Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Laurairina - felicitari pentru noua saptamana. Nu te mai amara din cauza tatalui tau. E ciudat ce sa spun, n-ar avea decat motive de mandrie cu tine...cine stie ce-i in capul lui. Lasa-l in plata DOmnului!

Ionela, Biara - stiu cand se face cerclajul. Iar la mine clar nu exista indicatii pentru asa ceva. Ideea era sa previn din start eventuala deschidere brusca a colului asta era. Dupa ce m-am chinuit 4 ani cu diverse tratamente si am reusit abia la al 2-lea FIV imi vine sa suflu si-n iaurt. Doctorita mea zice ca nu e nevoie de asa ceva si mai bine fara, acum eu ce sa zic?! Problema e ca mi-a bagat prietena mea in cap cuiul, si-acum nu-l mai pot scoate. Si dupa ce am citit si articolul ala mi-a intrat si mai rau. Cat despre sex, n-am contraindicatii dar stiu ca sexul si mai ales nu stiu ce chestii pe care le contine sperma contribuie la deschiderea colului, asa incat oricum cand trec in trim. 3 oprim aceasta activitate clar. (of of, trim. 1 ciu ciu, trim. 3 la fel, noroc ca exista si trim. 2 intre )

Elenic - ce rezultate ti-au iesit la dublu test? Ce inseamna rezultat prost la SD - ai risc de sub 1 la 200-250? Asta inseamna rezultat prost. SI chiar si daca ar fi asa, e doar o statistica, nu inseamna nimic sigur, remember ce ti-am explicat acum cateva saptamani.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Mi-a spus ca biochimia 1:150 e prost, ca ar fi frebuit sa fie peste 300 (1:300)

11+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

iote nah...simi la sarmale...asa, madam...intra in hora!

intr-adevar, mai nasol cu varza si fasolea cand om alapta.....dar pana atunci mai e...hai sa basculam cat mai putem, nu?

krelia 17+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Elenic - cand te duci sa vb cu ea? Vezi care sunt pasii urmatori, ca sunt multe de aflat pana sa intri la griji

monis 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Elenic - cand te duci sa vb cu ea? Vezi care sunt pasii urmatori, ca sunt multe de aflat pana sa intri la griji

monis 18+

Miercuri ma duc.
Am sunat acum la cabinet si am cerut rezultatele pe fax, sper sa le primesc cat mai repede.

11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenic
Miercuri ma duc.
Am sunat acum la cabinet si am cerut rezultatele pe fax, sper sa le primesc cat mai repede.
11+

Aha. Hai ca nu e mult pana atunci. Esti parca tot la dr aia de care ziceai ca nu-ti place? Poate e momentul sa ceri 'second opinion'.
Tinem pumnii

monis 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:

Miercuri ma duc.

11+

nu te speria. faci si TT... si daca e cazul si amiocenteza.... si pana atunci nu te ingrijora.... sigur va fi bine pana la capt
Mama lor de statistici.... daca nu le faci.... stai cu grija... daca le faci te stresezi pana la rezultat... si daca nu e in grafic... iar te stresezi... ai sa vezi ca te stresezi fara motiv.... copilul tau e sanatos

14+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna Krelia. Ce faci?

14+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ce sa fac ionela, ma informez asupra rezultatelor la vot ...daca tot nu am fost cetatean model...macar sa stiu si eu ce s-a intamplat ..urmaresc stirile...

si...incerc sa nu ma gandesc ca si eu astept rezultatele la TT facut sambata....ca tare greu e cu valorile astea, fir-ar sa fie!

trebuie sa avem incredere si sa fim tari...si sa cerem explicatii..nu?

krelia 17+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Cred ca toata lumea libera azi, trage la somn. Mai ales la Bucuresti unde e o ploaie de aia... blegoasa...

monis 18+

Mergi la inceput