Casnicute cu chef de vorba (197)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Danelutza spune:
Ziua buna si de la mine
Claudia multumesc de cafea . Sa ne spui ce-ai facut la doctor.
Liana cum se simte Catalina, ai fost la doctor, intra si spune ceva, nu ne tine ca pe jar . Sanatate multa ingerasului mic
Monica cum ati petrecut, povesteste mai multe...
Cuscra ai fost la pediatra, ce ti-a spus de analize ?
Va tuc si mai revin sa citesc vesti noi si bune
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna
![](pofticios.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
claudia74 spune:
Danelor de la mine nu-s bune, dar nu mor io din atat, medicii de aici nu stiu sa comunice, asa ca nu stiu care-i baiu nici nu am primit nimic, m-am saturat de sistemul asta pana peste cap, deci am ramas cu durerile, sapt viitoare o sa vb cu medicul de casa, sa cer ceva gimastica frasu stie, noroc ca am ketoconal din ro si unguent, in rest Dumnezeu cu mila cat i-oi mai suporta eu pe astia
, sper sa aibe vesti bune Liana despre Catalina si sa ne inveseleasca Monica cu povestiri de la cheful de ieri.
Isabela ce mai face sau nici nu am voie sa intreb ca mi-o iau in freza , am inteles nu ne bagam.......inca, poate peste vreo 10 ani......
Miha cum sunteti?
Rockerita, Doina, Mihaelele?
Va pe toate.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
monica-elizabet spune:
sexoasele
mai party cu copilashi n-am avut...doar noi 4 dar ne-am distrat la maxim peste tot unde au vrut astia mici...am mancat numa pe la restaurante, mc-uri, parcuri, zoo, parcuri de distractii, locuri de joaca...eheee...2 zile de nebunie...cadouri pentru amandoi ca la noi asa e...ruxi inca nu "suporta" ideea de a nu fii si ea sarbatorita de zilele lui alex
eu m-am bucurat ca ea nu a mai vomat si s-a simtit ok...aseara a inceput insa cu kkalica...acum sunt amandoi la scoala si sper eu sa se descurce pe-acolo in caz ca o apuca ceva-ul ala nasol ca ea nu cere ajutor la nimeni...
eu beau o cafeluta imi iau hamacul si plec cu nenea pe lac...
clau, fusesi la dr?
Liana, cum se mai simte pitica?
Daneluta si noi si asteptam vestile alea bune
miho ce fac piticii? dar tu ce mai construiesti?
miki? pe unde esti?
mihaela, ce mai faceti voi? ce mai fac pustiuletii tai?
gata...va las...pupici
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
mikiriki spune:
Va pup pe toate. Sunt in stress cu mutatul Nu am gasit nici o masina. Ma ajuta Helmut-sotul Claudiei
ii raman datoare vanduta, plus ca mai raman datoare vanduta clanului sibian
( neamul iubitului meu
) . Nu am timp de conferinta diseara, tre sa ma iau la cearta cu neamtzu sa-mi caute masina....offff
Multa sanatate bolnaviorilor. Mai intru eu cand pot
Pupici
claudia74 spune:
fataaaaaa ce faci cu atatea datorii pe cap , bey io stiu o vorba din batrani (din pacate nu se mai practica la case mari) 'prietenul la nevoie se cunoaste'!
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
monica-elizabet spune:
miki sa ai spor la mutat
claudia, cum mai esti?
noi fuseram la pescuit si-apoi am papat pe-acolo...da' acu'...gata...recuperaram ruxita..suntem cuminti
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
claudia74 spune:
Monica sunt in 'parametrii' iau medicamente ce am din ro si injur de mama focului sistemul nemtzesc , ati prins ceva?
Lianoooooooo cum e Catalina ca ne-ai speriat de numa
Miha cum sunt analizele?
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
pai ce cu muter kurul lor cum draku sa ne primeasca,,cica prin tilifon..ii explicaram cum sta treaba..ca dehh io-s vinovata ca mi-a parut ieri rau de ea ca nu se mai potolea de la colici si ma puse draku si o pusei la san...si asta o dadu peste cap..si doct zisa ca altceva nu avea ce sa fie..mai ales ca acum e bine...adica de azi noapte s-a linistit..da nu va spun ce am pazit.o azi noapte..nu am dormit deloc..dehhhh acu imi dau si io seama ce dreptate avea monica cand imi tot spunea..fatooo lasa drakului plimbarile si netu noapteabaga somnnn acu cat esti gravi ca pe urma sa vezi tu
si io radeam ca dehhhh
deci acum suntem linistite..matzaite de la colici dar cu astia ne-am obisnuit dejanumai intram in panica...problema e cu kakalica ca iese tareeeeee greu si numai cu supozitor...astept sfaturi de la voi veteranelor
va pup pe toateee.www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Denisam/Denisam.jpg)
Denisam spune:
Liana- mna scuzi ca ma bag si eu aici la voi-dar in loc de supozitor,cu termometrul sa o ajuti f. putin aiincercat, mai merge si sao tii in apa mai caldutza un pic cu funduletzultinem pumnii sa se rezolve si asta si sa fie ok printesa.
Numai bine si pupici!
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
Danelutza spune:
Liano n-am avut niciodata probleme cu Isabella de constipatie, se vede ca seamana cu tat'su, ca daca semana cu mine era zgircita, cum zice barbatul, cica nu maninc de frica sa nu c.c . Dar stiu cum faceau babele pe vremuri, adica mama cu nepotii mei, rupea o bucatica mica de frunzilita de nalba, o spalau, o faceau ca pe un supozitor si bagau la funduletul copiilor, faceau kk automat
, acum nu stiu ce efect avea aia asupra organismului.
Claudia cere si tu sa faci fizioterapie, eu asa am facut cind nu ma mai puteam misca, acum ma misc in ritm de samba
Miki spor la mutat. Lasa-l mey pe neamt, nu te certa cu el, ca deja e batut de soarta. Tre'sa fii o doamna pina la capat, sa te plinga zi si noapte.
Monica ziceam ca vin sa citesc vesti bune de la voi cu copilasii bolnaviori, dar acum pot sa ma pling ca Isabella e cam blegita, sper sa nu faca febra la noapte
Cuscra ce-ati facut la pediatru, da un semn, nu ne tine pe jar...
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna
![](pofticios.gif)
![](icon_smile_big.gif)