Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (37)
Raspunsuri - Pagina 20
dana n. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Astia la piata 'mea' sunt cu capul. auzi 15 lei kg de cirese. Parca-s nebuni. La o rosie, un castravete, sapi nene, pui apa, ai grija, dar la cirese ce saracie faci?!?! te uiti la ele si cand sunt rosii le culegi si gata Prietenii stiu de ce monis 18+ |
Stai sa vezi cat sunt aici ciresele... La noi era la un magazin din asta care vinde fructe si legume 1,29€-100 grame

Noroc ca am gasit la Real, in oferta, cu 2,90€ kg. Numai ca erau si foarte multe stricate printre ele. Mi-a luat vreo jumatate de ora sa le aleg...dar am facut de vreo 2,5 kg.
------------------------
18+ 
Albume foto
monis5 spune:
| citat din mesajul lui dana n. Stai sa vezi cat sunt aici ciresele... La noi era la un magazin din asta care vinde fructe si legume 1,29€-100 grame ![]() Noroc ca am gasit la Real, in oferta, cu 2,90€ kg. Numai ca erau si foarte multe stricate printre ele. Mi-a luat vreo jumatate de ora sa le aleg...dar am facut de vreo 2,5 kg. ------------------------ 18+ ![]() Albume foto |
Da, asa e cu preturile astea... Problema se pune insa asa: in Bucuresti cu salariul minim pe economie iti cumperi 30 kg de cirese intr-o luna (la 15 lei / kg)...

Acolo cum e?
monis
18+
elenic spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui monis5
Dupa UM la 13 s+3 zile si echo zicea 14 s+6 zile si pe foaia din fata a scris 'sarcina 15 s in evolutie' ![]() deci pe la.... intelegi tu monis 18+ |
...m-ai lamurit
11+www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
monis5 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui elenic
...m-ai lamurit 11+www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze |
Sorry
Cert e ca dr m-a chemat la morfofetala de trim I intre 12 si 14 s, si m-am dus - cum vezi la 13s+3. Doar ca la echo, copilutul o luase inainte.
monis
18+
dana n. spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Da, asa e cu preturile astea... Problema se pune insa asa: in Bucuresti cu salariul minim pe economie iti cumperi 30 kg de cirese intr-o luna (la 15 lei / kg)... ![]() Acolo cum e? monis 18+ |
Este o diferenta intradevar...dar parca tot mi se pare prea mult 12 € pe un kg de cirese.
------------------------
18+ 
Albume foto
monis5 spune:
| citat din mesajul lui dana n. Este o diferenta intradevar...dar parca tot mi se pare prea mult 12 € pe un kg de cirese. ------------------------ 18+ ![]() Albume foto |
Da, clar, nici nu incape vorba
monis
18+
laurairina13 spune:
TANAM, TANANAAAM TANAANAAAAAAAAAAAAM!!!!
AVEM FETITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
CU FUSTITAAAAAAAA! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

fetili, asta e vestea cea mareeee! sa curga carucioarele roooz....
Am vazut ca ati scris o gramada, am vazut ca am primit numai incurajari si va multumesc tareee mult, sincer, acu nu am timp sa forumesc ca tare v-as povesti cat sunt de fericita si al meu la fel!!!![]()
![]()
Tre sa ma duc sa bucatareesc, ca vine una bucata satra de la Moldova -loc.Roman, adica ai mei, si sa fiu gazda buna sa le dau de haleala!! IUPIIIII
Viitoare miresicaaa !!

![]()
![]()
![]()
Laura,
18+
poze
Andrecluj spune:
WWWWWWWWWWWOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!!!!!!!1super, felicitari!Cand ai vreme, da-ne o doza de fericire si noua!Bravo mamicule, sa te tina fericirea!
| citat din mesajul lui laurairina13 TANAM, TANANAAAM TANAANAAAAAAAAAAAAM!!!!AVEM FETITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!CU FUSTITAAAAAAAA! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fetili, asta e vestea cea mareeee! sa curga carucioarele roooz.... Am vazut ca ati scris o gramada, am vazut ca am primit numai incurajari si va multumesc tareee mult, sincer, acu nu am timp sa forumesc ca tare v-as povesti cat sunt de fericita si al meu la fel!!!![]() ![]() 18+poze |
dana n. spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 TANAM, TANANAAAM TANAANAAAAAAAAAAAAM!!!! AVEM FETITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! CU FUSTITAAAAAAAA! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fetili, asta e vestea cea mareeee! sa curga carucioarele roooz.... ![]() Am vazut ca ati scris o gramada, am vazut ca am primit numai incurajari si va multumesc tareee mult, sincer, acu nu am timp sa forumesc ca tare v-as povesti cat sunt de fericita si al meu la fel!!! Tre sa ma duc sa bucatareesc, ca vine una bucata satra de la Moldova -loc.Roman, adica ai mei, si sa fiu gazda buna sa le dau de haleala!! IUPIIIII Viitoare miresicaaa !! ![]() ![]() Laura, 18+poze |
Felicitari! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Hai ca mai m-am linistit...ma gandeam ca nu am fete sa-mi insor baiatu`
------------------------
18+ 
Albume foto
Miramar spune:
Felicitari Laura. Bravo! Ei de-acum ca ai deschis tu drumul sper sa mai apara si alte fustitze.
16+