Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Astia la piata 'mea' sunt cu capul. auzi 15 lei kg de cirese. Parca-s nebuni. La o rosie, un castravete, sapi nene, pui apa, ai grija, dar la cirese ce saracie faci?!?! te uiti la ele si cand sunt rosii le culegi si gata . A, si fata de capsuni la care iar muncesti - capsunile sunt 6-7 lei. Imi vine sa le indes ciresele pe gat si sa le dau dupa aia sa bea 2 kile de apa.
Prietenii stiu de ce

monis 18+

Stai sa vezi cat sunt aici ciresele... La noi era la un magazin din asta care vinde fructe si legume 1,29€-100 grame
Noroc ca am gasit la Real, in oferta, cu 2,90€ kg. Numai ca erau si foarte multe stricate printre ele. Mi-a luat vreo jumatate de ora sa le aleg...dar am facut de vreo 2,5 kg.

------------------------
18+

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Stai sa vezi cat sunt aici ciresele... La noi era la un magazin din asta care vinde fructe si legume 1,29€-100 grame
Noroc ca am gasit la Real, in oferta, cu 2,90€ kg. Numai ca erau si foarte multe stricate printre ele. Mi-a luat vreo jumatate de ora sa le aleg...dar am facut de vreo 2,5 kg.

------------------------
18+

Albume foto

Da, asa e cu preturile astea... Problema se pune insa asa: in Bucuresti cu salariul minim pe economie iti cumperi 30 kg de cirese intr-o luna (la 15 lei / kg)...
Acolo cum e?

monis 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui elenic

Citat:

A, am uitat sa-ti zic Elenic - la mine pe eco morfofetala, la sfarsit, scrie ca a fost facuta de SONOGRAPHER: doctor cutare

E vorba tot de echo.

monis 18+

Mi-a zis ca sonografia o s-o fac in sapt 15
Tu cand ai facut-o?

11+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Dupa UM la 13 s+3 zile
si echo zicea 14 s+6 zile
si pe foaia din fata a scris 'sarcina 15 s in evolutie'

deci pe la.... intelegi tu

monis 18+

...m-ai lamurit

11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenic

Citat:
Dupa UM la 13 s+3 zile
si echo zicea 14 s+6 zile
si pe foaia din fata a scris 'sarcina 15 s in evolutie'

deci pe la.... intelegi tu
monis 18+

...m-ai lamurit
11+

Sorry
Cert e ca dr m-a chemat la morfofetala de trim I intre 12 si 14 s, si m-am dus - cum vezi la 13s+3. Doar ca la echo, copilutul o luase inainte.

monis 18+

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

------------------------
18+

Albume foto

Da, asa e cu preturile astea... Problema se pune insa asa: in Bucuresti cu salariul minim pe economie iti cumperi 30 kg de cirese intr-o luna (la 15 lei / kg)...
Acolo cum e?

monis 18+

Este o diferenta intradevar...dar parca tot mi se pare prea mult 12 € pe un kg de cirese.

------------------------
18+

Albume foto

Mergi la inceput

Citat:

Este o diferenta intradevar...dar parca tot mi se pare prea mult 12 € pe un kg de cirese.

------------------------
18+

Albume foto

Da, clar, nici nu incape vorba

monis 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

TANAM, TANANAAAM TANAANAAAAAAAAAAAAM!!!!

AVEM FETITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

CU FUSTITAAAAAAAA!

fetili, asta e vestea cea mareeee! sa curga carucioarele roooz....
Am vazut ca ati scris o gramada, am vazut ca am primit numai incurajari si va multumesc tareee mult, sincer, acu nu am timp sa forumesc ca tare v-as povesti cat sunt de fericita si al meu la fel!!!
Tre sa ma duc sa bucatareesc, ca vine una bucata satra de la Moldova -loc.Roman, adica ai mei, si sa fiu gazda buna sa le dau de haleala!! IUPIIIII

Viitoare miresicaaa !!

Laura, 18+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

WWWWWWWWWWWOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!!!!!!!1super, felicitari!Cand ai vreme, da-ne o doza de fericire si noua!Bravo mamicule, sa te tina fericirea!

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
TANAM, TANANAAAM TANAANAAAAAAAAAAAAM!!!!AVEM FETITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!CU FUSTITAAAAAAAA! fetili, asta e vestea cea mareeee! sa curga carucioarele roooz....Am vazut ca ati scris o gramada, am vazut ca am primit numai incurajari si va multumesc tareee mult, sincer, acu nu am timp sa forumesc ca tare v-as povesti cat sunt de fericita si al meu la fel!!!Tre sa ma duc sa bucatareesc, ca vine una bucata satra de la Moldova -loc.Roman, adica ai mei, si sa fiu gazda buna sa le dau de haleala!! IUPIIIIIViitoare miresicaaa !!Laura, 18+poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

TANAM, TANANAAAM TANAANAAAAAAAAAAAAM!!!!

AVEM FETITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

CU FUSTITAAAAAAAA!

fetili, asta e vestea cea mareeee! sa curga carucioarele roooz....
Am vazut ca ati scris o gramada, am vazut ca am primit numai incurajari si va multumesc tareee mult, sincer, acu nu am timp sa forumesc ca tare v-as povesti cat sunt de fericita si al meu la fel!!!
Tre sa ma duc sa bucatareesc, ca vine una bucata satra de la Moldova -loc.Roman, adica ai mei, si sa fiu gazda buna sa le dau de haleala!! IUPIIIII

Viitoare miresicaaa !!

Laura, 18+
poze

Felicitari! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Hai ca mai m-am linistit...ma gandeam ca nu am fete sa-mi insor baiatu`

------------------------
18+

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Felicitari Laura. Bravo! Ei de-acum ca ai deschis tu drumul sper sa mai apara si alte fustitze.

16+

Mergi la inceput