Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 12
Cornelia spune:
Da, hainutele newborn sunt minuscule
. La Maria nu aveam asa ceva si in majoritatea hainelor inota (a fost micuta: 3 kg si 50 cm). Acum am luat cateva new born si aproape imi pare rau
ca sunt asa de mici... nu cred ca mai mult d eo sapt. incape in ele, in conditiile in car es enaste tot cu ~ 3 kg.
Pana la urma, o sa vedeti voi cum simtiti pe moment si asa o sa va imbracati bebeii. Eu eram stresata ca e prea cald, asa ca am dezbracat-o
.
Crixia, parca si eu as opta pentru Aptamil. Eu le-am dat Milumil si chiar daca unii spun ca "umfla" copiii mei au crescut frumos (zic eu
). E mai dulce intr-adevar si bb-ii il accepta mai usor (Maria nu a vrut altul, iar la Stefan nu mi-am batut capul). Dar acum parca as inclina spre Aptamil... sau mai stii, poate a treia oara alaptez.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
ylla2009 spune:
Asta e tot ce am cumparat eu lui beb ..so far..plus un cearceaf cu elastic,patut , un de de pat cu pernuta si pilota , scutece de la happy..pt chimbat bebe pe ele si caditza.
Cornelia,super cute pozicile cu MARIA(tiza mea).
Mai multe scriu diseara..acum fug la gradi
Va 
Astept cu drag si caldura completarile voastre!!
http://community.webshots.com/album/572927027gBvRbo
Ylla
34+Luca Andrei si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
adrianafedorca spune:
Cornelia e dulce foc Maria cu bonetica aia pe cap...am tot cautat si eu asa ceva dar n-am gasit
cat despre laptic ..nici pe al meu nu l-a"umflat " milumil, chiar deloc, de aptamil nu stiam , o sa ma uit cu prima ocazie cand merg la cumparaturi
eu as vrea sa am totusi in casa pt ca am patit-o rau de tot la Cezar si n-as vrea sa ma stresez din nou, daca cumva nu-i mai ajunge ii fac putin laptic, se satura galusca eu nu ma stresez sa pierd laptele de tot , si am rezolvat problema
eu pt spital nu ma mai stresez cu hainute, o s-o las sarmaluta, daca o sa fie prea cald ii aduc vreo 3 bodyuri s-o schimbe, vad atunci
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
35+
Anastasia Ioana
AMR 4 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
new born nu luati, sincer , dupa 2 spalari nu mai sunt bune si o sa va minunati si voi cat de repede cresc intr-o luna
edit:
acum mi-am adus aminte ca azi am schimbat semnatura 

mai sunt doar 3 saptamani pana la mare intalnire 

_
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
35+
Anastasia Ioana
AMR 4 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
adrianafedorca spune:
lucialu scutecele de finet le-ai luat gata facute sau ai luat finet la metru si ai facut tu scutecele?
eu am luat la metru, am gasit un finet super misto, fin de tot, si mi-am facut pt sters dupa baita, deci sa ai vreo 2-3 mai mari sa-l stregi
eu am o gramada de scutecele pt ca din panza de la botez i-am facut tot scutecele, panza care de fapt a fost tot finet
_
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
36+
Anastasia Ioana
AMR 3 saptamani

siacob spune:
ok, m-am linistit...nu e musai sa am hainute new born
.Peste vreo sapt sau 2 mai fac un tur pe la magazine (poate incep reducerile) si poate iau atunci ceva new born...macar 1 costumas
.
Voi cand stiti ca incep reducerile?
34+
bia28 spune:
fetelor, am inceput sa am contractii din 5 in 5 minute, am luat deja 2 no-spa si nu mi-a trecut. nu stiu ce sa fac, ca abia am incheiat37 de saptamani.....
Alina spune:
Ziua buna,dragi zmeurici!
Ce mult ati scris,mama-mia!De citit am tot citit,ba am mai uitat,stau prost cu memoria in vremurile astea
.
Vad ca discutati despre biberoane,scutece,hainute,spital,comprese,etc.Din fericire eu nu iau nimic cu mine la spital decit hainele de scos din clinica si inca nu le-am pregatit decit pe jumatate
.Adica am luat vineri un hanorac,nr 56,daca e recisor ca acum si la restul ma mai gindesc,mai dau niste ture prin magazine.
Zic si eu ca celelalte mamici,nu luati multe hainute newborn,nr 50-56,le veti folosi extrem de putin,2-3 sapt.Eu nu am avut decit 2 salopete 56 si bine am facut,fiica-mea dupa prima luna numai era confortabila in ele,avea deja 56 cm si salopetele ii erau fixe asa ca am sarit la 62.
Crixia,fiica-mea a baut Aptamil HA(hipolaergen)si i-a mers ff bine,nu ingrasa,nu umfla,e satios.Il recomand.
Cornelia,acum vreo 2 sapt am fost intr-un Babyland si am luat si eu beberoane First Choice de la Nuk(sticla de sticla
)si nu se potrivesc la Avent.Si fiica-mea,Marie a avut 3,020 kg ca si Maria ta,micute dar totusi in limite rezonabile
.
Motana si Clara,multumesc ca mi-at raspuns in legatura cu cel stem si cam cum e la voi in tara in care locuiti,defapt multumesc tuturor.
Alinuta,sigur,eu iti inteleg punctul de vedere in leg cu cel.Insa eu ma gindesc totusi in alt principiu,nu sunt convinsa de ce am citit ca celulele astea ar echivala cu o asigurare de viata,in moment ma gindesc ca cea mai buna asigurare pe care o pot face e cea privata de sanatate pe care am facut-o deja.Nimeni nu e sigur ca intr-o eventuala problema cel astea ar ajuta pe cind o suma de 2500 euro ar fi oricind un bun inceput real pt plata unor investigatii,tratamente.Aici chestia asta costa minim 2400 euro iar daca vrei sa ti le analizeze daca nu-s "suferinde" deja de anumite boli,inca niste sute in plus.Stii,poate la mine e si o oarecare deformatie profesionala sa disec atita
,in ultimii ani mi-au ajuns multe articole medicale in ochi,lucrez intr-un laborator de cercetare(nu cercetam cel ci alte prod medicale de pe piata)si am vazut cit de importanta e reclama,cit e succes si cit e afacere intr-un produs...hai ca am inceput sa deviez bine
.
Sa stii ca si fiu-miu da cu putere,zau,ma tot mir ce diferenta de putere intre copii,inca din burta
.
Adriana,aici se gasesc scutece de finet gata facute,cred ca au 80/80 la C&A poti incerca.Eu de-acolo le-am luat.
Fetele,va rog mai scrieti ce produse romanesti naturale anticolici recomandati?Vine mama si deja i-am facut o lista lunga
.
Fetele cu ameteli,luati-ma si pe mine pe lista
.Am niste ameteli zilele astea si niste vise de-mi vine sa plec in lume
.
Revin io...Seara faina si racoroasa tuturor!Sa stii ca-mi puteti trimite caldura...aici mi-au inghetat picioarele in balerini cit am fost sa cumpar capsuni
.
Alina,mami de printesa si
baby 
meleea spune:
BIA , cel mai bine suni doctorul tau si intrebi ce sa faci.
Meleea
33
AMR 7 sapt pana la DPN
AMR 5 sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/Desktop?authkey=Gv1sRgCI7LhN_Qu-HOrwE#
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#
meleea spune:
Ca sa stim daca facem galerie pt tine
,ca poate ne aduci prima zmeurica
. Ai grija
Meleea
33