Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (37)
Raspunsuri - Pagina 18
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonaiulia buna tuturor mamicilor, habar nu am sa postez mesaje, sper sa reusesc. citesc de cateva saptamani mesajele voastre si m-au ajutat mult sa nu ma simt singura femeie din lume care este insarcinata si va naste un copil... sper sa ma primiti in grup! eu am data nasterii intre 26.11-04.12.2009. momentan sunt o mamica cu placenta inserata jos, care sta in pat tot timpul.. deci pe net.. asa incat sper sa fiu activa si sa ne sustinem reciproc in aceasta calatorie. ramona |
hehehe, inca o Ramona, se poarta baietii toamna asta si mamicile Ramona
Bine ai venit

monis
18+
monis5 spune:
| citat din mesajul lui camy_pus Monis5 si eu fac azi varza calita cu kaizer, dar daca nu-mi spui cum faci cu smantana aia eu te mananc pe tine....ca vreau si eu... Pls sa pui reteta unde vrei tu, numai sa o vad si eu, ok ?????? Asta pana primesc reteta de la Monis Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius CristianPOZE |
Sper ca ai termina de frecat, ca 'reteta' e f f simpla
Asta cu smantana se 'poarta' la varza fiarta si dulce. La cea gatita acra, cum se face aici in sud de ex, nu stiu daca merge. Daca o fierbi inabusita, o termini si cand pui calda in farfurie, pui smantana dulce deasupra - nu iaurt de ala pe care scrie cica smantana, ci smantana adevarata. In magazine singura care se apropie de cea care zic eu e smantana de Dorna, aia rosie.
Asa, si faci mamaliguta calda....

asa se mananca in Bucovina de unde vin eu, dar acolo e influenta nemteasca, si se mananca dulce cam totul. Si cam totul cu smantana monis
18+
monis5 spune:
| citat din mesajul lui elenic Fetelor, cu toata nebunia si ingrijorarea asta am uitat sa va spun ca vineri am fost la un alt medic (inainte sa am rezultatele insa) care s-a purtat SUPER. Si e roman. M-a consultat, mi l-a aratat pe bebe din toate partile si mi-a dat si un DVD la plecare cu toata consultatia! Pot sa ma uit cand vreau la bebeul meu acum! Dormea butuc la inceput si la un moment dat s-a trezit, a inceput sa se miste... doamne ce frumos a fost! I-a masurat femurul, capul, mi-a aratat sira spinarii, coastele, osul nazal, totul e ok. O sa merg la el de acum, chiar daca e mai departe (35 km), important e ca e comunicativ si se poarta omeneste. Mi-a dat si o poza noua pe care am pus-o la semnatura, daca sunteti curioase. Aratam deja a om Am reusit sa iau astazi legatura cu el, i-am trimis pe fax rezultatele de la DT si mi-a scris un email, mi-a spus ca nu e asa de rau, ca nu recomanda direct amniocenteza si ma trimite la cineva sa-mi faca o sonografie, sa ia bebeul la purecat si vedem atunci ce rezultat avem, in functie de asta mai fac sau nu AC. Mi s-a mai luat o piatra de pe inima. Voi stiti ceva despre sonografia asta? 11+www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze |
Vazut pozele si puiul de om

Sa stii ca eu am age risk 1:355 (34 de ani), e drept ca la cel biochemical stau mai bine, dar din ce spui tu e clar ca tanti aia vrea musai sa te intepe pentru bani
Vezi ce urmeaza la un doctor normal la cap

monis
18+
vias spune:
pai am pus varza deja la calit...dulce bineinteles...![]()
si l-am sunat pe Pustache sa vin mai repede cu smantana aia 

ce sa facem mai...eu sunt asa fresh..ca doar m-am trezit la 12:30
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
17+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
monis5 spune:
A, am uitat sa-ti zic Elenic - la mine pe eco morfofetala, la sfarsit, scrie ca a fost facuta de SONOGRAPHER: doctor cutare
E vorba tot de echo.
monis
18+
monis5 spune:
Of mai Camy, acuma tre sa plec si eu la piata, am dormit si ziceam ca astept barbatu pana sa fac varza, dar tot vorbind aici cred ca ma imbrac si plec![]()
![]()
. Sper s-o pot cara ![]()
monis
18+
krelia spune:
ce ti-e si cu influentele astea nemtesti
...ca bune mai sunt, zau...
adevaru' e ca la varza dulce, merge la fix smantana cu mamaliga.....merge si la aia acra, dar nu e la fel de gustoasa...ca nici varza nu-i la fel
...
monis, succes la piata
..si la gatit!..faci ce faci si te fofi' ![]()
camy, sunt pe receptie!![]()
krelia
17+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
vias spune:
| citat din mesajul lui monis5 Of mai Camy, acuma tre sa plec si eu la piata, am dormit si ziceam ca astept barbatu pana sa fac varza, dar tot vorbind aici cred ca ma imbrac si plec monis 18+ |
pai nu-i grea...stai departe de piata?????????
eu am verze mici acasa....ca mi-a trimis soacra-mea in we...
si am facut din una si jumate..
..a...nu-i kaizer..cica e jambon

eu oricum fac nazuri la carne in mancare...bag pt gust...si barbatu-meu se bucura ca-i ramane lui carne ami multa
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
17+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
monis5 spune:
Gata, am decolat. E o statie cu masina, daca e, o sa iau autobuzul, ca vreau si rosii si fructe si cate in luna si-n stele ![]()
monis
18+