Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

blegoasa..si cu vant.....si cu tunete...

bai, da' camy s-o fi dus la somn...ca nu a mai zis nimic....

krelia 17+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

krelia 17+

Si Camy si restul...
Iti spun eu, s-au pitit la somn

monis 18+

Mergi la inceput

pfuaaaiii...cica azi tre sa ne ude barbatii nostri, ca sa fim sanatoase si frumoase tot anul..ca asa e obiceiul de Rusalii

da' culmea...ca al meu nu e acasa ....

pe la 2-3 plecam in vizit..asa ca, pana atunci..mai aberez p'aci

laura....de ce obiceiuri ai tinut cont pentru nunta?

krelia 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Camy, te rog cand ai timp sa-mi dai si mie cateva amanunte despre intalnirea cu dr. Adrian Pop. Am auzit ca nu prea comunica cu pacientele si eu am pregatita o lista intreaga de intrebari . La voi cum a fost? Merg la el tocmai pe 17.07 la morfofetala.
Multumesc

17 +

cu mine a comunicat...eu oricum cand am ajuns acolo am izbucnit in plans...i-am spus de Darius...
Si vreau sa spun ca a inceput cu inimioara sa vada cum este...si mi-a explicat f bine ca bebe Flavius este sanatos, are o inimioara sanatoasa...de ce se vede asa...ce si cum...
Apoi a inceput cu capul si a terminae teste o ora...in care medeu spunea si dicta asistentei ce sa scrie.
Si eu eram acolo si auzeam.
Cand a aparut problema cu IR-urile scazute mi-a explicat ce inseamna si ca trebuie sa stau mai mult in pat sa ma odihnesc.
Mi-a spus sa revin la 25 sapt ca vrea sa vada cum bebe Flavius ia in greutate.
Vrea sa se asigure ca bebe ajunge la termen sanatos, iar daca nu se poate sa-mi spuna ca e cazul sa-l scoata mai devreme, ideea e ca nu va mai pati nimic Flavius.

Mie sincer mi-a placut tare mult acest dr.
Sa-l intrebi tot ce ai pe sufletel.
o sa-ti raspunda.
Si eu voi merge tot in jurul acelei data...atunci voi avea 25 sapt.]

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiulia spune:

buna tuturor mamicilor,

habar nu am sa postez mesaje, sper sa reusesc. citesc de cateva saptamani mesajele voastre si m-au ajutat mult sa nu ma simt singura femeie din lume care este insarcinata si va naste un copil...

sper sa ma primiti in grup! eu am data nasterii intre 26.11-04.12.2009.

momentan sunt o mamica cu placenta inserata jos, care sta in pat tot timpul.. deci pe net.. asa incat sper sa fiu activa si sa ne sustinem reciproc in aceasta calatorie.

ramona

Mergi la inceput

Citat:

neatza burtix

katyuscha, eu nu ma mir ca esti tinerica, chiar te "invidiez" ca ai fost asa curajoasa......si soacra-mea l-a facut pe fi-su ala mare pe la 20 de ani...si acu' e tare mandra ca o sa fe soacra cu 3 nurori ..

lauricu', fititz...nu merita nici un scuipat tatal asta al tau ...daramite sa plangi pentru el......o sa-si plateasca el pacatele cu varf si indesat...acolo unde trebuie...vai, ce om!!
auzi, dar daca vorbesti cu mami tau si ii spui, oare ea nu ar enici un cuvant de spus? macar sa-i bata obrazu' de ne-om ce e...si sa-i aduca aminte ca esti fi-sa, ce naiba.....cum sa vorbeasca asa cu tine?
(io n-am retinut exact, tu stai cu el, sau ai unde sa stai dupa nunta, ca macar asa..ai scapat de un nebun)
hai, pup si nu te mai amari aiurea, ca mai ai putin si o sa dansezi pana o sa ti se umfle piciorusele
(ah, si vezi ca se zice "uitai" nu "uitasi".."uitasi" e pt pers. 2a sg ...asta ca sa ma dau mare ca am si radacini de olteanca )

camy, n-am primit nimic, sa stii.......da' stau cu mana pe F5
cum fu la casuta, ieri?

