5, 10 lei ce stiu, nu mai retin exact. Dr meu a spus ca nu nasc cu moasa, deci numai cu el dar o sa fie si asistenta de sala, asa e cea care cica e gen moasa acolo, dar nu ma ntereseaza sa ii dau ei prea mult, iar la dr mai mult 400ron nu as vrea sa ii dau ca oricum i-am pulsat toata sarcina in fiecare luna cate 100 care mergeau doar la el in buzunar si am sa il intreb pe el chiar cam cat sa dau si cui si cand????!!!! ca asta chiar nu stiu. Dr meu e foarte de treaba si am sa il intreb orice cum am facut si pana acum.

Viitoare Mami superr fericita!
33+
IsabelleAMR 6 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!
coccorina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreea_1979 Buna si de la noi ! Noi suntem bine , am miscat toata noaptea si am un acum , dar ma bucur din suflet ca e bebelusa mea bine!Fetele am si eu o intrebare la voi : am cumparat de la farmacie ulei de somon ( omega 3) stiu ca e bun pentru dezvoltarea creierului lui bebe , insa mi-a zis farmacista sa intreb neaparat doctorita . Voi ati luat? s 33+ Laura MariaAndreea |
andreea, eu am luat omega 3 si prin luna 3-4 parca atunci cand se dezvolta sistemul nervos si acum, adica de o sapt iau iara pana la nastere caci e ptr dezvoltarea creierului, si din cate stiu eu e chiar indicat pe sarcina(vezi google - omega 3 sarcina). Iar daca nu ai incredere in net, intreba-ti dr mai bine ca sa fii tu linistita.

Viitoare Mami superr fericita!
33+
IsabelleAMR 6 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!

acum , dar ma bucur din suflet ca e bebelusa mea bine!