Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (37)
Raspunsuri - Pagina 21
monis5 spune:
Yupiiiiii Laurairina - felicitari!!!! 

Sunt 3 fetite deja! Cine da mai mult(e)? ![]()
monis
18+
many_bani spune:
Camy, multumesc de informatii, dar pretul echografiei care este
?
Laura felicitari pentru fustite.

17 + 
Andrecluj spune:
Fetele, nu mai pricep nimic. Ecografia morfofetala este cea care se face in cadrul DT sau separat? Ca daca e separat, mie nu mi-a facut sau nu mi-a spus ca mi-a facut si atunci am un motiv nou de suparare. Multumesc frumos pt raspuns
14+
dienutze spune:
Bine ai venit...FUSTITA!
Bravo lauriana! Sa te tina bucuria!
Sa tragi piciorul la fetite :))
15+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie
sa fim sanatosi!
VEDETUTA
Andrecluj spune:
Am priceput, este ecografia pe care mi-a facut-o cand m-a chemat la dublu test. Scuze ca nu am citit mesajele anterioare si imi pare rau daca intrebarea a fost stupida, dar dilema mi-a venit abia azi si m-am ingrijorat ca poate m-a sarit si nu mi-a facut-o, dar e clar ca este vorba despre ecografia pe care am facut-o in aceeasi zi cu analizele de sange de la DT. Iti multumesc.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
18+ |
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Fetele, nu mai pricep nimic. Ecografia morfofetala este cea care se face in cadrul DT sau separat? Ca daca e separat, mie nu mi-a facut sau nu mi-a spus ca mi-a facut si atunci am un motiv nou de suparare. Multumesc frumos pt raspuns 14+ |
Pai s-a tot scris mai in urma.... Echografia morfofetala se face de 3 ori - trim I, II si III. Si pentru dublu sau triplu test se folosesc:
- datele de la echo morfologica - plus
- analiza de sange - plus
- date al gravidei (vasta, antecedente heredocolateral etc)
Daca ti-ai facut DT - adica sange si echo, atunci aia e echo morfofetala.
monis
18+
monis5 spune:
Andrecluj - vezi ca am editat raspunsul catre tine mai sus. Nici eu nu cred ca citisem cu atentie ![]()
monis
18+
vias spune:
| citat din mesajul lui monis5 Camy - ai plecat la somn? Cum fu varza? (ca sa pastrez trendul oltenesc monis 18+ |
am mancat 2 farfurii

buna rau fu...dar nu am avut smantana...ca barbatu' asta al meu..cica vine mai tz...
dar las' ca vine el...si mai pap o prtie cub smantana...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
17+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
vias spune:
| citat din mesajul lui many_bani Camy, multumesc de informatii, dar pretul echografiei care este Laura felicitari pentru fustite. ![]() ![]() 17 + ![]() |
la mine pana la urma a costat 445 ron..
Initial mi-au spus ca 600, dar la fata locului doar 445

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
17+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE