Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (37)
Raspunsuri - Pagina 19
krelia spune:
daca ma iei cu sentimentalisme d'astea...nu poci ca sa rezist
..asa e, ai dreptate ![]()
numai ca si pan' s-o face varza aia..o sa ai de asteptat....asa ca io zic sa bagi ceva la ghiozdan...in asteptarea marelui festin {;)]
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Ma cam fofi Krelia e drept. Da' tre sa manance si burta mea ceva, nu crezi? monis 18+ |
krelia
17+tzutzupida noastra creste si pozeaza
elenic spune:
| citat din mesajul lui monis5 A, am uitat sa-ti zic Elenic - la mine pe eco morfofetala, la sfarsit, scrie ca a fost facuta de SONOGRAPHER: doctor cutare E vorba tot de echo. monis 18+ |
Mi-a zis ca sonografia o s-o fac in sapt 15
Tu cand ai facut-o?
11+www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
dana n. spune:
| citat din mesajul lui elenic Am sa-l intreb mai multe, dar astazi nu am putut sa vorbesc cu el decat prin email, insa m-am bucurat ca mi-a raspuns. Va fi plecat cateva zile, cand se intoarce il bombardez. Mi-a scris insa ca si pe sotia lui a trimis-o la sonografie tot din cauza varstei, ea a nascut la 38. Si n-a mai fost nevoie de AC. Aici vad ca nu prea se vorbeste de TT, sau cel putin in cazul meu nu, parca dana n. spunea ca l-a facut sau urmeaza, nu stiu ce sa zic. 11+www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze |
Elenic, ceea ce urmeaza sa fac eu se numeste Feinsonographie (nach DEGUM II). Nu cred ca este Triplul Test. Am citit ca este o ecografie mai elaborata.
------------------------
18+ 
Albume foto
elenic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dana n.
Elenic, ceea ce urmeaza sa fac eu se numeste Feinsonographie (nach DEGUM II). Nu cred ca este Triplul Test. Am citit ca este o ecografie mai elaborata. ------------------------ 18+ ![]() Albume foto |
Buna dana n.! Aha, am inteles gresit atunci cu TT. Probabil ca asta voi face si eu, mi-a spus doar sonografie.
Tie cum ti-a iesit biochimia la DT?
11+www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
monis5 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui elenic
Mi-a zis ca sonografia o s-o fac in sapt 15 Tu cand ai facut-o? 11+www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze |
Dupa UM la 13 s+3 zile
si echo zicea 14 s+6 zile
si pe foaia din fata a scris 'sarcina 15 s in evolutie'

deci pe la.... intelegi tu
monis
18+
monis5 spune:
Astia la piata 'mea' sunt cu capul. auzi 15 lei kg de cirese. Parca-s nebuni. La o rosie, un castravete, sapi nene, pui apa, ai grija, dar la cirese ce saracie faci?!?! te uiti la ele si cand sunt rosii le culegi si gata ![]()
. A, si fata de capsuni la care iar muncesti - capsunile sunt 6-7 lei. Imi vine sa le indes ciresele pe gat si sa le dau dupa aia sa bea 2 kile de apa.
Prietenii stiu de ce ![]()
![]()
![]()
monis
18+
dienutze spune:
Monic, eu am luat joi cirese negre si dulci de la obor cu 5 lei kg!
Si pepene galben din ala zemos cu 2 lei bucata! Deci preturi super ok! Poate ai nimerit tu preturi de weekend...
15+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie
sa fim sanatosi!
VEDETUTA
dana n. spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui elenic
Buna dana n.! Aha, am inteles gresit atunci cu TT. Probabil ca asta voi face si eu, mi-a spus doar sonografie. Tie cum ti-a iesit biochimia la DT? 11+www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze |
Mie dublul test mi-a iesit bine.
Sa auzim de bine!
------------------------
18+ 
Albume foto
monis5 spune:
| citat din mesajul lui dienutze Monic, eu am luat joi cirese negre si dulci de la obor cu 5 lei kg! Si pepene galben din ala zemos cu 2 lei bucata! Deci preturi super ok! Poate ai nimerit tu preturi de weekend... 15+Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie sa fim sanatosi!VEDETUTA |
Aha, bun de stiut. E drept ca si la Matache (mai aproape de mine decat Obor) sunt preturi mai ok, dar tre sa merg cu masina ca e departe... m-am dus si eu aici pe langa casa...
monis
18+