dienutze, felicitari pentru noua saptamana!

hahahaha....ati inceput sa vorbiti iar de papa..buuuun ..imi plac combinatiile pe care le oferiti ...pot sa iau cate putin din toate?..asa, ca la bufetu' suedez

azi tb sa mergem intr-un vizit la niste prieteni...ca au aflat de burtica..si nici nu ne-am mai vazut de mult timp..asa ca musai sa facem o cinste....sunt curioasa daca or fi deschise cofetariile...
am luat ieri o teapa ....am luat 4 iaurturi cremoso..si azi, cand sa pap si eu unu'..vad ca e "cremoso cu straciatella" ...are asa un gust nasol..bleah...

krelia 17+

ok, acum ai PM

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Citat:

neatza burtix

katyuscha, eu nu ma mir ca esti tinerica, chiar te "invidiez" ca ai fost asa curajoasa......si soacra-mea l-a facut pe fi-su ala mare pe la 20 de ani...si acu' e tare mandra ca o sa fe soacra cu 3 nurori ..

lauricu', fititz...nu merita nici un scuipat tatal asta al tau ...daramite sa plangi pentru el......o sa-si plateasca el pacatele cu varf si indesat...acolo unde trebuie...vai, ce om!!
auzi, dar daca vorbesti cu mami tau si ii spui, oare ea nu ar enici un cuvant de spus? macar sa-i bata obrazu' de ne-om ce e...si sa-i aduca aminte ca esti fi-sa, ce naiba.....cum sa vorbeasca asa cu tine?
(io n-am retinut exact, tu stai cu el, sau ai unde sa stai dupa nunta, ca macar asa..ai scapat de un nebun)
hai, pup si nu te mai amari aiurea, ca mai ai putin si o sa dansezi pana o sa ti se umfle piciorusele
(ah, si vezi ca se zice "uitai" nu "uitasi".."uitasi" e pt pers. 2a sg ...asta ca sa ma dau mare ca am si radacini de olteanca )

camy, n-am primit nimic, sa stii.......da' stau cu mana pe F5
cum fu la casuta, ieri?

dienutze, felicitari pentru noua saptamana!

hahahaha....ati inceput sa vorbiti iar de papa..buuuun ..imi plac combinatiile pe care le oferiti ...pot sa iau cate putin din toate?..asa, ca la bufetu' suedez

azi tb sa mergem intr-un vizit la niste prieteni...ca au aflat de burtica..si nici nu ne-am mai vazut de mult timp..asa ca musai sa facem o cinste....sunt curioasa daca or fi deschise cofetariile...
am luat ieri o teapa ....am luat 4 iaurturi cremoso..si azi, cand sa pap si eu unu'..vad ca e "cremoso cu straciatella" ...are asa un gust nasol..bleah...

krelia 17+

aaaaaaa..si nu am mai ajuns la casuta...ca am fost in plimbari..ca am avut pofta de McDonald's, mancaruri in oras, am mancat si in vreo 3 locuri inghetata de toate felurile.
Recuperez sapt viitoare la Dunare

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

..iar prostiile astea cu reclama....ce imbecilitate...de parca...nu pot alege...daca vreau sa nu mai scriu pe dc...si sa ma duc in alta parte....

astia nu s-or gandi ca poate linkurile alea pe care ei le considera rclama..pot si utile pentru mamici???

of....ce minti.....

bai, m-am tampit..ce naiba??.....vazusem un mesaj de la Lidia....cu un link..

krelia 17+

Mergi la inceput

Citat:

krelia 17+

chiar am dormit pana la 12:30

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

si ai putut sa dormi?
la Bv nu sunt tunete?...ca aici ii da de zot....

am raspuns la PM

krelia 17+

Mergi la inceput