Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (37)
Raspunsuri - Pagina 15
Lidia74 spune:
KRELIA nu te-ai tampit. Incercasem sa va trimit un link cu un site ce contine informatii folositoare pt viitoarele mamici. Dar cica e reclama asa ca l-am sters.
Il gasisem in incercarile mele de a da peste o justificare mai plauzibila a ceea ce mi s-a intamplat. Ma bucur mult cand citesc ca sunteti ok si parca trec si eu, in continuare, alaturi de voi prin perioada aceasta frumoasa si plina de emotii a asteptarii unui bebe. Si culmea chiar imi face bine...
vias spune:
Buuuuuuuun, acum sunt odihnita, asa ca ma bag la scris ![]()
O sa incep cu Laurairina ca de, e viitoare miresica 
In primul rand felicitari pt cele 18 sapt, ai intrat in luna a 5a, bravo 
, bafta azi la eco sa vii cu vesti dintre cele ami bune aici...asa ma bucur ca macar fratele si mama ta iti sunt alaturi.
Bravo pt concediu, 3 saptamani esti fara stres pe cap 
...iar in ceea ce-l priveste pe tatal tau 
da-i te rog eu IGNORE.
Nu-ti strica o astfel de zi din cauza nimanui, aceasta zi nu va mai veni niciodata, nimeni nu ti-o va mai da inapoi...asa ca lasa-l in pace...are Doamne Doamne grija de fiecare.
Tu doar bucura-te pt ce ai, nu plange pt ce ar fi putut fi! 

Zodie de foc felicitari si tie pt 17 saptamani, la cat mai multe...si bine ai venit, nu cred ca ti-am facut vreo urare...dar mai bine mai tz decat niciodata 

Monis5 si eu fac azi varza calita cu kaizer, dar daca nu-mi spui cum faci cu smantana aia eu te mananc pe tine....ca vreau si eu...
Pls sa pui reteta unde vrei tu, numai sa o vad si eu, ok ??????![]()
Dienutze sa stii ca starile descrise de tine fac parte din sarcina, toate devenim paranoia la un moment dat....relaxeaza-te scumpa, o sa fie bine, iar pt copilul tau, TU vei fi cea mai buna mamica din lume
Curaj! 
Lidia ma bucur ca mai intrii la noi, cand poti si vrei sa vb te rog sa-mi trimiti un PM. Astept de la tine un prim pas, pt ca vreau sa-ti fie tie bine 
Elenic la fel ca si la celelalte fete spun si eu, asteapta ca nu e chiar asa, cel mai probabil te trimit la TT...si apoi la amniocenteza...si ea este cea mai concludenta, cred ca si tu ai auzit in foarte multe cazuri ca le-au iesit analizele prost si copilasii s-au nascut sanatosi.
Vb cu medicul tau si vedeti care este urmatorul pas. 
Offffffff..aseara sotul s-a apucat sa faca dulceata de acpsuni (cred ca v-am spus ca barbatu-meu e de-asta de casa, da?????
)si acum am de frecat oale 
Asta pana primesc reteta de la Monis ![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
17+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonaiulia buna tuturor mamicilor, habar nu am sa postez mesaje, sper sa reusesc. citesc de cateva saptamani mesajele voastre si m-au ajutat mult sa nu ma simt singura femeie din lume care este insarcinata si va naste un copil... sper sa ma primiti in grup! eu am data nasterii intre 26.11-04.12.2009. momentan sunt o mamica cu placenta inserata jos, care sta in pat tot timpul.. deci pe net.. asa incat sper sa fiu activa si sa ne sustinem reciproc in aceasta calatorie. ramona |
bine ai venit..
dar apuca-te si scrie vreo 12 mesaje repede ca sa te putem citi in timp real.

ingerasul Darius-Andrei
17+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
vias spune:
| citat din mesajul lui krelia si ai putut sa dormi? la Bv nu sunt tunete?...ca aici ii da de zot.... ![]() am raspuns la PM krelia 17+tzutzupida noastra creste si pozeaza ![]() |
in Bv este inorat...dar nu tuna, nu ploua

ingerasul Darius-Andrei
17+
Flavius CristianPOZE
Miramar spune:
Elenic stai linistita. Marcarii aia sunt influentati mult si de varsta. Cu cat varsta e mai mare cu atat procentul iese mai rau. Acum nu ai decat sa astepti si sa mergi sa faci TT. Am o cunostinta care a patit la fel i-a iesit cu risc DT dar TT i-a iesit bine. SI si daca ala iese prost faci amnio. Mama lor de teste - sunt doar niste statistici de cacao - mai bine nu-l faceai.
Si eu am stat cu inima cat un purice la dry test - si dr. m-a intrebat daca mai vreau TT si i-am raspuns tare, clar si raspicat NU! Si ea a ras, era de acord cu mine. Sa stii ca si la mine n-a iesit cu risc dar oricum SD mi-a iesit 1:1917 (cand marea majoritate le-am auzit cu 1:peste 10 mii) varsta mi-a iesit 1:500 (desi n-am peste 35 ani, implinesc 33 luna viitoare), markerii biochimici 1: 1200, translucenta nucala 1:3700 (asta chiar nu intelegeam de ce ca la eco era 1mm si mi-a explicat dr.- toate valorile sunt asa de la varsta - pentru ca varsta e 1:500 toate celelalte la trisonomia 21 sunt ajustate in fct. de asta). Deci la trisonomia 21 mi-a iesit ca am risc scazut, dar valorile nu sunt chiar super. Spre deosebire la trisonomia 18 (sindrom Edwards) mi-a iesit 1: 62.000 ei da aici pot spune ca probabil sunt ok. Ce m-a bucurat pe mine -sg. certitudini la testul asta au fost la hipoacuzie si fibroza chistica unde acolo clar raspunsul e ca nu sunt purtatoare de gena acestor boli, fara evaluat riscuri, fara statistici tembele si nesigure.
Concluzie : STAI TE ROG LINISTITA!
16+ 
vicroria28 spune:
Buna la toate burticile!!!!

cate una pt fiecare cred ca meritam nu?Fetele ma omorati
cat puteti scrie ....sunteti tari ce mai, si sa va anunt si eu ca azi am trecut in SAPTAMANA 20

yeiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,si Matteo e bebe miscacios

ma falfaie de vreo cateva zile si mor de dragul lui
nici nu imi vine sa mai respir cand ii simt miscarile e SUPERB, va doresc si voua cat mai repede aceste divine senzatii....Asa ca dam de baut si facem party aziiiiiii!!!!

tot ce vreti voi!
Laurairina in primul rand sa stii ca specimene mai exista adica al meu tata dar ma rog acestia nu merita denumirea de tata, a facut la fel ba mai mult nu m-a mai cautat de vreo 3 ani,ce sa mai povestim de venit la cununie ,,,
sau de bucurie pt bebica....deci NU TE MAI STRESA ca ii faci rau la bebe si tie,simte-te bine alaturi de cei care te iubesc si gata,
Krelia....
ma apuc de bocit ca nu ne mai putem incuscri![]()
caci ..de...Matteo si Rares...dar poate ne facem colege de ''mame sustinatoare de baietei fotbalisti!!!''
ce zici....?te pup si felicitari pt tzutzupidu
Cami, nu am cuvinte sa descriu frumusete de camera ce are Flavius 

Simina, esti o scumpica de graviduta ce frumusica e rochita!

Restu gagicilor va pup si va doresc o saptamana minunata cu vesti super bune si cu mult soare!!!!

Si..apropos...ma bag si eu la sarmalute..hmmmmmmm....
![]()
va imbratisez pe toate cu drag!
Vicky+Matteo 

20+
krelia spune:
mda..exact ce spuneam.....un link ce poate fi folositor altor mamici...
haide, fruntea sus si ..pun'te pe treaba, da?[:I}
| citat din mesajul lui Lidia74 KRELIA nu te-ai tampit. Incercasem sa va trimit un link cu un site ce contine informatii folositoare pt viitoarele mamici. Dar cica e reclama asa ca l-am sters. Il gasisem in incercarile mele de a da peste o justificare mai plauzibila a ceea ce mi s-a intamplat. Ma bucur mult cand citesc ca sunteti ok si parca trec si eu, in continuare, alaturi de voi prin perioada aceasta frumoasa si plina de emotii a asteptarii unui bebe. Si culmea chiar imi face bine... |
krelia
17+tzutzupida noastra creste si pozeaza
ionelamaria spune:
Camy e cazul sa va tineti de cuvant. acum cateva sapt ma plangeam ca sunt foarte mult timp singura... si ca mi-e urat.... si v-ati oferit sa-mi trimiteti voi trupa de soti gospodini la treaba. te rog, al tau in frunte: vreau dulceata

Nu vine el sotul meu acasa.... sa vedeti voi atunci. amr 4 sapt.

14+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
vias spune:
| citat din mesajul lui ionelamaria Camy e cazul sa va tineti de cuvant. acum cateva sapt ma plangeam ca sunt foarte mult timp singura... si ca mi-e urat.... si v-ati oferit sa-mi trimiteti voi trupa de soti gospodini la treaba. te rog, al tau in frunte: vreau dulceata ![]() ![]() ![]() ![]() Nu vine el sotul meu acasa.... sa vedeti voi atunci. amr 4 sapt.![]() ![]() 14+bebe creste Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte" |
ok, ok...am zis, am zis...ii fac bagajele si-l trimit duseara la tine.
ia zi tu unde stai ca sa-ti trimit un borcan din dulceata lui Pustache, ca pun pe masina si te duci sa-l iei.
Vezi ca nu glumesc...

ingerasul Darius-Andrei
17+
Flavius CristianPOZE